Jump to content

černá chrochta

košin

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Už se nemůžeš dočkat letních papučí že? 😀 Taky už mám kola nachystané, ale ještě lítám po D1 a po horách, tak to ještě chvilku vydržím. Jinak gratuace k STK ! Dneska jsem byl taky na STK s manželčiným autem, na 8 let staré auto bez ztráty kytičky.

Edited by Martin_TDi

Tak to já o zimácích nevím ani při vyšších teplotách . Hele řeším středové pokličky do těch mých nových kol Audi a zjišťuju, že to nebude tak jednoduché najít pokličky 61mm / 57mm s 2mm úchytem... To je taky důvod proč máš na svých kolech origo Audi krytky ?

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Vubec nevim kolik se pohybuji ceny u profiku co se tim zivi, casova narocnost bych rekl tak 1-2 intenzivni dny

Material na hrubo odhaduju tak do tisice, ale stejne nakupujes ve vetsim baleni, lesticka neco stoji, hadry atd, takze ta prvotni investice bude nekde 15-20k.

Hlavne abych to delal profi na to nemam garaz

U té prvotní investice jsi hodně při zemi 😄 pokud nepočítám nějakou Rupesku a materiál k ní, tak jen chemie se pohybuje kolem těch 15tis. a to mám od všeho jen "dobrý" základ. Ale když to někoho baví, tak ty peníze se vždycky najdou 🙂 garáž..nemáš mít barák se svojí? Nebo nemáte kupovat? Brácha něco takového říkal. To už by jsi pak mohl vymýšlet...jinak když Tě zdraví scala - zelená (rally barva) tak jsem to já 😄 jen pro info. Připadám si pak jak blbec, když několikrát někoho pozdravím a nic 🙂