Sindy4JT Odesláno Září 18, 2015 Sdílet Odesláno Září 18, 2015 Ahoj kluci, mohli byste mi poradit: O2 FL kombi Při otevření pátých dvěří se nerozsvítí postranní žárovky pro osvětlení prostoru kufru. Žárovky funkční, zkoušeli jsme. Ikona otevření kufru signalizuje na počítači, že je otevřený.Kde by mohla být chyba? Ve spínači pátých dvěří? Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jokir Odesláno Září 18, 2015 Sdílet Odesláno Září 18, 2015 Nieviem ako O2 , ale G6 Variant má v zámku 2 mikrospínače , takže problém vidím tam . Mne sa to podarilo rozobrať a vyčistiť , ale nieje to ono , sem tam to blbne . Bohužiaľ treba vymeniť celý zámok , nakoľko mikrospínač som nevedel zohnať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mk999 Odesláno Září 18, 2015 Sdílet Odesláno Září 18, 2015 Ahoj, mam O2 FL kombi a ten mikrospinac v zamku mi odisiel uz 2x. Ale vzdy sa to prejavovalo tak, ze sa nesvietilo v kufri, ani pocitac neukazoval otvoreny kufor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobo Tsi Odesláno Únor 9, 2016 Sdílet Odesláno Únor 9, 2016 Mne to robí presne to isté ako Sindymu. Osvetlenie kufra nejde, ikonka otvorenia kufra ukazuje. Osvetlenie interiéru aj odkladacej skrinky svieti. Na konektoroch žiaroviek kufra pri otvorenom kufri 0,5 V. Na prívodnom konektore v piatych dverách 2 x 12V a jedna kostra. Všetko sa zdá OK, len to nefunguje. Teraz budte múdri ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Únor 9, 2016 Sdílet Odesláno Únor 9, 2016 Co třeba nějaká pojistka? Nebylo by to možný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PJDefort Odesláno Únor 9, 2016 Sdílet Odesláno Únor 9, 2016 Řešil jsem něco podobnýho teď v zimě, nakonec se mi to samo uklidnilo..Mě se to projevovalo tak, že občas svítila jedna, občas druhá..zkusil sem na tu žárovku přivést přímo v tý lampičce kontakt ještě před tou diodou co tam je a svítila, za diodou to nesvítilo..někdo mi tu radil, že mezi tou diodou a plíškem bývá studeňák a stačí propájet ..než sem to stačil řešit, už mi to asi měsíc normálně svítí..tak to zkuste takhle vyzkoušet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobo Tsi Odesláno Únor 9, 2016 Sdílet Odesláno Únor 9, 2016 Poistky sú OK a napätie som meral ešte pred diódou. Pri preklemovaní osvetlenie nefunguje. Asi budem musieť navštíviť servis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovikovi Odesláno Listopad 17, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 Tak se taky přidám. Na mojí O2 combi se taky nerozsvítí světílka a ani na maxidotu se to neukazuje, ale po delší době se to rozsvítí, tak budu asi muset vyměnit celý zámek, tak a nevím, co a kde povolit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 17, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 v komfortce odeslo rele... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 20, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2016 a nebude to jen problém v mikrospínači zámku, nebo vedení k němu? komfortka v sobě nemá žádné relé na spínaní vnitřního osvětlení, mimo to tady jsme v sekci OII FL a tam je sínaní přes tranzistor v BCM a ten opravdu neodchází 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 20, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2016 No vidis, vubec jsem si neuvedomil ze je to FL... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovikovi Odesláno Prosinec 26, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2016 No ještě nebyl čas koupit ani nový zámek snad teď po novém roku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.