Jump to content

Dodělání multifunkčního volantu

Tom

Recommended Posts

Pádla mi nevadí, jen bych potřeboval aby existoval někdo a řekl: Ano, přivez volant, ja ti to vyměním a zprovozním, dáš mi tolik a tolik. Na GIV jsem si dělal vše sám, v tomhle mi ujel vlak .. ;)

ještě je pak potřeba nastavit servo - senzor G85 natočení volantu.

pokud máš starou páčku tempomatu, musíš při výměně za novou podvolantovku MR08 a vejš dát také novou páčku :huh:

Edited by Rolbař
ještě je pak potřeba nastavit servo - senzor G85 natočení volantu.

pokud máš starou páčku tempomatu, musíš při výměně za novou podvolantovku MR98 a vejš dát také novou páčku :huh:

MR98? Novou páčku? Mám MR07, tohle mě nějak mate...

Aj ten nový RS FL volant je lepší ako predošlý. Veniec má mohutnejší a vďaka tomu sa lepšie drží. Navyše sa mi zdá, že má aj príjmnejší povrch na pohmat. Ja som ho už vymenil. Práve riešim základné nastavenie snímača uhlu volantu. A ešte by som potreboval zohnať originálny (mie upravený) FW 0904 pre Trinax, nakoľko som nahral upravenú 0904 a autíčko sa mi už pri cúvaní zobrazuje, ale autorádio na volant stále nereaguje.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Není, mě by tam štvaly ty pádla. Počkám, jeslti neudělají bez nich jako je to v Yetim. :palec:

Mam tento volant i s padly pro DSG, chtel jsem ho, a padla vubec nevadi a nijak pri drzeni volantu absolutne neprekazeji. Kdo je pouzivat nechce, tak o nich vubec nevi (ja je chtel), a neexistuje moznost, jak o ne nejak nahodou zavadit (?). S autem jezdi i moje zena, ktera o nich vubec nevi, a ani si jich nejak zasadne nevsima.

Takze proc by Te padla "měla nějak štvát" ;) ?

Pozn.: tento volant, je ten ten nejlepsi, jaky jsem kdy od Skodovky (ale i od konkurence) drzel, velmi pohodlny a komfortni, dost tlusty, ve "trictvrtenatri" ma takove vystupky, na kterych se oprou prsty, MF ovladani je docela dobre (hlasitost nekdy zavaha), radici padla dobre dostupna a neprekazi - otaci se spolu s volantem, jen me (na rozdil od stareho MF volantu) na nem malinko chybi tlacitko Mute. Kazdemu doporucuji...

Presne tak, ani mne tie "pádla" nevadia.

Plne súhlasím, že je to najlepší volant, aký som u Škody držal v rukách. Ale u konkurencie sa nájdu aj lepšie. Napr. taký volant v BMW M5 má ešte hrubší veniec a je mäkkší. To je v mojich očiach taký ideál. Ale ovládanie je u Škody fakt super. Len nechápem, prečo napríklad audi má valček na hlasitosť vpravo.

Jenze ty mas DSG, coz je normalni ze tam mas padla. U manualu uz je to trosku "divny". O to slo.

Ehh, jasne :)

Priznam bez mucenim ze jsem to jaksi pominul, asi to vychazi z toho, ze jsem to bral tak, ze tento volant je jen pro DSG varianty, protoze bez DSG padel je 4ramenny, tak ho ma i napr. P.T., ktery ke sve LK s DSG padla nechtel...

• 6 months later...
  • 2 months later...

toto by mne taky zajimalo videl jsem na netu novy multifunkční volant za 4500 ale nevím zda na to bude sedět puvodni airbag a krytka.

největší starost mi děla kabeláž - je tam už nějaka příprava na takovyto volant?