milos0785 Odesláno Duben 26, 2016 Sdílet Odesláno Duben 26, 2016 Také jsem řešil nevracení se ruční brzdy. Tam kde je přepákování pro ruční brzdu, je gumové těsnění naražné na té hřídely, kam se dostane sůl a pak to dělá neplechu. Vyčistil jsem, namazal, koupil ty dvě pružiny a mám pokoj už přes rok Jinak moc pěkná údržba, na brzdách se šetřit nemá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Duben 26, 2016 Sdílet Odesláno Duben 26, 2016 No s tím odstraňováním opatrně, protože sekundár je jeden z readness kódů, které kontroluje STK. A hlavně není jen tak je dát pryč, ty odpory většinou nefungují :( <br /> <br />PFR6Q jsou originální svíčky a 1.8T je na ně celkem háklivá. Vím o několika kusech, kde to jezdí jen na NGK a zbytek zlobí :-D Já bral měděné NGK kvůli tomu, že by měly fungovat lépe, ale zase platinové mají výhodu v tom, že vydrží déle :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Duben 26, 2016 Sdílet Odesláno Duben 26, 2016 pružinky můžu potvrdit, že mi taky pomohly, pískání přestalo. jinak já zelenou RS kupoval tady, je tam v textu číslo RAL http://www.miocar.cz/cz/produkt/barva-na-brzdy-a-motor-kelimek-250-ml-zelena.html zatím si ji šetřím až seženu zadní třmeny z VW T5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2016 Spíš to vidim na velkou kontrolu toho sekundaru a vyměnit hadicky.. Rucka zatim nepiska ale mam podezření ze se špatně vrací.. No 419kč mi přijde zbytečný, hammerite vyšel na 150kč a koupí se kdekoliv :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 (upraveno) Cestou ze služebky sem se zastavil pro menší dáreček :) Upraveno Duben 27, 2016 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HunGry Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 Sundával jsi ten třmen když jsi ho natíral? Nebo ti to šlo dobře natřít i bez sundání? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 zadní sem sundával, už kvůli výměně kotoučů, ale natíral sem i předek a ten sem nesundával, jde to pěkně, jen si to chce koupit menší štětečky na záhyby a místa u destiček :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PavelS Odesláno Duben 30, 2016 Sdílet Odesláno Duben 30, 2016 Ahoj, pěkná octa a chci se zeptat jaké konkrétně jsi tam dával ty žárovky Osram svítí hezky bíle. Děkuju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2016 Do halogenových světlometů sem dával osram CoolBlue Intense H4 a do xenonů mám dálkové osram také CoolBlue Intense 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 2, 2016 Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 Jestli mohu doporučit,tak Osram Nightbreaker, svítivost parádní. S CoolBlue nemám dobré zkušenosti :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 2, 2016 Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 už jsi zkoušel ten vosk?popřípadně jak jsi spokojen.mám taky od Meglu a jsem spokojenej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 Jo přesně tak NightBreaker jsou TOP a svítej lépe, ale já sem chtěl spíše světla více do běla i tak svítěj více než slušně :P Jojo hned sem umyl a navoskoval, no je to Megu takže vosk je parádní, dřív sem experimentoval s tekutým různýma Turtle apod..ale to se nedá srovnávat :) Sice po 3 hodinách ruce na umření ale stojí to za to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 2, 2016 Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 no tak paráda.mám od Meguiars šampon NXT s pH neutrál a jsem spokojenej.navíc ty vosky moc krásně voněj :-) úplně bych ho i ochutnal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 Jo přesně taky ho pokaždý fetuju :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 3, 2016 Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 No CB svítí z osobní zkušenosti hůř oproti klasickým. Za deště a sněhu to je veliký rozdíl, ale to je problém všech bílých žárovek. Ale pokud nejsi náročný, dá se to :-D Jinak z autokosmetiky můžu doporučit Chemical Guys, Meguiars těží z reklamy, ale v zahraničí většinou sáhnou po něčem jiném :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 (upraveno) Jo Chemical Guys je lepší, ale pro amatérské leštění bez nástrojů a na naučení je Megu až až vyhovující,v plánu je YELLOW PASTE WAX WITH PINA COLADA SMELL XXX od CHG..no s těma CB se mi to nezdá oproti "normální žluté" žárovce je to velký rozdíl..Mám toho ve tmě na oba dva typy žárovek dost naježděno.. Upraveno Květen 3, 2016 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 4, 2016 Sdílet Odesláno Květen 4, 2016 Já teda ChG používám a nástroje nemám, vše dělám ručně a finančně mi to přijde jako M. Ale pokud jsi s M spokojený, tak o nic nejde, jen jsem přidal vlastní názor :) <br />Já jezdím převážně v noci, takže porovnání mám, ale je pravda, že u Octy jsem dal rovnou NB. Za sucha to svítilo lépe u minulého auta, ale za deště ne. Ale jak říkám, tohle je efekt modrého světla. Zkušenost mám i s xeny, originální 4300 svítí za deště a sněhu o dost lépe oproti bělejším :) <br /> 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2016 Já to mám jen jako dálkový světlo to CB jako hlavní mám xenon 4300K takže světla mám až,až P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2016 Tak dneska sem využil krásného počasí a vydrhnul sem koberec růžovým Vanishem :) S výsledkem sem spokojený :P Dále jsem měnil obě dvě krytky zrcátek, protože původní byli naprasknutý :/ Nakonec sem rád že sem sehnal kryty v barvě, takže sem se vyhnul lakování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 7, 2016 Sdílet Odesláno Květen 7, 2016 A taky jsi vyměnil zadní sedačky... tímto děkuji za výměnu, dětičky už využívají naplno. Koberec je pěkně čistej, tak to má být, já to budu muset udělat taky v nejbližší době. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 7, 2016 Sdílet Odesláno Květen 7, 2016 parada chlape. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 Jo výměnu sedaček sem zapomněl zmínit :D Opěrka mi chyběla, už sem tam nacpal papíry od vejfuku, zelenou kartu a propagační letáky OC :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Květen 8, 2016 Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 Taky to mám tento víkend za sebou. Bylo hezky, tak všechno ven a vyčistit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 9, 2016 Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 Tak dneska sem využil krásného počasí a vydrhnul sem koberec růžovým Vanishem :) S výsledkem sem spokojený :P Dále jsem měnil obě dvě krytky zrcátek, protože původní byli naprasknutý :/ Nakonec sem rád že sem sehnal kryty v barvě, takže sem se vyhnul lakování Krásný výsledek, je to jako nové ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2016 (upraveno) Tak opět přidávám menší úpravičky Oil Catch Odstínění hadic proti teplu Nezbytný křížek proti tý posr*ný EU. Fotka ze srazu v Doksy minulý víkend Konečně sem se dokopal ke koupi magnetu na teleskopu už to bylo vážně potřeba :D Jinak pomalu předělávám podsvícení interiéru, zatim mám všude 3mm led žlutou oranžové, čeká mě mě climatronic a mám vše hotovo, budíky budou až bude mít white styling čas, :/ Fotku dám až to bude komplet :) Upraveno Květen 21, 2016 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 21, 2016 Sdílet Odesláno Květen 21, 2016 Nádhera ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 23, 2016 Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 Co budeš omotávat termopáskou? Jinak jsem zvědavý na zkušenosti s OCT, já byl nucený vrátit sérii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 Je to tam na fotce co jsem omotával... Jakou ti OCT robil neplechu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 23, 2016 Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 Jo, už to vidím. Koukám na to na mobilu a myslel jsem, že to je žlutá hadice. Já odstranil tu větev do svodů, ale začala mi kondenzovat hodně voda, tak po studiu funkce PCV jsem větev vrátil. Voda mi kondenzovala pak méně, ale i tak problémy trvaly dál, až mi začala hadice v zimě zamrzávat s tím blowby, dokud to nezamrzlo celé a zbytek popisovat nemusím. Já teda měl dělaný OCT na zakázku s filtrem z bronzu a ten filtroval až moc, což byl taky jeden z problémů. Přepážková verze asi funguje v 1.8T lépe :) pro mě nakonec starost navíc a nechám serii :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.