Petr1988 Odesláno Prosinec 20, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 Čaute, chtěl jsem se zeptat, jestli půjde vyměnit výfuk z RS na 1.8T 110kW? Ten RS by měl přidávat 4kW, tak jestli by to fungovalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Prosinec 20, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 Neměl by s tím být problém. Jinak v případě zájmu budu mít nejspíš na prodej výfuk pro 1.8T včetně prvního dílu bez katu celé v nerezu, průměr výfuku odpvídá RS s tím, že první díl je o něco málo širší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr1988 Odesláno Prosinec 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 Ten tvůj výfuk je z RS nebo je to na 110kW? Ty máš RS octavii? Mně by zajímalo, jak ten origoš výfuk z RS moc hučí, jestli je to snesitelné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Prosinec 20, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 Ten můj jen z RS. Jojo, mám RS a originální RS podle mě nedělá jiný zvuk. Alespoň, co jsem ho měl, tak mi nepřišlo, že by byl hrubší nebo tak něco. A ten nerezový netuším, na autě jsem ho neměl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 20, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 Kde jsi prisel na to ze vyfuk z rs pridava zrovna 4kw? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr1988 Odesláno Prosinec 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 To bych potřeboval, aby moc nehučel. No protože 110kW jde na čipovat na 150kW a RS jde na 154kW. Motor je stejný, akorát ty 4kW dělá výfuk, který se do RS montuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Prosinec 20, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 Tak sériový výfuk je tichý, ale pochybuju, že po 10 letech a víc seženeš nějaký jetý v pěkném stavu. Pokud nebudeš brát nový samozřejmě. A nevím, jestli RS výfuk přidá 4kW. Má sice větší průměr, ale pochybuju, že to poznáš, pokud něco přidá. A u RS to není jen výfuk. Když už dávat jiný výfuk, dal bych komplet nerez. A za kolik máš vůbec možnost mít celý RSový? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr1988 Odesláno Prosinec 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 Ne, já bych chtěl nový, ale napřed zjišťuji, jestli to má cenu a pak začnu hledat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 20, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 Bohuzel neni to tak jak pises, vyfuk z rs ti zadne kone nepriada jelikoz jsou si velmi podobne ( nektere 110kw verze jen 1 lambda + jina koncovka ) 132 a 110 ma rozdilne turbodmychadla atd.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Prosinec 20, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 Za ty peníze podle mě ne, protože si myslím, že to zrovna levné nebude s tím, že za několik let se to rozpadne. Škoda, že neznám zvuk toho, co mám doma. Mám i zánovní první díl s katem. Každopádně jestli Ti jde jen o ty 4kW, tak bych se na to vybodnul, přičemž nemáš vůbec jistotu, že to něco udělá a Tvé 4kW podle mě opravdu nepoznáš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr1988 Odesláno Prosinec 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 Bohuzel neni to tak jak pises, vyfuk z rs ti zadne kone nepriada jelikoz jsou si velmi podobne ( nektere 110kw verze jen 1 lambda + jina koncovka ) 132 a 110 ma rozdilne turbodmychadla atd.... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=29119 Tak tady píše borec opak, tak nevím LadikRS: Je mi jasné, že to nepude poznat, ale bral jsem to tak, že když dám např. 3 tisíce za obyč nebo 6 za RS, který by mi něco přidal, tak bych šel asi do toho RS :-) škoda, že nevíš ten zvuk. A jaká by byla cenka? Máš foto? Třeba se chytne i někdo jiný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Prosinec 20, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 (upraveno) Hoblik těmi 110kW (a já před tím taky) myslel nejspíš AGU. AUM/ARX mají K03s i větší vstřiky jako AUQ. Jinak pokud musíš koupit nový výfuk, tak to potom chápu. Ty 4kW si myslím tam budou díky většímu průměru a většímu tlaku turba. Ale i tak bych s tím byl opatrnější. Jinak cena za celý komplet (nerez downpipe nebo OEM s katem) by byla 5 tisíc. Kromě katu, který chybí u nerezové downpipe, jsou tam oba tlumiče. Ta OEM downpipe s katem moc najeto nemá. Fotky můžu udělat zítra ;) Upraveno Prosinec 20, 2015 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr1988 Odesláno Prosinec 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 Ano, AGU má menší turbo a motor jinak. Tak zkus udělat foto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 20, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 Seriovy vyfuk je proste spunt, pokud chcete dolovat vykon tak potrebujete jit na prumer 2,5 max 3 palce, bez katu. Jinak tam budete mit porad restrikce. Mam na AGU uz neco odzkouseno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Prosinec 20, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 3" podle mě připadají v úvahu jen u downpipe, cat-back podle mě bohatě stačí 2,5". Zase bych z toho nedělal závoďáka, pokud nechcete jít nad 300 ps. Kat restrikce je, ale od nového roku jsem zvědavý na emise bez katu, problém prý bude i se sportovním katem :D Ale uvidíme časem, jak to bude vypadat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 20, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 No budou se delat jak doted:-) bud mas zname nebo nemas:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 20, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 Pravdu díš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Prosinec 20, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 Co jsem slyšel, tak zatím sami prý nevědi, co s tím. Ale jestli máš jiné informace, tak to je pro některé dobrá zpráva :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr1988 Odesláno Prosinec 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2015 3" podle mě připadají v úvahu jen u downpipe, cat-back podle mě bohatě stačí 2,5". Zase bych z toho nedělal závoďáka, pokud nechcete jít nad 300 ps. Kat restrikce je, ale od nového roku jsem zvědavý na emise bez katu, problém prý bude i se sportovním katem :D Ale uvidíme časem, jak to bude vypadat. 300 koníků by bylo fajn :D právě přemýšlím o čipu na 140 kW, ale bojím se toho, jestli to snese motor <_< mám hrklé 170 tisíc podle tch, ale podle mě to má tak jednou tolik. Co je potřeba pro jistotu vyměnit při čipu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 21, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2015 tak to mas nove auto:-) to moje ma 622 tis a myslim ze ma vice konicku nez 200 ale zmereno nemam:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr1988 Odesláno Prosinec 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2015 Je to rok 2004, ale ani bych se nedivil, kdybych se blížil taky k půl míči km a máš základ tu 110kW? Jak se to chová při tolikati km? Kolik jsi s tím najel ty? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 21, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2015 Je to auto po mem otci ktery najel vetsinu od novoty. Chova se naprosto normalne jako kazde jine auto. Je to to prvni 110kw verze AGU , turbo z rs, nerez vyfuk na miru a par malych vylepseni jako E85 atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Prosinec 21, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2015 140kW by to mělo snést. Hlavně mít všechny hadice v pořádku, funkční DV atd. Nic extra bych asi neměnil, hlavně aby všechno fungovalo tak, jak má. Jinak fotky jsem nestihl, mám pouze nějaké starší, kde to je všechno špinavé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
evzen Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 Hoblik těmi 110kW (a já před tím taky) myslel nejspíš AGU. AUM/ARX mají K03s i větší vstřiky jako AUQ. Jinak pokud musíš koupit nový výfuk, tak to potom chápu. Ty 4kW si myslím tam budou díky většímu průměru a většímu tlaku turba. Ale i tak bych s tím byl opatrnější. Jinak cena za celý komplet (nerez downpipe nebo OEM s katem) by byla 5 tisíc. Kromě katu, který chybí u nerezové downpipe, jsou tam oba tlumiče. Ta OEM downpipe s katem moc najeto nemá. Fotky můžu udělat zítra ;) Můžeš sem dát komplet fotky?S katem i bez.Děkuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 Zítra přes den udělám lepší fotky a hodím to sem. Včera jsem to nestihl a dneska mám poslední noční a na focení už byla tma, takže určitě zítra fotky budou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr1988 Odesláno Prosinec 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 140kW by to mělo snést. Hlavně mít všechny hadice v pořádku, funkční DV atd. Nic extra bych asi neměnil, hlavně aby všechno fungovalo tak, jak má. Jinak fotky jsem nestihl, mám pouze nějaké starší, kde to je všechno špinavé. Jde nějak zjistit, jestli jsou hadice v pořádku krom "na první pohled"? :D DV je? No právě se bojím, jestli je vše OK <_< něco pošli, určitě se kouknem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 Tak pokud auto neškube atd, tak budou asi v pořádku. Případně díky většímu tlaku turba na to pak přijdeš, zda to uniká. DV asi znáš spíš pod názvem BOV - blow off ventil. 1.8T mají v základu DV (říká se mu i closed loop BOV) a ani bych tam BOV (open loop BOV) necpal :) <br /> <br />Fotky zítra určitě budou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 Na vw vortex foru jsou metody jak prozkouset tesnosti hadic na stojicim motoru ale zadnejsem nezkousel. Mrkni mozna neco vyctes. Amici jsou celkem daleko v upravach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Prosinec 23, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2015 Slíbené fotky toho celonerezáku ;) Nerezová downpipe bez katu má průměr 58mm, sériová s katem je 48mm. Průměr nerezového výfuku je 57mm, seriový výfuk je 55mm. Výrobcem je britský Longlife. Koncovka je ve stylu Milltek. Jinak je to opravdu nerez, jen je to "zašlé", můj Milltek vypadá stejně. Ta seriová RS downpipe je zánovní, jak je vidět na fotce podle stavu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
evzen Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 Slíbené fotky toho celonerezáku ;) Nerezová downpipe bez katu má průměr 58mm, sériová s katem je 48mm. Průměr nerezového výfuku je 57mm, seriový výfuk je 55mm. Výrobcem je britský Longlife. Koncovka je ve stylu Milltek. Jinak je to opravdu nerez, jen je to "zašlé", můj Milltek vypadá stejně. Ta seriová RS downpipe je zánovní, jak je vidět na fotce podle stavu. Ta sériová downpipe je originál?Že nemá tepelnou clonu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.