Myš Odesláno Květen 12, 2016 Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 koukám rádio na prodej, takže se ti nepodařilo vyřešit fungování s SS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 no vzhledem k tomu že potřebuju peníze na něco jiné tak jsem to zatím vzdal, ale Vaša mi psal, že by to snad mělo chodit s Columbusem. Kámoš má kryštofa v superbu, tak jestli sežene pin tak to zkusím prohodit od něho, ale těch peněz za kryštofa, to se mi asi nebude chtít dávat. Taky jsem zkoušel psát prodejcům fake columba co stojí kolem 7-8tis jestli to dokáže hrát na předface soundsystemu a raději mi ani neodpověděli :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 12, 2016 Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 Aftermarket radia SS nepodporuju bohuzial 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 original taky ne :) aspoň u předfaceliftu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 12, 2016 Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 tak tak,origo RCD510 nekomunikuje s predfl SS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 13, 2016 Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 hm to je nemilé , tak aspoň to vím a rádio si můžu ze svého plánu vyškrtnout a Kryštofa nechci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 takže kola jsou srovanané a doma, dneska jde chrochta na výměnu klima chladiče a jednoho větráku, snad bude odpoledne hotovo a konečně bude chladit jak lednička :) kámoš z práce začal mojemu auto říkal pohřebák kvůli těm černým oknům :D gumy na kola budou nejdřív příští týden, ještě musím koupit delší šrouby na kola. A příští týden zajedu na zkoušku čínské verze columbuse, týpek z frýdku s tím kšeftuje a je ochotný mi to radio vyzkoušet v autě, říkal, že na soundsystemu chodí bez problému, ale stejně mu nevěřím :D až uvidím a uslyším, tak budu věřit a koupím ho, cenovka není špatná na to co to všechno umí, ale musí to fungovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 nový klima chladič, nová volnoběžka altíků + řemen, ale aby nebylo vše v poho tak mi týpek říkal že není dobré jak mi tríká ten setrvák, takže po neděli jedu za tím co mi měnil spojku ať si to taky poslechne no a zatmavil jsem zadní světla :) říkal jsem že to udělám až po dovolené ale nějak jsem nevydržel :D dík Hanzlovi za sprej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 Jo svetla mas epesni :) kurva ja chci taky svoje auto a ladit Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 a jeste jednu vrstvu by to sneslo! :D ne Kentauris dobre jak cyp to mas :) jeste nahodit sliny a bude poradny matros na videjko :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 teď už bude klima chladit jako zběsilá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Parádní údržba Dane , chladit a dobíjet se musí ! Držím Ti palce s tím setrvákem, snad to nebude nic zásádniho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 dík chlapi :) ještě tam je moc práce, musím teď hlavně lakovat, menší věci doma, větší věci půjdou do plniče a pak do lakovny, radši si tu přípravu udělám sám, minule to nedopadlo zrovna nejlépe a podklad byl odfláknutý a potom to vylezlo všechno pod lakem hlavně na zadek potřebuju dostat koncovky a křidélko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Ty budeš dávat křídlo? Jako takovou tu "stříšku"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 T světla k tomu autu sedí, záleží co policajti? Má někdo zkušenost? :) A setrvák ti dělá co?....já ho budu dělat příští týden asi. Co ti to dělá? Tiká nebo duní? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 (upraveno) setrvák mi dělá kraval při vypnutí motoru a při startu, ale novou spojku mi dělali asi 2 měsíce zpět no co řeknou švestky na světla nevím, ale vzhledem k tomu, že svítí furt stejně, tak snad neřeknou nic Schavi jo, bude taková stříška co měl Magnum na RS Upraveno Květen 20, 2016 uživatelem košin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 krásně ten týden začíná...zítra ráno hledám kdo to byl a prokopávám mu dveře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 23, 2016 Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 Takovýchto ťukancu už jsem také pár zažil.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 24, 2016 Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 Toto je strašné, jací jsou dneska někteří lidi a nevadí jim že poškodí cizí věc...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Květen 24, 2016 Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 To Ti to brzo začíná... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 pohřebáček :) křídlo jsem dneska lakoval, ale mám v tom kurva pomeranč, tak to budu muset udělat znova :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 25, 2016 Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 no a co maska? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 25, 2016 Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 Maska a znaky budou taky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 26, 2016 Sdílet Odesláno Květen 26, 2016 Pěkná černota Jak jsi na tom s kolama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2016 maska bude příště :D nebylo dost barvy, znaky taky budou, ty už mi leží ve skříni delší dobu, jen se mi je nechce dávat na orezlé 5dveře a chrom masku kola taky budou :D čekám až budou gumy skladem, do srazu bych to měl stihnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2016 nějaké upravené fotky od Hanzla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Květen 26, 2016 Sdílet Odesláno Květen 26, 2016 priste to jen vyfotit necim poradnym :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2016 všecko bude :D aji na lepších kolech to pak vyfotím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 27, 2016 Sdílet Odesláno Květen 27, 2016 už by to chtělo :D :D jinak jak to dopadlo s tím no name rádiem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2016 nijak, radio by tam chodila asi jen v případě, že by se natahala komplet nová kabeláž mezi radiem, zesikem a reprem, na to kašlu. Dokonce se obávám, že asi USB převodním nepůjde zapojit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.