košin Odesláno Červenec 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 to je kus cypa :D :D :D ledky v parkovačkách nevydržely no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Červenec 29, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 a pak ze muj feeslift zere zarovky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 tak když ti to hoří jak papír a ostatním ne :D včera jsem s Romanem vyndával to co tobě shořelo z spz a furt svítily, máš prostě na pikaču auto :D to jso uty fésflity a 81kw :D u mě to někdy svítí někdy ne, asi slabý canbus na žárovkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 29, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 Mně žárovky třeba nehoří :P tím fésliftem to nebude teda :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 to bude hanysovým autem prostě :D všude jinde ty žárovky fungují jak mají :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Červenec 29, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 nojo, vsem odchazi serva, skacou rozvody, klouzou zpojky, cvakaji hydra... a ja menim zarovky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 Dakie už si všiml v tatíkovém topicu, takže nemá cenu to tajit :D dneska zkouška na autě, pasuje fajně, takže trochu tmelu, plnič, lak a do žamberku snad přijedu s RS předkem :) a podvozek už je na cestě z německa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Srpen 2, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 Moooc hezky... ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2016 dneska trochu poleštěno, ale stejně tomu laku už nic nepomůže :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Srpen 3, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2016 Ja by som to predal....ten lak je o ničom ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Srpen 3, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2016 Moooc pěkně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 3, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2016 Co blbneš ? Podařilo se Ti to vyleštit velmi pěkně ! Co jsi nakonec použil za kosmetiku a leštičku? Teďka se dost míjíme, jsem na dovči do pátku. Jo a RS nárazníček bude moc slušet ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 "leštička" je nějaká mrdka z Lidlu, nemá regulaci otáček a slabý výkon, napatlal jsem to Sonaxem jako poprvé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2016 Ten sonax fakt neni tak hrozny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Srpen 7, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Sonax je super...ten tekuty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 nějak mi hráblo a stavítko jsem po jednom dnu zrušil, možná že ani nebudu dělat RS předek, nějak mě ty úpravy nebaví dal jsem zpět pružiny a je mi líp :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 Co tak najednou, snad už nedědkovatíš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 hej asi jo :D už začínám myslet na bydlení a takové věci, takže je třeba začít šetřit...navíc jsem teď poslední týdny furt chodil domů v 9 jen proto že jsem se s něčím jebal kolem auta a výsledky nejsou žádné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 A nebo stavítko nesplnilo Tvé očekávání ? Ale je fakt, že stále cpát prachy do auta taky není to pravé ořechové, lepší je investovat do bydlení, rodiny či zdraví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2016 nebylo to tak jak jsme si představoval, prostě to na zemi vypadalo divně, takže mám zase pohodlí a vypadá to jak to vypadá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Srpen 10, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2016 Takhle to vypadá suprově, auta se mě líbí, ale mají sloužit nám, ne naopak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Srpen 10, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2016 (upraveno) Přesně tak JohnyM. Ale samozřejmě péči si zaslouží, nesmí se to přehánět Upraveno Srpen 10, 2016 uživatelem 7jirka7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 včera dojedu z práce a od pravého předního kola slyším dření, jak když jsou kotouče a desky KO (ale ty mám nové) takže zaparkuju, vylezu, jen jsem došel na pravou stranu tak smrad z brdy a kolo celé šedé, takže jsem to nechal vychladnout a rozebral jestli nejsou zatuhlé vodící čepy, očistil jsem to a promazal a nepomohlo...takže bude nejspíš chyba v pístku a těsnění uvnitř třmenu že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 tak a je to "all black" + nové ledkové moduly osvětlení spz s homologací 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 18, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 Parádní výsledek jakým sprejem si to stříkal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Srpen 18, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 Super to je :) konečně rakev co :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 opět globus sprej, tentokrát GRAND PRIX, černá matná, Kočka už se toho neboj a taky to nastříkej, loni si viděl v modré, letos můžeš mrknout znova v černé, ale pořád to je dobré :D Timil: joooo konečně to je pořádný pohřebák :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 18, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 Já už to mám od loňska dělaný tuší, ale na omak je to hrozně choulostivý, jak se na to sáhne, tak je to v háji. Tak mám v plánu koupit další stropnici a zkusit něčím jiným, třeba právě tím sprejem :) jak se chová tohle na omak? Jinak určitě přijdu omrknout a pokecat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 na omak je to stejné, taky jak po tom přejedeš rukou a přitlačím udělá to flek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 18, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 Takže taky máš na stropu cedulku "nesahat" :D mě to jako první pokřtil kolaga z práce co ho vozim, jééé, ty máš novej černej strop a než jsem stihl něco říct, tak šup šup šup a tři šmouhy :D málem jsem boural, jak mě to psychicky rozhodilo :D Jinak, chtělo by to někoho, kdo to prubne textilní barvou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.