Luk.ass Odesláno Únor 28, 2016 Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 a k čemu je to dobrý tolik uzemění? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Kolísání otáček při volnoběhu..Někdy sleduj ručičku otáčkoměru jak se houpe na volnoběh, todle uzemnění by to mělo minimalizovat v lepším případě úplně zrušit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 28, 2016 Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 jj taky mi to dělá,ne teda hodně,ale dělá,tak do toho taky půjdu.no a jaký průřez kabelů jsi použil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Všude 10mm, mělo by na to stačit cca 220cm kabelu a radši pod každý očko dát vějířovou podložku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 Tak po dlouhé době přidávám něco málo Pořídil sem si xenony, takže nákup pořádných žárovek a denního svícení Uložení kosti motoru od Powerflex - to budu dávat snad o víkendu Objednán je vejfuk Laityng, ve čtvrtek si pro něj jedu :) A dnes čekám na uzavřený Blow off ventil Forge :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 Tak bov dnes dorazil takže rozebráno, vyčištěno a namazáno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 19, 2016 Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 Luxus pane ! Zde je vidět že autu dopřáváš jen to nejlepší ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 (upraveno) Tak bov je na místě, večer to testnu, očekávám velkej rozdíl :D Díky,jo snažím se, hlavně dávám na rady ostatních co už maj ty 1.8T vychytaný a vědí co a jak.. Zítra snad dorazí hadice na odvětrávání víka,protože se mi zdá že origo už dosluhují.. Upraveno Duben 21, 2016 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 (upraveno) Tak dneska vyměněný silentblok kosti motoru, dalo se čekat že půjdou všechny šrouby povolit hladce až na jeden :D Takže úspěšně odvrtán a vykroucen M8x40, měl sem nový, takže nakonec nic závažnýho. Všechno pořádně očištěno.Rozdíl je opravdu velmi znát, původní gumy byli úplně vymačkaný a spuchřelý. Motor má úplně jinou odezvu na plyn a hlavně zmizelo divné vrčení. Přidali se mírné vibrace v interiéru pod prdelí ale nic hrozného :D Všem co mají 1.8T tuto výměnu doporučuju. Návod: http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/vymena-silentbloku-u-skody-octavia-spodniho-uchyceni-motoru-za-powerflex BOV otestován a jsem příjemně překvapen, série BOSCH proti tomuhle FORGE vůbec nestíhala.. Upraveno Duben 21, 2016 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 kvoli tym vybraciam som daval silentblok cerveny, urceny pre TDI motory, ten je vraj makksi a mozem potvrdit,ze vybracie necitim ziadne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Jo taky je možnost dát měkčí červený, ale to už není ono :P A hlavně to není tak hrozný.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Aj ja som daval cerveny, a tiez spokojnost. Skor ma zaujimaju tvoje dojmy s tym FORGE, ako sa to prejavilo pri jazde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Origo BOSCH kdyz sem drzel konstantne plyn tak se jakoby sekal a vynechaval, musel sem pridat aby se chytil a vůbec auto plynule netahlo, ted auto plynule silne zrychluje.. ja mel tu serii asi nejakou špatnou protoze proste ted to auto tahne značně víc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 (upraveno) překlik.. :D Upraveno Duben 21, 2016 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 (upraveno) Tak dnešní výlet do Laityngu, pěkná česká firmicka :-) Upraveno Duben 22, 2016 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 Tak hotovo rovnou sem vymenil všechny silentblok, ten zadní byl vytahanej jak koz* tvoji mámy :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 Super ! :-) hod video, zajima me zvuk. Ja tu zlutou barvu se nemuzu vynadivat Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 Diky ti :-)Musím ho pořádně zajet, ještě se vypálí a zvuk změní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 taky cekam az se vypali.zatim je to nic moc na to,ze mam kat off a jen to tlumi stred. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 Hadice odvětrání nedoporučuju dávat silikonové, olej je vůči silikonu agresivní. Za pár korun dáš normální gumové, co jsou určeny na olej :) jinak Forge chválím, mám ho v autě taky a náhradní vozím Bosch 710N :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 (upraveno) Jojo na odvětrávání nemám silikonové ale odolné vůči olejům a chemikáliím :) On středovej tlumič tlumí hodně, vyzkoušeno na předchozích vozech.. :D Upraveno Duben 22, 2016 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Duben 25, 2016 Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 Tak to je dobře a zachoval jsi u tu větev od T-kusu do sacích svodů? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 Jo tu sem nechal, vyměnil sem čistě jen tu originální gumu od víka do tvaru Y,která byla už načatá.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Duben 25, 2016 Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 Tak to je dobře. Já jen, že po netu putuje "úprava" odstranění této větve a nedoporučuju to. Já si s odvětráním dost hrál a nakonec vrátil původní systém po problémech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2016 (upraveno) Jo s tim odstraněním se musí s mírou.. Dneska sem dával nové zadní kotouče a destičky, původní jsou KO to snad ani nechtějte vidět v jakým byli stavu :D Stydím se že sem to neudělal hned po koupi..Talíř za kotoučem obroušen a natřen, třmeny taky natřeny :) Jinak ještě preventivně nové svíčky NGK. Upraveno Duben 26, 2016 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Duben 26, 2016 Sdílet Odesláno Duben 26, 2016 No s mírou, jediná věc, co má dle mě alespoň trochu smysl k odstranění je sekundár a diskutabilní N249. Pokud ale vše funguje, nevidím důvod něco odstraňovat. Tvoje brzdy jsou ještě dobré, já jezdil rok s přibrzděným třmenem a nevěděl to, dokud jsem to neslyšel :-D <br /> <br />Kolik jsi za svíčky dával? Já přecházím na klasické měděné a budu je měnit s olejem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2016 Jo sekundár až začne s n249 sr*t tak půjde pryč..Moje už byli taky dost šílený zevnitř byl kotouč sjížděnej jen asi na 2cm,destičky měli sotva 5mm materiálu, a na ruční brzdu už skoro vůbec nereagovali...Svíčky 260kč za kus, já se dočet ,že tyhle NGK PFRQ budou dobré :) Původní BOSCH by ještě taky posloužili, vypadali pěkně, ale člověk nikdy neví co tam předchůdce dával.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 26, 2016 Sdílet Odesláno Duben 26, 2016 Pěkná údržba brzd...taky mě čeká, ručka moc nebrzdí a při couvání pískají, takže je možný že trošku přibržďujou. Jen doufám, že nemám v háji třmeny. Čím jsi natíral třmeny? To vypadá jako origo RS zelená. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2016 Nechci tě strašit ale je možný, že budeš mít zatuhlí píst ve třmenu, potvory to rádi dělají, uvidíš jestli se ti podaří ho vrátit až budou venku destičky..na ruční brzdu budu zkoušet toto: http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/pomocna-zpetna-pruzina-rucni-brzdy Jinak barvu na třmeny sem trefil od oka a je opravdu stejná. Kod barvy originál zelená je 6029, tu alkyton neměl v nabídce tak sem zkusil tuhle hammerite a trefa! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.