Myš Odesláno Květen 27, 2016 Sdílet Odesláno Květen 27, 2016 no tak to je hustej krám ten SS na jednu stranu fakt že jo, takže zlatej stream s mp3 :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2016 No normalne mam chut to nekomu prodat vymenou za origo repro a nejake prachy navic :-D do kufru bych si udelal subac a bylo by 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 29, 2016 Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 Není škoda to prodávat? Kort když máš i tapce k tomu uzpůsobené? Na columbusu to nejde taky ta tvá verze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 29, 2016 Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 Nejde... potreboval by prehodit zosik za ten z FL verzie SS... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 Tomiq: kdybych ho teda nahodou sehnal je treba prepinovat neco nebo jen prohodit zesilovac a radio pujde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 29, 2016 Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 To skor poloz otazku Rolbovi alebo Vasovi... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 Ptal jsem se Vasi a ten mi moznost vymeny zesilovace nerekl, zkusim jeste Rolbare 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 29, 2016 Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 Zkus, určitě by byla škoda se toho zbavovat. Případně jestli nejde nějak upravit ten zesilovač co už máš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 uvidíme co Rolbař poradí :) prý by to s face zesíkem mohlo jít...víc info až bude a určitě to nějak pozkouším :D jinak dneska nějaké ty kilometry naskočily, zatím to jezdí v pohodě :) ještě vyřešit utržený silentblok motoru v nápravnici, s tím půjde komplet generálka předku a snad bude klid :) no a na kola už jsem natěšený jak cyp ale gumy furt nejsou skladem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Květen 29, 2016 Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 koukám hromada výdajů :( ale zase bude na milion (obrazně) km klid :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 jo výdajů teda bylo požehnaně, když se nad tím poohlédno šlo to udělat jinak a vyšlo by to líp, ale kdyby byly v řiti ryby tak by nebylo třeba rybníků :D už se s tím nedá nic dělat, jen do toho dosypat co je třeba a vymyslet jak to zkrášlit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 30, 2016 Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 S těmi výdaji jsem na tom podobně, chci dodělat teď pár věcí a snad už bude klid na duši. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2016 maska v laku + nový znak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 1, 2016 Sdílet Odesláno Červen 1, 2016 A jak to prokoukne co Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2016 jo to jo, dívá se na to mnohem lépe, ale děsím se toho až to umyju, už teď vidím že ten lak je děsně zašlý :D musím koupit leštící nástroje no a do žamberku tomu dát pořádnou péči 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Červen 1, 2016 Sdílet Odesláno Červen 1, 2016 čičina.. taky jsem chtěl původně dvojku .. no prachy vyšly na jedničku facelift :) ale jsem spokojený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2016 buď rád za jedničku :) vědět do čeho jdu tak si radši seženu 96kw PD combi jedničku, jednička mi hrozně moc přirostla k srdci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 2, 2016 Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Máš to pěkné Dane, ten čumák je super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Červen 2, 2016 Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Máš to pěkné.. a ty budeš kupovat leštičku? Pokud bys chtěl jen oživit a dát dokupy lak (škrábance atd) mám kamaráda z Albre, který to sice nedělá na kšeft, ale asi by Ti pomohl, kdybych to domluvil. Pár aut po jeho zásahu jsem viděl a bomba. Dokonce dělal i černou OII v sedanu a majitel se málem vys.říkal, jak to auto prokouklo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Schavi díky, leštičku bych nekupoval, mám pár kámošů co by půjčili, jen bych si koupil nějaké leštící pasty já zas nemůžu nechat někde auto stát den kvůli leštění, já ho prostě potřebuju nonstop...budu to dělat doma postupně díl po dílu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 coming soon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červen 7, 2016 Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 hochu na auto jsou třeba 4 kusy :D pěkné, co za značku a kolik vyšli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 ATLAS sportgreen 225/35 r19 a 1310 kus :) v testech hodně chválí a i co jsem četl na zahraničních webech tak lidi mega spokojení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 8, 2016 Sdílet Odesláno Červen 8, 2016 To jsou teda papuče ! Cenovka super ! Už se těším až nazuješ kolečka . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2016 zítra k večeru se můžu stavit Martine :) :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 8, 2016 Sdílet Odesláno Červen 8, 2016 Ty krávo, 19ky za 1300.. To bude kvalita.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Červen 8, 2016 Sdílet Odesláno Červen 8, 2016 Také jsem si říkal. Za cenu svou gum já mám skoro jednu 17 letní a skoro jednu 16 zimní :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2016 já jsem čekal tyhle názory :D kupte si drahé prémiovky, mi je to jedno, mám reference, pročtené testy a odježděno 60 tisíc na čínách, při řízení používám mozek, takže gumy za 4k kus nepotřebuju, jediný rozdíl mezi čínou a premium gumama je o možná půl metru delší brzdná dráha a 3x větší cena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Červen 8, 2016 Sdílet Odesláno Červen 8, 2016 S tou cenou souhlasím, ale brzdnou dráhou a vlastnostmi na mokru / popřípadě na sněhu v případě zimních gum už ne.. Ale každého věc, hlavně když budou dobře sloužit bez nehody a budou dělat radost. edit, teď jsem použil strýčka google, a ty testy nevypadají nejhůře vzhledem k ceně.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 8, 2016 Sdílet Odesláno Červen 8, 2016 Hele, na gumách prostě šetřit nehodlám. Je to jediná část vozu, která tě drží na vozovce.. Ale proti gustu.. Jen doufám, že se ti nic nestane.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.