Kohyy Odesláno Květen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 Přepážkový OCT by měl fungovat bez problémů co sem pozjištoval...Ani bych to snad neřešil, ale začal sem registrovat že když jí naložim tak kolěm těch 5500otáček vyšlehne z vejfuku modrej obláček spálenýho oleje, je to sice minimální množství protože olej mi nežere, ale ted mám klid :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 23, 2016 Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 A nepřisávalo to olej? Tam by se tohle za normálních okolností dít nemělo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 Olej nesaje trubky mám prolezlý..Myslim že to je to odvětrávání, hadice od něj vevnitř mastný jsou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 23, 2016 Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 Ale to je normální, že jsou mastné. Jen není normální, aby to kouřilo, takové množství oleje přes PCV rozhodně jít nemá. V jakém stavu máš PCV ventil pod svody? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 No udělalo to asi jen 2x pravidlem to není jako u nafty že když šlápnu tak čoudim, na ventil kouknu ale spíš to přisuzuju nějakým usazeninám a tomu odvětrávání, protože sem s ní dlouho nejel tak naplno.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 24, 2016 Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 Já mám auto na denní ježdění, takže v 95% auto jezdí do 3000ot/min a když auto dostalo záhul na okruhu, tak s tím nemělo problém. Benzinové turbo netrpí na nějaké usazování jako nafta. Omrkni ten ventil, když špatně funguje, tak právě odsává olej z kliky. Z odvětrání se to ani nemá kde usazovat, motor to rovnou spaluje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 Ok díky kouknu na ventil, jinak auto mám také na denní ježdění a přesně jak říkáš do 3000ot/min, včera sem si musel jet spravit chut ze služební oktávky TDi tak sem jí jel projet 1,2,3,4 všechno do 5500ot/min a žádnej čmoud.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Květen 24, 2016 Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 Bude mi stačit 1m hadice na propojení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 25, 2016 Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 Pokud myslíš OCT, tak ano. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 Na propojení ano, ale na komplet výměnu hadic odvětrávání, jako mám ty modré bych vzal radší víc.. odhadem, přesně to nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 25, 2016 Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 Na celé o něco víc, já bral 2m a zbylo mi toho ještě hodně, s trochou snahy by možná ten jeden metr stačil, ale riskuj to... :-D A důležité je dodržet průměr, což jsou 2cm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Květen 25, 2016 Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 Já chci jen Oct. Napřed ho koupím, namontuju a pak budu měřit hadice. Jistota je jistota :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 26, 2016 Sdílet Odesláno Květen 26, 2016 Tak si ohlídej i vstup do OCT, aby byl 2cm :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Dnešní návštěva Prahy u White Styling, všem doporučuju.. Pán byl tak ochotný že mi zrealizoval můj výmysl žlutý ručičky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 5, 2016 Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 To je moc hezká práce. Kolik ta ochota stála? Máš zatím jen budíky nebo komplet auto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Červen 5, 2016 Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Také mám od white styling přisvícení a spokojenost. Udělal ti na počkání ? ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 (upraveno) Ano na počkání cca 2hodky, mám už skoro celé auto, chystám se na climatronic.. Sranda stála 900kč Upraveno Červen 5, 2016 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 5, 2016 Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Hodně luxusní podsvícení! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červen 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 Díky, až vymyslím jak climatronic a zrealizuju to tak hodím fotku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZdenaH Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 Vypada to pekne, ale cervena je takova vic racing :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 STK bez problémů zamnou, akorát sme trochu debatovali o výfuku ikdyz mám papíry z dekry.. A o tom že nemám zadní sterac ? Takže vracim xenony zpět na auto... Trochu mě zaráží že nechají jezdit po silnici vraky a na autu co je v pořádku se snaží něco najít.. Pán byl opravdu detailista.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Červen 7, 2016 Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 to je bohužel pravda .. vrak ti projde v pořádku a ještě pochválí, že není moc zrezlý a že je poplatný době ... ty dojedeš s autem,které je v naprostém pořádku a máš problém, že tam máš nějakou prkotinu navíc ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červen 7, 2016 Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 proč měl problém se zadním stěračem? ten snad není povinný ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 Tak to netusim... řešil že mám ostrikovac okna ale kde je sterac a jestli to mám zapsané v tp ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Červen 7, 2016 Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 To byl hodně velikej detailista..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červen 7, 2016 Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 uf ,tak to je trpak. hod odkaz, kde si bol na stk, aby chalani vedeli, kam pre pripad nemaju ist a keby som uz mal papiere v suchu v ruke, siel by som za veducim a povedal mu, ze kvoli tomu panovi tu uz nikdy neprijdes a ze pri takej buzeracii das vediet aj znamym, aby sa vyhli ich stk... to by som spravil ja Aj takouto odozvou vies prilozit ruku k dielu a ak chce stanica STK zakaznikov ,taketo pixoviny urcite riesit nebudu... Ako vravim, nasiel som si tiez STK ,,kde nerobia problemy, aj som im to vravel,chodim k vam preto,ze viem,ze nerobite problemy ,tak ku vam rad zavitam. Oni su radi, ja som rad ^_^ STK Danubia Bratislava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2016 (upraveno) Měl jsem smůlu na technika..předemnou stála postarší honda civic první dojem nic moc, ale projel za 10minut u technika v montérkách já byl další na řadě a měl jsem technika v civilu a strávil jsem tam půlhodiny..Uvidím jak přijede kolega právě tam jel se svou O2 face 1.4TSI ale má jí celou v sérii, takže počítám že projede v pohodě..Jinak sem koukal do formuláře a mám jen lehké závady a to : -Chybí ramínko nebo část zadního stěrače - Zadní ostřikovač okna nevyfunguje nebo chybí :D :D :D Ještě sem si všiml že jako provozovatel je uvedené jméno majitele předemnou ale adresa moje, takže paní co to psala se asi přehlídla.. Jinak je to STK autokontrol pardubice: Provozovna Pardubiceulice Hradišťská 551533 53 PARDUBICEGPS: S50.06167° / V15.76444° Upraveno Červen 8, 2016 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 8, 2016 Sdílet Odesláno Červen 8, 2016 tak gratulace a to s tím ostřikem a střeračem DOOOST trapný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2016 (upraveno) Kdyby někomu náhodou přestali svítit zadní světla jen brzdovky a měl dobrou pojistku i žárovky tak je chyba v týhle mršce(spínač pod pedálem) za 3kila :D Včera mě mrcha umřela Upraveno Červen 13, 2016 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sammael_RS Odesláno Červen 13, 2016 Sdílet Odesláno Červen 13, 2016 Jj, taky se to dá poznat podle toho, že nefunguje tempomat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.