košin Odesláno Květen 22, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2018 naplněna klima, umyto, zas naskočily nějaké kilometry, ale jinak nic moc zajímavého, jen jezdím.. tak aspoň 2 fotky když to je chvilku čisté 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 26, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2018 A jeste zezadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
richard.grym Odesláno Květen 29, 2018 Sdílet Odesláno Květen 29, 2018 Libová!!Odesláno z mého SM-A310F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Červen 5, 2018 Sdílet Odesláno Červen 5, 2018 Naprosty luxis aiticko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 15, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2018 včera výměna prostřílené klima chladiče (nechápu že po 2 letech byl durch na 5ti místech) a potom trochu lesku - valetPro purple passion a mad wax 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2018 280 tisíc km se blíží, nedávno vyměněno horní uložení předních tlumičů a tyčky stabíku, jedna byla totak KO a bouchalo to na nerovnostech, teď mám už snad klid. taky jsem se podívali do chorvatska, 1150km do Tučepi, za 5,5 tam ,zpátky 6,1 ale jelo se trošku jiné tempo :D teď ještě doladit nějaké drobnosti a žamberk :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
richard.grym Odesláno Červenec 25, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2018 Parádnice. Na ty km. Já dnes pokořil hranici 99tkm :D Na Žamberk se těším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 28, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2018 Pěkná údržba i péče autíčka! [emoji106]Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 9, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2018 (upraveno) po vzoru Karlose jsem se pustil do odhlučení, ne tak brutálně jako on :D ale místa které se dají za odpoledne udělat jsem poladil, loni jsem dal antivibru na část kufru, ale nebylo to dostačující takže se dala zvuková izolace a to 15mm netkaná textilie a 5mm akustická rohož (která není na foto), takto jsem udělal oba boky, na plasty v kufru jsem nalepil netkanou textilii kam to šlo, na 5 dveřích to samé, antivibra + netkaná textilie a pod plastový kryt navíc ještě akustická pěna. přední podběhy dostaly 7mm pěnu a na karoserii šla antivibra k tomu jsem ještě přidal netkanou textilii do A sloupků a na boky středového tunelu (zbytek plastů jako prahy, zbylé sloupky budou následovat) přední dveře jsou udělané loni do antivibry + akustická pěna na tapce po celé ploše přední kapota dostala antivibru taky loni, tam se na netkanou textilii ještě chystám aby ten klechták nebyl tolik slyšet :D a výsledek je pokles hluku při 130km/h z +-74db na +-68db, hluk od kol se dost snížil a hluk od zadních kol zmizel skoro úplně z montáže moc fotek nemám, nebyl čas :D Upraveno Srpen 9, 2018 uživatelem košin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2018 poleštěno, zavoskováno a nasazeny facelift lišty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Srpen 14, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2018 Máš to super,klobouk dolů. Dnes jsem dovezl svou O1 po opravě prahu. Ten je super, ale ten zbytek káry by potřeboval ošetřit. Dáš mi návod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2018 na jedničce ideálně pořádně umýt, potomdekontaminace (iron x, tar remover, clay), umýt a usušit a potom leštění, záleží jak moc je ten lak dojebaný, třeba by stačilo valetpro purple passion, to umí hezky vyčistit lak a pobere i nějaké škrábance, pokud to je hodně zedřené tak to chce hrubší pastu (já mám třeba chemical guys v34) a na závěr nějaký vosk (tvrdý od Dodo juice nebo ValetPro mám vyzkoušené a oba fajn) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 14, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2018 Máš to parádní! [emoji106]To já letos pojedu na sraz poprvé s nepřipraveným autem a jen na otočku. Chystám barák na celkové zateplení, tak na auto není čas. Budu rád, že ho opláchnu.Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 15, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2018 tak u tebe není moc co připravovat, tvoje auto dostává péči pravidelně tak není co řešit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 16, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2018 jedna podvečerní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
montycko Odesláno Srpen 18, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2018 Velmi pekne po starane o autíčko ktoré si to ozaj zaslúži Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 25, 2018 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2018 vyměněn olej ve 282 tisících, aktuálně 283+ někdo mi odřel zadná nárazník v hraně na pravé straně, 3 dny na to mi ho ještě jako bonus odřeli zezadu starter který se měnil v zimě odmítl před 2 měsícema dále fungovat, takže Valeo šlo na reklamaci a místo něho zatím startuje Hella, snad vydrží aspoň rok plasty furt drnčí, hlavně okno/palubka + dešťák, wd40 nepomáhá, podložení taky ne, nevím odkud, ještě že rádio hraje a přehlučí to tak jsem to tak nějak shrnul a teď nějaké foto pro odlehčení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
richard.grym Odesláno Září 26, 2018 Sdílet Odesláno Září 26, 2018 Je nádherná, vzhledu není co vytknout. Co se týká drnčení -- může to být vinou i tvrdého podvozku? Najít rovnou cestu je snad nemožné, tak vzhledem ke stáří a kilákům se tomu dá prominout. Ale určitě bych to řešil co nejdříve. nesnáším když v autě něco drnčí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Standis Odesláno Září 26, 2018 Sdílet Odesláno Září 26, 2018 pěkná :-) mohl by jsi mi změřit výšku lemu od silnice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
richard.grym Odesláno Září 26, 2018 Sdílet Odesláno Září 26, 2018 Standis - Taky přemýšlíš o dalším mírném snížení? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 26, 2018 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2018 to drnčení je jen při určitých otáčkách (to jde někde bych řekl od plastů kolem motoru a cca 1200 otáček, někdy drnčí někdy ne) a druhé jde z místa pod palubkou a od dešťáku když to víc přišlápnu kolem 2000 otáček výš a přestane to drnčet někde kolem 2600 a to drnčí pokaždé ať je zima nebo teplo, prostě furt jinak lem vepředu 63cm vzadu 64,2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 27, 2018 Sdílet Odesláno Září 27, 2018 Parádní fotečky ! Drnčení se vždycky blbě hledá samotnému. Posaď tatíka za volant a za jízdy hledej. Jedině tak něco najdeš. Držím palce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Standis Odesláno Září 27, 2018 Sdílet Odesláno Září 27, 2018 Standis - Taky přemýšlíš o dalším mírném snížení? :D Jasný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 15, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2018 zas nějaká ta fotka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Říjen 19, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2018 Až na ty kinder bremsen :-D Jinak Dany pořád pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 19, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2018 Nojooo bejby brzdy, ale pomalu pracuju na upgradu, at jsou poradne hamulce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 19, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2018 Stále je to fešanda ! S brzdama to nepřežeň , zde úplně neplatí čím větší, tím lepší. Jak často potřebuješ prudce brzdit z extra vysokých rychlostí ? Já jsem brzdy posílil lehce předek i zadek a je to sakra poznat. Nějaké extrémy už se mohou projevit negativně formou hodně velkých neopružených hmot. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 19, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2018 To vim Martine, ale nabizi se jedno reseni a to hlinikove tehlice z cupry ktere usetri hodne vahy, zatim hlefam idealniho darce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 19, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2018 Tak to je jiná liga ! Držím palce ať najdeš nějaké solidní. Jinak pozdrav tatíka, včera jsem na něj blikal, ale v Supíkovi mě nepoznal . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.