MirdaJH Odesláno Prosinec 28, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2015 Ahoj chlapi, chtěl bych se zeptat kdo máte čiplé auto a kde jste si to nechali dělat? Můžete přidat nějaké zkušenosti a komentáře jak negativní, ale doufám, že hlavně pozitivní. Já jedu v sobotu k TDI Fun :) už se těším jak malej kluk, tak pak mohu také doplnit. Mějte se Míra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stomko Odesláno Prosinec 28, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2015 O2 Combi FL MR2011, 2.0TDI CR, 103kW, cipovane pred rokom pri cca 150000km v TDI Fun, momentalne 180000km bez akychkolvek problemov. Olej a filtre menim kazdych 15k km. TDI Fun mozem len a len odporucit, ludsky a profesionalny pristup! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Prosinec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 Věřím, že Fun bude v pohodě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 Uplne :) pri Fun-ovi ziadne obavy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Prosinec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 Bude mi to čipovat pan Zdeněk Hájek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shooter.jk Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Tak jak to vypadá s tím chipem - čekám na reference 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Leden 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Jo omlouvám se :) Chip proběhl v pořádku, dokonce mi Fun řekl, že mám lepší průměr stavu motoru, čeho jsem se strašně bál, co mi řekne, když to píchne na diagnostiku. Ale hodně mě potěšil a mám to čiplé na 140PS a 317Nm :) Velká spokojenost! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 "lepší průměr stavu motoru" co tim mas na mysli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Leden 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Jako že motor běží jak má, že tam není žádná závada. Líbil se mu zvuk a tak. Jo a ještě mi to ukázalo, že filtr je zanesen karbonem na 48% co se mu zdálo taky hodně dobrý. Ale možná to bude tím, že jsem jel 350km nevím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shooter.jk Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 OK, díky za odpověď. V únoru se chystám na Moravu, tak stále přemýšlím, že bych také zavítal do Těšína B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Leden 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Jo je to fakt profík :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michael148 Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 ..skoda ze nedela benziny.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Leden 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Ale tak u DieselPoweru ti taky udělají kvalitní čip, ale je to poměrně dražší než ceny u Funa... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shooter.jk Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Koukám, že spojku už jsi vyřešil, tak až trochu pojezdíš, tak by ses mohl trochu více rozepsat. Jak to jezdí proti originálu, co spotřeba, jak dlouho to chipování trvalo, mohl jsi být u toho atd. atd. Čím více tím lépe :-) Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Tiež mám chip od Funa, 142PS a 320Nm.. najazdené 330t km, z toho 175t km s chipom a úplne bez problémov.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Mne to robili v profituningu poprad, zatial prejdených len nieco cez 1000km ale je to parada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Leden 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Zatím jsem spotřebu nějak nevypozoroval, opravoval jsem tu spojku a jen tak jsem ji projel. Ale proti originálu se to nedá srovnat :) jede to fakt parádně. Já to mám čiplé na 140PS a 317Nm. Funovo ladění včetně měření na brzdě a podobně trvalo +/- 1h 45min byl jsem u všeho jen když upravoval výkon v PC, tak jsem mu přes rameno nekoukal :) mohl jsem i fotit. Ale na brzdě je to teda velkej rachot :D Jsem moc spokojenej, když se šlápne na plyn tak auto vyrazí jak splašený. Na dálnici to bylo hodně znát :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Tak co nejake dalsi poznatky po nacipovani?Spotreba, chod motoru atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireball Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Sam ;) nove turbo 2.2 bar 125kw necelych 400 nm pristi mesic na brzdu ;) dam foto kdyztak turbo 17 tis mapy na xxx aut 9500kc a kabel s programem 5 tis ;) kdo by mel zajem mam tu mapu overenou 109 kw foto z brzdy mam na obyc 1.9 nalitano 230 v roce 2014 po chipu dalsich 30 tis nalitano a zakaznik spokojen jen jeste pred chipem melil spojku a jde mu pry tezko ;) kdyztak kontaktujte me na tel 776570022 spis sms rano po nočni spim a nejedna se o zadny mapy stazeny vse je odzkouseno min 50% vozu mam od diesel power mapy napiste mi vuz rok motor mrknu co mam a ozvu se ;) moravskoslezky kraj jinak vypnuti imo mapy na miru a pod trva i tyden! Zatim map mam dost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Únor 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Chip si pořád nemůžu vynachválit :) dokonce přemýšlím o větším turbu nebo vstřiky a že by šla na víc :) je to fakt paráda. Ale tohle bych řešil až po spojce, chtěl bych to předělat na jednohmotu a až odejde turbo :) spotřeba pořád stejná, když jedu trochu svižněji, tak je stejná jako v sérii a když jedu normálně tak o malinko míň +/-0.4-06l :) spokojenost velká! TDIFun doporučuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Únor 8, 2016 Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 A nebude diky jednohmote zbytecne trpet motor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Únor 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 No to nevím... Dvouhmota akorát víc tlumí vibrace motoru nebo něco takového, ale že to zas takový rozdíl s jednohmotou není. Ještě jsem se nějak moc nevyptával, ale budu to zjišťovat až to bude aktuální :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Březen 17, 2016 Sdílet Odesláno Březen 17, 2016 Projde auto s chipem na stk a hlavne na emise podle noveho mereni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Březen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2016 Když je kvalitní čip nemusíš se emisí bát :) A na STK čtou jen readiness kódy a výpis chyb, takže taky pohoda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bilas Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Dobrej lidi , právě sem se sem připojil po nedávné koupi O2 v kombi 1.9 TDI 77kw s filtrem pevných částic Semnou za volantem má cca 4000km a na tachu se mi ukazuje garantovaných 191 tkm Po koupi v bazaru sem sledoval po delší jízdě a řádně zahřátým motorem že trošku škube na volnoběh , co sem se zde dočetl něco málo o tom ale po denodenním jezdění se to srovnalo tak snad je to cajk.Servisní minulost je úplná a holka je původem němka :) pouze autorizované servisy a taky i já sám ji na první kontrolu a výměny kapalin a filtrů svěřil autorizovanému servisu.Ale abych tady neplácal jen zbytečnosti tak moje otázka směřuje na vás znalce těhle strojů ohledně CHIP tuningu na takto zajetém vozuzda li se nemusím bát a nebo bych měl motor ještě opatřit nějakou tou investicí.Napadly mě ložiska na klice o kterých sem četl . že by se jim hodila péče po tolika kilometrech a záměrem zvyšování výkonu.Myslíte že bych se měl něčeho bát , nebo jestli jsem moc neuspěchal tuning (přecijen po 4tkm ještě auto nemusím zcela znát) ale jsem mlaďas co chce výkon :DDíky za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Duben 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Ahoj, já mám ten samí motor a najeto mám necelých 210tis km a já jsem s ní najel necelých 12tis km. Na čip zhruba asi půlku, to znamená 6tis km. A to šubání by mohla být spojka - setrvačník na ni. Ale to ti na prohlídce všechno řeknou. Na co bych koukal jsou rozvody :) ty jsou důležité, pak filtry - vzduchový, palivový. (mann nebo bosch) Určitě se tu i dočteš, kam by si s ní měl jet na čip. Já doporučuji TDfun, absolutně v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bilas Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Díky , filtry mám všechny kromě vzduchovýho nový , ale už ho mám objednaný od boschky , měl sem v hledáčku Xtuning v praze , známej tam dělá všechny auta a je spokojenej... Rozvody jsou podle servisky dělaný ale osobně sem je ještě neviděl tak stačí jen doufat nebo až to někdy rozdělámAle díky za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Duben 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2016 Kdyby ještě něco, napiš :) Třeba se připojí do odpovědí i někdo jinej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Květen 3, 2016 Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 Znate nekdo tuhle firmu? http://www.mereni-vykonu.cz/?brandId=7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Květen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2016 Najdi si recenze na internetu. Ale tyhle slevy už tam jsou hodně dlouho... Už když jsem začal koukat na tyhle firmy. Já bych zvolil jistotu, nevyplatí se šetřit :) a navíc k TDi funovi to nemáš tak daleko, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.