Timil Odesláno Březen 24, 2016 Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 Jasne ze jo jen nasunes a prihnes ty packy...ja si ji jeste radeji prilepil jen pro jistotu ale neni treba :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 tak to je luxus, ještě že jsi to napsal :D já vůl bych montoval pedál ven :) tak to bude zítra pohodka :) snad si zas neříznu prst jak na jedničce když jsem odřezával původní gumový kryt z brzdy, nůž mi krásně ujel a já tekl tak 20 minut :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Březen 24, 2016 Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 Jezis tady to ien vycvaknes a nacvaknes novy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 na jedničce to tak taky mělo jít no :D ale po těch letech se tomu fakt nechtělo, tak jsem vzal nůž a v momentě kdy jsem to prořízl tak nůž letěl přímo na ruku kterou jsem držel pedál aby mi neuhnul když tlačím na nůž :D no co, pár kapek krve, hlavně že byla práce udělaná :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Březen 25, 2016 Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 super naleštěné černá metalíza je na toto nejlepší, to jde vidět výsledek jinak ten vosk od toho SONAXu je klasicky červený obal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 Diky :-) neni to top, chce to strojne. Jinakkm lestenka je barevna takze je treba vzit podle auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Březen 25, 2016 Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 jojo už jsem to hledal. Je víc typů ... já mám od Škodovky tak to letos jak přezuju musím navoskovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 tak dneska doleštěný střecha a 5 dveře, ruce jak opice vytahané... ještě jsem vypucoval interiér, vysál, vyčistil okna, nasadil RS pedály a nové látkové koberečky s těma pedálama celkem sranda, musel jsem plynovému trochu domluvit kleštěma aby šel nasadit..a opěrka nohy taky dobrá operace :D teď to chce aby měl kámoš čas, nasadí se pružiny a pak se bude kutit dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Březen 25, 2016 Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 to musí být neskutečná změna z jedničky co se týká zvuku. V těch dveřích jsou 2 repro? To je Canton nebo tak něco? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 je tam 10x nebo 12x repro, teď přesně nevím :D rozdíl je to fakt brutální, ten soundsystem se jim povedl, krásně basuje a hraje čistě, škoda že pak začnou drnčet plasty ve dveřích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Březen 25, 2016 Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 Super to je ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Březen 25, 2016 Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 ty repro si zaslouží vytlumit dveře aby plasty nedělaly bordel :D že 12 repro :D jednička zase měla jiné výhody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 ty repro si zaslouží vytlumit dveře aby plasty nedělaly bordel :D že 12 repro :D jednička zase měla jiné výhody dneska jsem zedřený jak cyp, auto neskutečně oživo a ztratila se tak půlka škrábanců :D časem to nejspíš vemu i strojně, ale zatím to musí stačit takhle, už teď je to 100x lepší než to bylo to je abrazivni nebo neabrazivni leštěnka? spíš bych řekl že neabrazivní, nikde jsem to na obalu nenašel Parádní práce Dane! Vypadá to fakt skvěle! Super proměna! Palec nahoru! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 druhá várka lišt nastříkaná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 hej dobře! sundaval si tapce? šlo to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 2 zlomené příchyty ale jinak pohoda, musel jsem u spolujezce něco opravit po předchozí opravě, ale jinak pohoda dneska natřeny třmeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 Super ;) cim dal tim vic se prelouvam do cerne leskle v interieru ale jen folii :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 folie není tak leská :) už jsem to v interiéru viděl a je to takové lehce hrbolaté, jak kdyby člověk nastříkal krupici a zalil to lakem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 lesklá je dost ale působí pomerančově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 asi tak, proto to radši stříknu do lesku :) je to síce víc práce ale lepší efekt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 košin: Dobrá barva třmenů :-) Také jsem to natřel touto barvou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 jak já to ráno dělám, to fakt nechápu, ani s rotačkou jsem neměl tak málo :D ten maxidot musí hrozně kecat, jinak nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 No paradicka. To mi se s tou mou sekackou muze jen zdat o takove spotrebe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 To taky umím když na kopci vynuluju a pod kopcem vyfotím spotřebu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 :D :D to je vůl :D to je po 27km jízdy ale dneska se dovršily moje nervy s lakováním lišt ze dveří, všechny lišty v pohodě ale ta kurva co je u řidiče prostě nechce :D 2x krupice v barvě, potřetí mi zase nevytvrdnul lak, takže se mi tam dneska při montáži udělaly otisky prstů tak zase obrousit, stříkám a spadne mi do toho tříska z trámu no samozřejmě že snahy to zachránit byly k hovnu, takže po víkendu u přitelkyně si to dám ještě jednou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Kdyz se dari tak se dari. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Duben 1, 2016 Sdílet Odesláno Duben 1, 2016 kosin dej na to fialovou folii s hlavou psa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 1, 2016 Sdílet Odesláno Duben 1, 2016 Pěkná spotřebička na PD-čko a lakování v domácích podmínkách je vždycky sranda ! Dane a co nějaký chipeček motůrku nebude? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2016 chip zatím neplánuju, jede to dostatečně :) ten mooožná až příští rok, letos se budou řešit určitě jiné věci. Příští týden budu měnit zadní brzdy, po výplatě možná koupím i předky, ty kotouče už nejsou nic moc, potom asi budu muset řešit klimu, která včera nijak extra nechladila, tak kdoví co tomu je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Duben 1, 2016 Sdílet Odesláno Duben 1, 2016 kosin pockej jak budes mluvit az dostanes v nedeli bidu :D, to hned pojedes nalejt :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.