Přejít na obsah

magnum steel

Doporučené příspěvky

Ty kola jsou krásný a auto s nimi vypadá velmi dobře, nicméně se taky přikláním k tý černý / antracit barvě na kola. Samozřejmě proti gustu žádnej dišputát. Ale musím se přiznat, že Ti tohle "skotačení" kolem auta docela závidím :) Já mám před sebou cca 10 týdnů, vleče se to jako smrad.

Odkaz ke komentáři

Jo,to chapu,taky jsem si to uzil,hruza,jinak k te cerne,mne osobne cerny kola nikdy neoslovily,ty zimaky mi daly cerny jako bonus,vubec jsem o nich nevedel,konfiguroval jsem na zimu uplne jiny,proste cerny kola mi vzdy zanikaly na aute,mam rad lesk,kdyz svitej a v tom se nikdy nezmenim,pripoustim ze ty geminy cerny budou alespon takova docela prijemna zmena na zimu ale to je tak vse.Letni sezonu chci v lesku.Je to o preferenci kazdeho z nas.

Upraveno uživatelem magnum67
Odkaz ke komentáři

Ahoj,tak kabel je tazeny nahore od kamery pod stropnici,tam to jde velmi jednoduse zatlacit,pote pod ten levy sloupek,aniz by se sundaval,trosku pritlacit spachtli a take fajn zaleze,dole si vyloupnes ten bok palubovky,a umistis zasuvku do zapalovace,vycvaknes tu vyklapeci prihradku nad pojistkama,to je vcelku vopruz,vubec nechtela jit,tam mi elektrikar pres podobnou redukci s vlastni pojistkou napajel plusak na protikus na zapalovac-samice k volne pozici,ktera pres zkousecku vykazovala spusteni napeti po startu, a protahl samici pod ten bok palubovky,co mas venku,tam spojis s tou zasuvkou do zapalovace origo od kamery,omotas paskou,aby nedoslo nahodou k rozpojeni,stahnes par stahovackama plastovejma k te prepazce napevno at to nelita a hotovo,vse pracuje jak ma,truecam se zapne po startu,sama zacne nahravat a vypne se po zdechnuti auta,podobne mi to fungovalo bez sebemensich problemu na dvojce,snad jsem to popsal dost srozumitelne,zitra az privezu auto z montaze pruzin,ti to muzu jeste blejsknout.Jo samozrejme jsem zapomnel,minus z te samice das pod maticku na sroubu,ktery je tam na boku pod tim vylouplym bokem palubovky,mi tam dali kostrovej kabel s krouzkem jako podlozka pod sroub.

Ahoj, koukam o té doby co jsem tu byl posledně, tak jsi provedl zase slušný kus práce:-)

Mohl bych se jen připomneout s nafocením toho zapojení té kamery a vedení té kabeláže?

Jinak k černým kolům za mě. Dost mě mrzí, že jsem si ke svému RS nemohl objednat jiná kola, než černé Geminy, protože mám RS chalenge paket a k tomu dávají pouze tato kola. Černé liťáky mi na první pohled připadají, jako plechy. Nemůžu si pomoct...No jsem zvědav, jak to bude ve skutečnosti vypadat.

Odkaz ke komentáři

Vidis ja na to uplne zapomnel,nejak ti to nafotim,az budu v garazi.Jinak ty gemini jsou hezka kola,o to nic,zblizka to oku lahodi ale z dalky to proste zanika,navic jsou jen v 18 a extremy mne proste neberou,to je udel cerne,tak je muzes taky nechat na zimu,jako ja.

Upraveno uživatelem magnum67
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...