Martin_TDi Odesláno Duben 15, 2016 Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 Na lakování je potřeba aby bylo dost teplo a barva dobře schnula a vytvrdnula. Ty jsi to lakoval na půdě, kolik jsi tam měl teplotu ? Brzdy jsem poprvé zajížděl zcela jiným způsobem než dosud a vypadá to velmi nadějně. Procedura je zde: "Existuje pouze jediná cesta jak se tomu vyhnout – dodržením vhodných zahořovacích procedur jak pro destičky, tak pro kotouče a použitím správných destiček pro vaše podmínky a způsob jízdy. Všechny sportovní destičky a kotouče od třetích výrobců by měly přijít s instalačními i zahořovacími pokyny. Postupy jsou mezi výrobci velmi podobné. S ohledem na destičky, musí být pojící pryskyřice vypalována relativně pomalu, aby se zabránilo jak vadnutí, tak nepravidelným usazeninám. Postup spočívá v několika zbrzděních se zvyšující se intenzitou s krátkou pauzou mezi nimi kvůli ochlazení. Pro sportovní destičky tuto práci typicky udělá deset stále intenzivnějších zbrzdění ze 100 km/h na 10 km/h s normálním zrychlením mezi nimi. Během zahořování destiček nebo kotoučů nedojde k úplnému zastavení vozu, takže si s ohledem na sebe a na bezpečnost ostatních naplánujte, kde budete tuto proceduru provádět. Pokud dojde k úplnému zastavení, dříve než je procedura dokončena, může dojít k nerovnoměrnému přenosu materiálu destiček nebo k otisku destičky a výsledkem je to čemu se celý tento postup snaží zabránit. Konec hry. Pokud jde o intenzitu brzdění, k aktivaci ABS typicky dochází okolo 0,9G a výše v závislosti na vozidle. Co chcete je míra brzdění okolo 0,7 – 0,9G. To je decelerace těsně pod úrovní zablokování kol nebo zásahu ABS. Při pátém až sedmém zbrzdění by jste měli začít cítit destičky a pach by měl zeslábnout před posledním cyklem. Na hraně destičky by se měla objevit zaprášená šedá oblast (vlastně na hraně třecí části, která je v kontaktu s kotoučem – ne na podpůrné desce), kde se pálí barva a pojící pryskyřice destičky. Když je šedá oblast destiček hluboká asi 3mm, destička je zahořená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 takhle podobně jsem zajížděl řezané ATE na babči a sedly krásně, dneska jsem brzdil na dálnici ze 120 na 20 protože za horizontem byl rozstřelený passat o cisternu a chytré švestky dali signalizaci za horizont aby tam asi měli víc práce :D zatím to teda brzdí hodně dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 dneska zase něco dorazilo :) kdo poradí jaké číslo gateway musím sehnat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 19, 2016 Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 Robař a Vaša mě napadají jako první, pak bych zkusil ještě Cosbyho - ten je blízko - v Lubině u Kopřivnice má pneuservis. Jinak mu napiš SZ nebo : http://www.mcpneu.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Duben 19, 2016 Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 Pokud nespěcháš, můžu se Ti podívat na svou, ale až odpoledne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 Schavi díky, mrkni prosím :) Adolfík mi našel tuhle 1K0 907 530K 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Duben 19, 2016 Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 No nejsem si stopro jistý, ale možná je to ona..podívám se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2016 včera jsem byl na návštěvě u profíka :) výsledek je 5% folie vzadu a 50% uv folie vepředu, konečně nejezdím se skleníkem a v autě začíná být hezky temno :P možná ještě tenhle týden vyndám sloupky a nastříkám je na černo, potom stropnici a roletu šíbru, což bude asi největší ojeb.. a ještě se mi podařilo včera sehnat rámeček na Bolero, takže už jen gateway a pak montáž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 20, 2016 Sdílet Odesláno Duben 20, 2016 To potřebovala jako sůl! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Duben 20, 2016 Sdílet Odesláno Duben 20, 2016 Takže gateway mám 1K0 907 530K ;) Jinak ty fólie tomu sednou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Duben 20, 2016 Sdílet Odesláno Duben 20, 2016 Folie jsou super já se pořád nemůžu rozhodnout u sebe :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 20, 2016 Sdílet Odesláno Duben 20, 2016 JJ, veliká změna k lepšímu ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Duben 20, 2016 Sdílet Odesláno Duben 20, 2016 pohrebak stage 1 :D bre jak cip :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Do kdy že máš STK? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 (upraveno) 2018/03/17 :) Upraveno Duben 21, 2016 uživatelem košin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Tie folie vpredu zavidim kiez by u nas boli tiez povolene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Cest. Foli to pekne zmenily. Stejne jako u me. Auto bez zatmaveni uz nechci. A jak mas fotku na parkaci u prace tak ten zluty rencek je od brachy ;-))<br /><br />Odesláno z mého GT-I9195<br /><br /> Cest folie auto pekne zmeni. Stejne jako u me. Uz bych asi auto bez nich nechtel. A jak mas foto na parkaci u prace tak ten zluty rencek je od brachy. <br /><br />Odesláno z mého GT-I9195<br /><br /> 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 u nás folie vepředu taky nejsou povolené, ale měl jsem to tak na předešlém autě a nikdy nebyl problém, kdyby to šlo, tak si do předu dám tak 30% propustnost a konečně by to byl pohřebák :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 Eibach pruziny ze sport paketu jsou na aute, velke diky Robinovi za pomoc. Zadek by snesl jeste niz, mozna vyndam ty gumy co jsou pod pruzinama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 Super ! Je zvláštní že Ti sednul více předek . Já to mám přesně opačně. Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 23, 2016 Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 Pokud to jsou pruziny z benzinove verze,muze predek vic spadnout ;-) Je to perfekt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 23, 2016 Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 noo, paráda :) zezadu vyhoď ty gumové sráče a bude to super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 Diky panove :-) ale dostat ty pruziny vzadu ven byl solidni porod :-D chvili pojezdim a uvidim jestli to jeste sedne. Jinak pruziny byly puvodne na 2.0 fsi ale vsichni prodejci maji varianty pruzin pro 2,0tdi i fsi, takze by nemel byt rozdil, jinak s novyma tlumicema a tema pruzinama je to uplne krasa, auto lip sedi, lehce ztuhlo ale pohodli je furt stejne, ted jeste ty 19" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 doporučí někdo nějaké dobré ledkové zpátečky? už jsem koupit druhé "canbus" které furt hlásí chybu a ani moc nesvítí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Duben 25, 2016 Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 a jeste ti delaj diskoteku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 stroboskop ty žloutenkáři :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 pan Miloš mi dneska zajel pro kolečka :) příští víkend si udělám výlet na druhou stranu :D těším se na ně jak malej Jarda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 Pecka vikend bude sraz :P Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 Pěkné.. Jaké jsou rozměry? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 Není zač Rád jsem pomohl.Jsou to 8x19" ET 45 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.