technikus Odesláno Květen 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2017 Díky ;) Jinak včera padlo 40 000 km :rolleyes: Zase vzniklo dilema, kdy na servis. Minule to bylo při 20 296 km, tak nevím, jestli už se objednat, nebo jít při cca 45 tkm nebo kdy. :blink: S takovouhle bych šel na 90 tisícovou prohlídku v 60ti, to už je docela velkej rozdíl tím zkracováním :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 30, 2017 Sdílet Odesláno Květen 30, 2017 já bych šel hned :D, ale já jsem pacient :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 30, 2017 Sdílet Odesláno Květen 30, 2017 Ja som do servisu chodil normálne 30, 60, 90t km... ale medzitým vždy po 15t km od servisu som menil olej s filtrom... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2017 Mám z toho hlavu jak balon. Poprvé jsem si řekl, že na první výměnu a servis je to dobrý interval, že 15 bylo brzy a 30 moc pozdě. Ale zase teď mi připadá, že chodit po 20ti není úplně logický a nevím, jestli to není napadnutelný i VW apod., když by na něco došlo? Není tam až 30 tkm / až 2 roky, ale prostě při 30ti tkm nebo intervalu 2 letech. Popravdě to už ani teď nesrovnám, i když bych šel až při 30ti, tzn. v 50ti tachometrových. Takže babo raď. :huh: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Květen 30, 2017 Sdílet Odesláno Květen 30, 2017 Jooo zlatý proměnný servisní interval, auto si to řeší samo a Já mám o problém míň :rolleyes: Měl sis to možná nechat předělat na kratší interval, ale záleží na tobě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 30, 2017 Sdílet Odesláno Květen 30, 2017 Varianta, co popisuje lubinob je podle me nejlepsi, neprijdes o zaruku a auto te bude mit radsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 30, 2017 Sdílet Odesláno Květen 30, 2017 akorát mě se nikdy nestalo, že by mě proměnlivý interval poslal až po 30000km, holt mám vyšší spotřebu než to naplánovali eko teroristi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Květen 30, 2017 Sdílet Odesláno Květen 30, 2017 Ja první při 30tkm plánovanou s proměnlivý mě poslal na výměnu oleje při cca 19tkm :D asi tomu nějak víc šlapu bo co,blbost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 30, 2017 Sdílet Odesláno Květen 30, 2017 Jj asi tak.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Červen 4, 2017 Sdílet Odesláno Červen 4, 2017 Ono su tie intervaly jednoduche. Mas urcitu, nazvime to, toleranciu.. napriklad u BiTDi motorov (typicky Passat, Multivan...) olej menis v pohode kazdych 16-20 000 km, tak ako ta zvola samotne auto (na zaklade kvality oleja, poctu startov studenych, stylu jazdy...). Ale na prehliadky chodis 30 000 / 2 roky. Tzn. mas 2 samostatne intervaly, jeden na olej, druhy na garancne prehliadky. Cize mozes ist.. pti 20t km olej, pri 30t km prehliadka bez oleja, 44t km olej, 60t km prehliadka bez oleja atd. Konec koncov u G7 sa riad podla informacie o servise v infotaimente.. Pri vymene oleja sa cisto vymeni srob, olej, filter, robota cca 70 ČJ a za hodinu cupitas domov. Pri prehliadke sa potom robi klasika, ale bez oleja.. Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Červen 4, 2017 Sdílet Odesláno Červen 4, 2017 Jj, tak to přesně mám..a to je tedy ten proměnlivý servisní interval, jo? A na prohlídce pak udělají super úkony jako kontrola karosérie atp. co :D když nebude potřeba olej, filtry... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 4, 2017 Sdílet Odesláno Červen 4, 2017 no vyfakturují ti servisní prohlídku a auto furt stojí na parkovišti :D :D když mění olej, tak ti zůstane ten původní :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2017 Nejsem furt špindíra a občas se i lesknu... ale sotva se trochu oteplí, je hned nárazník totální pohřebiště :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2017 Prostě takovej angličák :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2017 Před koupí Červenády jsem si furt říkal, že ta základní barva bude taková no prostě obyčejná. A ona je docela i fotogenická B) Jinak před pár dny jsem absolvoval servisní akci 46G7 - nový FW jednotky ruční brzdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2017 Rok se s rokem sešel a vzhledem k tomu, že jsem byl 3.8.2016 při 20296 km na první servisní prohlídce s výměnou oleje a po roce následuje minimálně prohlídka, tak jsem to rovnou spojil i s olejem - kilometry už na to skoro byly a radši půjdu o něco dřív jak později (42548 km). Takže mám zase na rok klid a můžeme zvesela drandit dál. A konečně jsem trefil na koumáky, kteří umějí správně nastavit intervaly v rádiu. Vloni mi obojí nastavili na 2 roky/30 tisíc km. Ale takhle to má být správně :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2017 Něco z víkendu - Zámek Jablonná nad Vltavou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2017 Je jedno kolik je hodin, ale prostě Červenáda musí být umytá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 26, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2017 souhlasím, jen já tedy na to nemám čas vůbec .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2017 Já musel - dnes Volkswagem Fest 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 26, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2017 ty to máš namyté a naleštěné i bez Festu :D každopádně červená barva od VW je hezká ve dne, v noci i při západu slunce, je taková zářivá ikdyž není světlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2017 I když po ránu trochu sprchlo, akce Volkswagen Fest na letišti Hosín se povedla :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 28, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2017 Ty transportery s luzkovou upravou to je proste pecka!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 28, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2017 Samba je pecka ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2017 Klobouk dolů, že někdo udržuje nějakou databázi a aspoň jako jeden z mála institutů neposílá na e-mail nějaký reklamní spamy, ale důležité informace - připomenutí kontroly, aby platila prodloužená záruka. Navíc u aut. střediska Construct zdarma a hotovo je za pár minut. Klobouk dolů :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2017 Golf si zaslouží pochvalu, zcela na pohodu zvládl cca před 14ti dny stěhování v rámci Prahy - proběhlo to tak rychle, že mám jen pár fotek a to ještě nemám fotky té větší části na odstěhování. Každopádně vše zvládnuto na jedničku a nyní už spolu vybavujeme, resp. převážíme nově zakoupené věci do nového bytu. Myslím, že je za odměnu o něj dobře pečováno Občas se o víkendu zadaří a jezdíme po Praze "skoro" zadarmo, aneb když je úplně na pohodu provoz. Občas se teda divím, jak jenom couráním po Praze dokážou ty kilometry naskákat... Včera jsem se byl podívat za kamarádem na showroomu, co mají novýho a jak to aktuálně vypadá a některé změny mi tedy hlava nebere. Vs. moje Červenáda. Jsou to věci, kterých si člověk všimne na první pohled, navíc, pokud je s čím srovnávat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2017 Dnes jsem se zúčastnil Volkswagen Driving Day a teda klobouk dolů Volkswagene, jak jsi všechno zvládl na jedničku s hvězdičkou. Veškerý naplánování, zážitky, zkušenosti i po skvělej tým hostesek, informovanost všech pracovníků u aut až po skvělý a velmi chutný raut. Zde je něco málo z akce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 Dnes slavíme druhé narozky ? - 46tkm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2017 Dnes jsem udělal menší nákup. :ph34r: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.