Tom Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Co mimo volantu musím vyměnit? Nějakou jednotku? Zvládnul by to někdo přehodit a zapojit? ;) 0 Quote Link to comment
Doli Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Potrebujes, MF volant + airbag, spravnou podvolantovou jednotku, kablik na propojeni tlacitek a jednotky, asi novou gateway. Spravne nakodovat podvolantovou jednotku a radio/navigaci. O jakej volant bys mel zajem? Montaz volantu 0 Quote Link to comment
Tom Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 Chtěl bych RS volant vyměnit za RS FL s multifunkcí. 0 Quote Link to comment
Doli Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Není, mě by tam štvaly ty pádla. Počkám, jeslti neudělají bez nich jako je to v Yetim. ;) 0 Quote Link to comment
Tom Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 Pádla mi nevadí, jen bych potřeboval aby existoval někdo a řekl: Ano, přivez volant, ja ti to vyměním a zprovozním, dáš mi tolik a tolik. Na GIV jsem si dělal vše sám, v tomhle mi ujel vlak .. ;) 0 Quote Link to comment
Rolbař Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 (edited) ještě je pak potřeba nastavit servo - senzor G85 natočení volantu. pokud máš starou páčku tempomatu, musíš při výměně za novou podvolantovku MR08 a vejš dát také novou páčku Edited June 25, 2009 by Rolbař 0 Quote Link to comment
Tom Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 ještě je pak potřeba nastavit servo - senzor G85 natočení volantu. pokud máš starou páčku tempomatu, musíš při výměně za novou podvolantovku MR98 a vejš dát také novou páčku MR98? Novou páčku? Mám MR07, tohle mě nějak mate... 0 Quote Link to comment
Doli Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Mas MR 07, no tak bys musel jeste dat novou packu nebo by se musela ta stara prepinovat. 0 Quote Link to comment
Tom Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 Uaa, už se to pro mě stává strašně složitý a zmatený :lool: Takže volant, jakási jednotka, kabel, páčka ... ?? 0 Quote Link to comment
Doli Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 • Volant + airbag • Kablik na propojeni tlacitek a jednotky • Podvolantova jednotka • Nova gateway • A jeste novou packu tempomatu (to je ta od MR2008, co ma vetsi potisk) a nebo se prepinuje ta starsi • Kodovani 0 Quote Link to comment
Zitny Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Tyjo ja snad vymyslim jak vyndat ty tlacitka ze staryho mf volantu a zariznout je do staryho rs volantu, tenhle novej je proste tak strasne hnusnej... :D :D :lool: 0 Quote Link to comment
Rolbař Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 nedavno jsem držel v ruce volant za sciroca a to ej pecka, tak hned jak to půjde ozkouším, jak bude šlapat 0 Quote Link to comment
Diamant Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Aj ten nový RS FL volant je lepší ako predošlý. Veniec má mohutnejší a vďaka tomu sa lepšie drží. Navyše sa mi zdá, že má aj príjmnejší povrch na pohmat. Ja som ho už vymenil. Práve riešim základné nastavenie snímača uhlu volantu. A ešte by som potreboval zohnať originálny (mie upravený) FW 0904 pre Trinax, nakoľko som nahral upravenú 0904 a autíčko sa mi už pri cúvaní zobrazuje, ale autorádio na volant stále nereaguje. 0 Quote Link to comment
ferda25 Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 No já bych řekl, že volant z yetiho je opravdu pěkný.... 0 Quote Link to comment
j0ska Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 (edited) chlupatý s nápisem BIG FOOT Edited June 25, 2009 by j0ska 0 Quote Link to comment
ferda25 Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 No nejhorší je mu ho sebrat pak už to jde.... 0 Quote Link to comment
DavidSK Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Pádla mi nevadí, jen bych potřeboval aby existoval někdo a řekl: Ano, přivez volant, ja ti to vyměním a zprovozním, dáš mi tolik a tolik. Na GIV jsem si dělal vše sám, v tomhle mi ujel vlak .. :) Skus Ferda25. 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 hmm tak volantik ze sciroca je moc peknej ale taky koukam jsou tam ty padla, jinak bude asi docela drahej coz ? 0 Quote Link to comment
kully Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Scirocco: Scirocco R: Z R-ka je hezci, ale moc se dle me do interieru OII nehodi. 0 Quote Link to comment
CorradoVR6 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 ked uz tu rozoberate scirocco tak trosku offtopic...neviete ako ma riesenu antenu??lebo ma plutvicku a v zadnych oknach som nic nevidel...ziadne ciary..je tu nekdo kdo by to vedel objasnit?? 0 Quote Link to comment
kully Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Nejspis to ma v zadnim okne. Jako limuziny. Jsou tam "cary" pro vyhrivani okna a pak i "cary" slouzici jako antena 0 Quote Link to comment
Diamant Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Zrejme v tom zadnom okne. Otázne je, kde je druhá anténa. To okno samotné nemá ktovie aké príjmové vlastnosti. 0 Quote Link to comment
omicron Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Není, mě by tam štvaly ty pádla. Počkám, jeslti neudělají bez nich jako je to v Yetim. Mam tento volant i s padly pro DSG, chtel jsem ho, a padla vubec nevadi a nijak pri drzeni volantu absolutne neprekazeji. Kdo je pouzivat nechce, tak o nich vubec nevi (ja je chtel), a neexistuje moznost, jak o ne nejak nahodou zavadit (?). S autem jezdi i moje zena, ktera o nich vubec nevi, a ani si jich nejak zasadne nevsima. Takze proc by Te padla "měla nějak štvát" ;) ? Pozn.: tento volant, je ten ten nejlepsi, jaky jsem kdy od Skodovky (ale i od konkurence) drzel, velmi pohodlny a komfortni, dost tlusty, ve "trictvrtenatri" ma takove vystupky, na kterych se oprou prsty, MF ovladani je docela dobre (hlasitost nekdy zavaha), radici padla dobre dostupna a neprekazi - otaci se spolu s volantem, jen me (na rozdil od stareho MF volantu) na nem malinko chybi tlacitko Mute. Kazdemu doporucuji... 0 Quote Link to comment
Diamant Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Presne tak, ani mne tie "pádla" nevadia. Plne súhlasím, že je to najlepší volant, aký som u Škody držal v rukách. Ale u konkurencie sa nájdu aj lepšie. Napr. taký volant v BMW M5 má ešte hrubší veniec a je mäkkší. To je v mojich očiach taký ideál. Ale ovládanie je u Škody fakt super. Len nechápem, prečo napríklad audi má valček na hlasitosť vpravo. 0 Quote Link to comment
Doli Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Jenze ty mas DSG, coz je normalni ze tam mas padla. U manualu uz je to trosku "divny". O to slo. 0 Quote Link to comment
omicron Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Jenze ty mas DSG, coz je normalni ze tam mas padla. U manualu uz je to trosku "divny". O to slo. Ehh, jasne :) Priznam bez mucenim ze jsem to jaksi pominul, asi to vychazi z toho, ze jsem to bral tak, ze tento volant je jen pro DSG varianty, protoze bez DSG padel je 4ramenny, tak ho ma i napr. P.T., ktery ke sve LK s DSG padla nechtel... 0 Quote Link to comment
Smiegel Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Ahoj kluci, mám dotaz.Chtěl bych vyměnit normální volat za multifunkční. Mám tempomat,originál rádio,polodot. Co vše na to mám koupit aby mi to fachalo? Díky předem za info. 0 Quote Link to comment
Golfino Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 toto by mne taky zajimalo videl jsem na netu novy multifunkční volant za 4500 ale nevím zda na to bude sedět puvodni airbag a krytka. největší starost mi děla kabeláž - je tam už nějaka příprava na takovyto volant? 0 Quote Link to comment
Recommended Posts