Donut Odesláno Září 22, 2015 Sdílet Odesláno Září 22, 2015 Zdarec lidi, slyšel jsem, že se místo váhy vzduchu dá nějaký odpor a auto jede líp (pokud je váha nefunkční). Máte s tím někdo zkušenost?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Září 23, 2015 Sdílet Odesláno Září 23, 2015 nedává se odpor nýbrž dioda BAV 21 podmínkou je zaslepenej EGR ventil skoč si na Dieselpower je tam o tom sáhodlouhé téma http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=75016&highlight=maf+off mám to osobně vyskoušený na svym autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirozdenek Odesláno Prosinec 10, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2015 Cawte a ponapojeni diody a zaspeleni ventilu je neaka zmema v spotrebe alebo vykone?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rassat Odesláno Prosinec 30, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2015 Vykon bude lepsi v podstate tim vypnes omezeni kourivosti, pujde tam vic nafty a kdyz na to budes vic slapat, budes mit vetsi spotrebu. Jinak pokud mas vse v poradku, tak ti to ani nezakouri. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 A pokud nemáš a vytočíš to nad 4k jako já, tak ti třeba blafne turbo :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Leden 27, 2021 Sdílet Odesláno Leden 27, 2021 Čaute, předem se omlouvám jestli jsem to někde přehlédl nebo nenašel, ale zajímalo by mě jak diodu bav21 zapojit do svorkovnice od váhy vzduchu na AGR 66KW obtok, tím mám na mysli která strana je která, mám oranžovo-černé diody, a na straně kde je na diodě černý proužek kolem dokola je na drátku červená páska. Což asi značí stranu A nebo B pokud dobře chápu. A mě tedy zajímá která je která 🤷♂️🤦♂️. Raději se ptám, mám strach že bych popřípadě odpálil ŘJ při opačném zapojení, i když si myslím že by to "jen" nejelo, a to bych byl nerad. Předem děkuji za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 27, 2021 Sdílet Odesláno Leden 27, 2021 @Lupínek Čoveče, přečetl jsem si celé toto vlákno a v odkaze od @pavel71 jsem prošel návod, který zde postnul, a narazil na zapojení a směr propouštění diody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 27, 2021 Sdílet Odesláno Leden 27, 2021 Přece nebude číst co je napsáno, jednodušší se zeptat zase a znova a ideálně se za půl dne rozčilovat že mne nikdo neodpověděl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Leden 28, 2021 Sdílet Odesláno Leden 28, 2021 @RadasAaa už jsem to našel, jsem to ale slepota pitomej 🤦♂️. @Spooky1 Nemusíš hned vyskakovat jak čertík z krabičky.... Fóra jsou snad od toho aby se člověk zeptal, než něco podělá, jen jsem si směru propustnosti nevšiml protože mi při scrollu stránky na dieselpoweru lagl telefon a přeskočilo mi to až na konec, a bohužel mě nenapadlo se vrátit zpět nahoru na stránku. Jen pro informaci, nejsem člověk co se nejdřív zeptá, a až potom hledá 🙃. Tudíž, drž emoce v klidu a díky za odpovědi. Kolama dolu🙏🚗💨 0 Citovat Odkaz ke komentáři
IČO12 Odesláno Únor 18, 2023 Sdílet Odesláno Únor 18, 2023 V 27. 1. 2021 at 19:01, Návštěvník napsal: Čaute, předem se omlouvám jestli jsem to někde přehlédl nebo nenašel, ale zajímalo by mě jak diodu bav21 zapojit do svorkovnice od váhy vzduchu na AGR 66KW obtok, tím mám na mysli která strana je která, mám oranžovo-černé diody, a na straně kde je na diodě černý proužek kolem dokola je na drátku červená páska. Což asi značí stranu A nebo B pokud dobře chápu. A mě tedy zajímá která je která 🤷♂️🤦♂️. Raději se ptám, mám strach že bych popřípadě odpálil ŘJ při opačném zapojení, i když si myslím že by to "jen" nejelo, a to bych byl nerad. Předem děkuji za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.