alfio Odesláno Říjen 7, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 Zdravím, máte někdo přímou zkušenost jak vyměnit baterii v klíči s KESSY, abych si nějak klíč nepřekódoval? Myslím, že je to prkotina a nechce se mi kvůli tomu několik desítek km do servisu. A bude mi po takové výměně fungovat i druhý klíč nebo se musí taky nějak potom kódovat? Moc díky za radu P.S. Nechápu proč mi píše display, že je slabá baterie v klíči, když DO funguje i na 50m od auta a přitom je KESSY na otevírání dveří mrtvé, ale zatím aspoň startuje. Druhý nepoužívaný klíč funguje s KESSY jak má... Pro mě záhada, která se mi stala už jednou před rokem a půl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 7, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 (upraveno) Výměn baterku jenom, máš to i v navode Upraveno Říjen 7, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ramirez Odesláno Říjen 7, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 Jak píše marekczek vyměň baterku v klíčku. Nic se kódovat nemusí a i kdyby, je to popsané v návodu a je to velmi jednoduché. Taky se mi už dvakrát stalo, že mi maxidot napsal, že mám slabou baterii, ale druhý den kessy fungovalo normálně. Hláška na maxidotu se mi objevila zase až za měsíc a tak jsem tu baterii v klíčku vyměnil. Po celou dobu jsem používal jeden klíč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
alfio Odesláno Říjen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 Díky za rady. Měl jsem z toho obavu, protože, když mi tu baterii měnili ve Škoda servisu, tak pak jsem musel dovalit i náhradní klíč a pak se tam s tím pral elektrikář dost dlouho než se mu to povedlo nakodovat tak, aby fungovaly oba klíče. Někde na fóru jsem četl, že po vyndání staré baterie se musí stisknout jakekoliv tlačítko na DO a pak teprve vložit novou baterku.... Proto ty obavy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ramirez Odesláno Říjen 7, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 Včera jsem zrovna zkoušel náhradní klíč a zjistil, že nefunguje ani DO (aby ne, asi po roce :D). Musel jsem synchronizovat DO podle návodu. Vyměnil jsem baterii v klíči, stiskl libovolné tlačítko na klíči a do minuty odemkl klíčem. Ale pokud mám pouze slabou baterku v DO, jenom ji vyměním a nic nemusím synchronizovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 7, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 Presne tak, výmena batérie úplne bez problémov. Keď je slabá batéria, Kessy na dotyk nefunguje, je nutné stláčať tlačítka na kľúči. Mňa tiež prekvapilo, že som musel meniť batériu už po 1,5 roku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MrZ Odesláno Říjen 7, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 ja som musel vymenit uz po 12 mesiacoch ;-( isiel som okolo servisu a stalo ma to 2 eura a par minut casu ... tu baterku by som musel zhanat bohvie kde ;-) update: nebolo treba nic kodovat ani pouzit nahradny kluc, proste prisiel som k autu a opat fungovalo na dotyk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 7, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 (upraveno) v každé elektře nebo v supermarketu nebo v eshopu :D Upraveno Říjen 7, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MrZ Odesláno Říjen 7, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 >> Vyskytly se následující chyby. Uživatel 160R nemůže přijmout žádnou poštu. 160R: skusis mi pls napisat SS? chcem sa nieco opytat . diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ramirez Odesláno Říjen 7, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 Přesně tak, kupuju v supermarketu, má označení CR2025. Jinak já měním cca každých půl roku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Březen 19, 2018 Sdílet Odesláno Březen 19, 2018 tak mě podruhé vypekl DO. Bez výstrahy mi chcípla baterka. Poprvé jsem si zavolal manželce, aby mi dovezla druhé klíče. Podruhé jsme u kamaráda několika přiměřenými ranami do baterie ji "nabili" , pak šlo auto otevřít a já dojel domů. Výměna a následné fungování bez problémů. Mě teda zajímá, proč mi auto nehlásí slabou baterii v ovladači, když tady čtu, že by hlásit mělo. Nebo mám baterie měnit preventivně, projevuje se to nějak, že baterie slábne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Březen 21, 2018 Sdílet Odesláno Březen 21, 2018 Jako rozumím, že je hloupé, že auto nevarovalo o vybité baterce, ale nerozumím, proč se s mrtvou baterkou nedá odjet? Pokud se s tím nedá odjet, nebude to baterkou v klíčku ... . Měl by sis přečíst návod ... . Auto má standardní zámek ... . Honza 1 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Listopad 25, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2019 Také mě neinformoval maxidot o vybité baterii - nějaké řešení ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 25, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2019 Vyměnit baterii? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Listopad 25, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2019 Dobře... doplním dotaz. Nějaké řešení aby mě včas informoval maxidot o slábnoucí baterii jako kolegům nahoře? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 25, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2019 Standardně to informuje, v tvém případě byla někde nějaká chyba. Stává se to občas, zpravidla když se střídají klíče. Takže když kessy klíč nenajde, tak většinou dálkou odemknes a nastartovat se dá i s úplně vybitým.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Listopad 25, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2019 já měl ten klíček úplně mrtvý. Do auta jsem se dostal přes zámek . Takže bych asi odjel - startovat jsem nezkoušel. Došel jsem si domu pro baterku. Jen mě překvapilo to náhlé vybití bez upozornění. Odemykám a zamykám výhradně přes kessy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snek72 Odesláno Listopad 28, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2019 Nastartovat se dá i bez baterie v DO. problém je auto odemknout, je potřeba na klice dveří řidiče odstranit krytku zámku a odemknouit normálně klíčem. (proto tam vlasně v DO je, že...) pak se musí DO přiložit na tlačítko start a je to. Zrovna minulý týden to kleklo známé, takže jsem to řešil. Jinak baterku měním cca po 9 měsících. Na diagnostice to hlásí slabý signál wireless key cca měsíc předem. Na palubce až když jde do tuhýho, cca do dvou dnů konec baterky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.