Přejít na obsah

Změna/výměna budíků


Tavi

Doporučené příspěvky

No chtěl bych sehnat černou palubku a aby mi ladily budíky a přilepšit si rozsahem kam až jsou budíky schopný měřit (240km/h). Tak rychle sice nikdy s kuckadlem nepojedu ale když už to člověk dělá tak ať je to jednou a pořádně.

 

Budíky za celkem slušný peníze tak proč ne?

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Tak se vracíme po půlroční přestávce.

Našel jsem si budíky z 1.8T a někde píšou že budíky podporují funkci "dojetí nádrže", funkci chápu, líbí se mi ale jak poznám že ji některý budíky (ne)podporují? Bude potřeba (krom přepinování) ještě něco jiného aby to fungovalo?

Zapomněl jsem říct že jsou CANové a auto je 97", bude konflikt?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Rolbařovi jsem psal, asi tak... měsíc dozadu ohledně těch kousnutých ruček. Neodpověděl, asi se zděsil když si tu zprávu přečetl. Budu k němu jednou muset, minimálně přehodit/nakódovat budíky a eventuálně se poradit jestli by nešla 3G komfortka. Ale díky zkusím ještě někomu napsat.

 

Offtopic blbá otázka č.87 - Jak se na AEE vymění svíčky? Filtrbox dole ale ať tahám za kabel jak chci, nejde dolů.

Odkaz ke komentáři

Mno vzhledem k tomu, že jsou tam nejspíš připeklý, tak jsem se pustil do čištění klapky, kde v průběhu jsem ztratil pojistnou vložku na lanku u plynu.

Na kabelu je jedině takový kovový obal či co, ale moc místa tam není, nejsou na to potřeba nějaký kleště nebo tak? Nadával jsem dobrou půlhodinku ale ani jeden nechtěl jít ven, kroutil, tahal, domlouval, ani ň.

Odkaz ke komentáři

Takže budíky z výroby (originál s autem) 1U1 919 033 L :blink: a chci tam dát 1U1 919 034 B. Babo raď. Mám vyčtený kódování a kód immobilizéru, dle VIS to ale NENÍ PIN. Kde se ho dozvím? :angry: . VAG Tacho nefunguje, kupovat nejsem blázen. VAG-Commander taky nefunguje. Podle VIS bych dokázal přizpůsobit klíče (nemám pin) i budíky k ŘJ (nemám pin) ale, nemám pin.

Vag-Commander jsem překonal - Pin mám :palec: , třímístný, plus jsem zjistil že se najeté km v pc a na budíkách rozchází o 8km (asi dobře ničemu nevadí). Jak zjistím pin od komfortky?

Tak... La Cucaracha a jedem. :asie: Mám budíky s max 200kmh a budu tam dávat s max 240kmh, musím něco, kromě přizpůsobení klíčků a budíků udělat i něco jiného? Třeba zkalibrovat aby to ukazovalo správně? Nebo to si budíky už spočítají samy?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...