Přejít na obsah

černá chrochta

Doporučené příspěvky

uvidíme co Rolbař poradí :) prý by to s face zesíkem mohlo jít...víc info až bude a určitě to nějak pozkouším :D

jinak dneska nějaké ty kilometry naskočily, zatím to jezdí v pohodě :) ještě vyřešit utržený silentblok motoru v nápravnici, s tím půjde komplet generálka předku a snad bude klid :) no a na kola už jsem natěšený jak cyp ale gumy furt nejsou skladem

post-24441-0-65117700-1464533943_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Máš to pěkné.. a ty budeš kupovat leštičku? Pokud bys chtěl jen oživit a dát dokupy lak (škrábance atd) mám kamaráda z Albre, který to sice nedělá na kšeft, ale asi by Ti pomohl, kdybych to domluvil. Pár aut po jeho zásahu jsem viděl a bomba. Dokonce dělal i černou OII v sedanu a majitel se málem vys.říkal, jak to auto prokouklo :D

Odkaz ke komentáři

já jsem čekal tyhle názory :D kupte si drahé prémiovky, mi je to jedno, mám reference, pročtené testy a odježděno 60 tisíc na čínách, při řízení používám mozek, takže gumy za 4k kus nepotřebuju, jediný rozdíl mezi čínou a premium gumama je o možná půl metru delší brzdná dráha a 3x větší cena

Odkaz ke komentáři

S tou cenou souhlasím, ale brzdnou dráhou a vlastnostmi na mokru / popřípadě na sněhu v případě zimních gum už ne.. Ale každého věc, hlavně když budou dobře sloužit bez nehody a budou dělat radost.

edit, teď jsem použil strýčka google, a ty testy nevypadají nejhůře vzhledem k ceně..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...