Jump to content

Dodělání multifunkčního volantu

Tom

Recommended Posts

• 4 months later...

Ahoj,mam stejný dotaz jako už tu zazněl.Mam II octávku v kombiku 2006 první provoz 2007 s DSG bez multifunkčního volantu a chtěl bych tam multifunční s pádlama z faceliftu,který už mam viz.příloha.Jestli někdo dokáže poradit co potřebuju ke zprovoznění"myslim i výrobní číslo dílů"a kdyby ty díli někdo měl tak je rád odkoupím za rozumnou cenu a nebo kdyby je někdo měl a zvládnul by montáž aby vše fungovalo myslim i řazení tak bych si to nechal namontovat.Dík za rady.

post-4732-1284583172_thumb.jpg

post-4732-1284583257_thumb.jpg

post-4732-1284583537_thumb.jpg

post-4732-1284583576_thumb.jpg

post-4732-1284583607_thumb.jpg

není problém namontovat, DSG bude řadit, pravá stran apáček nebude korektně fungovat nikdy, ale levá pokud máš rádio z faceliftu nebo Columbuse bude fungovat OK, pokud máš předface rádio, tak funguje snad jen mute.

Dále potřebuješ podvolantovku s označením CH a gateway L, O, P, Q, S, AA, AB, AC, AD....

• 4 weeks later...

rv. 2005 2.0TDI 103kW

Tempomat by měl tento týden dorazit, volant se právě rozhoduji zda koupit, záleží zda bude nutné vyměnit podvolantovku a kolik to bude stát.

Asi by tam měla být AQ? Nějaká kabeláž? Můžeš napsat co by to vše stálo? Dík

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Zdarec panove, potrebuju radu, koupil sem multifunkčni kožený volant číslo dílu: 1Z0 419 091. Je komplet i s řídící jednotkou pro multifunkční volant, jediné co mi ale nejde do hlavy, tak z řídící jednotky která je na spodní části volantu by dle mého měl být káblik který se propojí do podvolantového kroužku - asi nekam k airbagu kablíku bych řekl. ale nikde jsem nenašel jak má tento káblík vypadat ani číslo dílu, nemohl by jste mi nekdo pomoct?? foto, číslo dílu toho káblíku, nebo něco. Jediný v co doufám tak tam bude pasovat normální bag a není snad potřeba nejakej bag kterej má propojovací káblik jako součást.

Díky moc za každou radu.

Aaa diky Olafe, porad mi neslo do hlavy kam by se zapojil kablik s tolika konektorama a fastonama a vono do airbagu, ok chapu, trocha neprijemny je ze stoji 1500 a nemaji ho na skoda dilech ani cc dilech aspon dle cisla dilu, no skusim poshanet jinde. Dikec uz su v obraze.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

zdravim, docetl jsem se, ze na vymenu obyc. volantu za predface-multi je potreba vymenit podvol. jednotku a gateway.

mam MR07- elegance, mam v aute podvol 1k0953549bc a dle fora potrebuji AG,AK,AJ,G - je to tak?

jakou potrebuji gateway, kdyz do budoucna planuju predozadni FL parkovaky + columbus?ma to s tim vubec souvislost?

koupil jsem volant kvuli kuzi za prijatelnou cenu a jako bonus je s multifunkci, tak by mne zajimalo co je treba k jeho rozchozeni.

zatim nemam origo radio, tak mi bude stacit vymenit kus za kus bez zapojeni- to by nemel byt problém, ze? Max by se mi libilo podsvetleni tlacitek, je to nejak mozne?

je to tak, ze na leve strane existuje ovladani telefonu+radia nebo ovladani tempomatu+radia?