Přejít na obsah

Dodělání multifunkčního volantu

Tom

Doporučené příspěvky

Aha to je zajimave,nevis nahodou jestli uz jsi to delal,pokud si koupis chinu radio ktera ma can bus bude ti fungovat hlasitost pres MF volant s ovladanim hlasitosti pres roller?Na youtube jsou videa ale vsechny prave v golfu kde je tlacitkova verze takze to nemuzu zjistit jestli to bude opravdu fungovat.

Odkaz ke komentáři

To není až tak úplně pravda, ale hezky se to poslouchá...opět i typ komunikace jednotek se konfiguruje. Tj. ta samá jednotka bude schopná jet jak ve face S2 tak v O3.

Tzn. ze pujde jednotce rici po jakem typu CANu ma komunikovat? Tzn. i v novych jednotkach pujde pouzit starsi CAN? => ze jde v ridicich jednotkach o zmenu softwarovou nikoliv hardwarovou(napr. jiny chip NetX ci neco podobneho).

Upraveno uživatelem Bladik
Odkaz ke komentáři

No podvolantovka už nemá v sobě ani LIN(jen skrz ní projde)...tak co bys na ní chtěl kódovat na mf volantu...mf volant je slave jendotka gateway v MQB. A gateway se nastavuje kódováním + datovou sadou.

MF volant z O3 dokážu namontovat na face O2 i S2 a všechny tlačítka fungují jak mají, není žádné omezení.

http://files.motomagazinspeed.cz/201003500-d90adda04c/Octavia%203%20interior%20P.jpg

Odkaz ke komentáři

Ferda, nie že by som ti neveril, už viackrát si dokázal, že vieš spraviť zaujímavé veci. Jedna vec je, že si všetko nechávaš pre seba a fórum berieš ako svoj reklamný billboard na zháňanie zákazníkov (bez urážky!).

Ale tentoraz by som ťa vážne poprosil o video, ako ti ten MF volant z O3 funguje v O2FL/S2 :pivo:

Odkaz ke komentáři

Já video dávat nemusí všichni ví, že když to tady napíšu tak to tak je.

Dnes jsem viděl naživo a i vyzkoušel a vše opravdu funguje. Není to jen plácání holé slámy. A navíc dnes Ferda ukázal co opravdu umí, když mi na autě zprovoznil údajně nezprovoznitelné - FL budíky do předFL modelu vč. všeho :palec:

Díky mistře! :pivo:

Upraveno uživatelem Honza9007
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Vlákno jsem přečetl celé. Jenže jsem se tady nedočetl to co jsem potřeboval. Někdo tvrdí, že bude potřeba jednotka CD nebo CP. Jednotka CH jestli si to myslím dobře by měla být stejná jako jednotka CF a CF jsem měl s volantem a nepodporuje ESP. Tak bych nerad koupil něco co se mi pak bude válet doma a neudám to.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...