Kohyy Odesláno Leden 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2017 To lakování mě nepřipadne moc moudrý ten odstín v životě netrefíš, a originál lampička sedí ke clonítkům a madlům je to taková šedo-matno-černá no..Nehledě na to že ti zmizí popisky a čudlíky se ti časem 100% ohmataj a barva zmizí.. Nic proti hydro a tvýmu stylu ale vůbec se mi to k sobě nehodí jak to máš.. Nojono kombajn je vyjmečný auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Leden 18, 2017 Sdílet Odesláno Leden 18, 2017 tlačítka by se nelakovaly, jelikož jsou podsvícený, odstín je problém no, ale někdo se s tím nemaže. třeba tady na tý fotce se mi hydro taky nelíbí, ale v reálu to sedí k rámečku okolo radia atd., není to úplně nejhorší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Leden 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2017 Tak sem vytunil 1.8T na V8 4,2L :D :D Ne kecám, vlnovec dosloužil.. Takže koukám po novým downpipe, stejně sem ho chtěl dávat, tak důvod navíc.. vim že je možnost dát nový vlnovec a navařit no.. Ale no.. :D Tak si užívám pořádnýho zvuku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 26, 2017 Sdílet Odesláno Leden 26, 2017 a jakej budeš dávat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Leden 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2017 (upraveno) Z highperformance nerez s rezonátorem.. Nevíte někdo rozměry toho vlnovce? Je možný 55x120? V Etce to najde samozřejmě jen celej komplet ,chci dát původní downpipe do kupy at mi neleží v garáži rozbitej.. Upraveno Leden 27, 2017 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 27, 2017 Sdílet Odesláno Leden 27, 2017 nejlepsi asi vlist pod auto a zmerit :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Leden 27, 2017 Sdílet Odesláno Leden 27, 2017 Hlavně se nekoukej na rozměr do mýho treadu, protože ten vlnovec co tam dával Dante, má špatnej rozměr a je tam tak prapodivně zahnutej, že se divím, že eště nepraskul :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Leden 28, 2017 Sdílet Odesláno Leden 28, 2017 Záleží, kolik chceš vrazit do desek :) <br />Jinak neodpružená váha 1kg je jako odpružených 4kg, takže na kolech se dá snížit hodně. Mohl bys mi to víc vysvětlit, např. kde by se dala ušetřit nějaká hmotnost? Např. kola mám Dezenty, váží myslím 9kg, desky vidím to na DSPF + Zimmermann Sport. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2017 Včerejší porod byl po delším boji s přírubou úspěšný... Dnes mi přivezl svářeč výfuk zpět a probíhají přípravný práce.. Nakoupeno co šlo nové a zítra dopoledne zpět na auto - ikdyž sem mi vůbec nechce protože ten bordel bez downpipe je luxusní ale asi bych to dlouho nevydržel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 3, 2017 Sdílet Odesláno Únor 3, 2017 pěkná práce...čím jsi to ošetřil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 3, 2017 Sdílet Odesláno Únor 3, 2017 pěkně jedeš :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2017 Surfman: Zinkovým sprejem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 Tak hotovo montáž šla překvapivě rychle akorát až na motání se s momentákem u příruby :D Vlnovec byl prasklý asi delší dobu, protože ted je zvuk úplně jinde, je slyšet jen čistě koncovka, už není ani slyšet hvízdot turba který šel asi skrz těsnění přírubou, takže spokojenost. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 Tak další realizace menší píčovinky :D Svítí to jako prase :D COB led pásky původně myšleno na denní výrobcem.. Vypínám tajným přepínačem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 6, 2017 Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 taky jsem nad tim premyslel,ale chtel jsem to aby to makalo pri otevreni a nedokazal jsem vymyslet hak na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 Na otevření kapoty? Jednoduše,pružný spínač..stačila by 6ka díra do blatníku a skrz dát ten spínač, principově stejný jako si měnil u pedálu brzdy :) je jich mrak měl jsem to v plánu taky tak ale zase nepotřebuju aby mi to svítilo pokaždý, tak právě proto jen "manuálně".. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 6, 2017 Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 nojo,jenze delat tam diru taky asi nechci :-( a kdyz tam das ledky,coz ty mas,tak to bere kulovy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 Tak i jiný řešení bez díry by se našlo.. chce se to je podívat no, určitě by se tam nějakej malej držáček dal udělat na ten spínač.. Jo bere to prd ale svítí to hodně což by mě ve dne na jaře a v létě opravdu štvalo :D Ještě když mám otevřenou kapotu celý pátek a sobotu na srazu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 6, 2017 Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 no něco vymyslim.chtěl jsem už minulej rok,ale nějak jsem se k tomu nedostal a právě mě odlákávalo to spínání při otevření. každopádně kdyby tě něco napadlo nebo jsi měl nějakou zajímavou myšlenku,dej vědět :-) jak jsi tahal zdroj proudu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 10 kou husím krčkem na konci tlumení kapoty u vzpěr ven a pak podel bowdenu s lankem otevírání kapoty a pod blatníkem spolu s kabelem od zesilovače, husí krk mám trochu chycenej upínacím páskem ale na volno, takže si zajíždí a vyjiždí podle potřeby :) pak klasicky - na kostřící bod pod baterkou a + rozpojený vypínačem na + baterky . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 6, 2017 Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 a vypínač máš uvnitř nebo v motorovým prostoru?něco vymyslim taky :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 Ty kráso tahat se dovnitř s vypínačem fakt už ne :D Moje průchodka je totálně plná :D Normálně v motoru vpravo vedle boxu s baterkou je to tam docela zakempený :P A hlavně je to hned po ruce když otevřu kapotu, dovnitř mě to dávat ani nenapadlo to je takový mimo mísu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Únor 7, 2017 Sdílet Odesláno Únor 7, 2017 Nesvieti ti to moc do xichtu? :D Inak zaujímavá vychytavka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2017 Ne :D je to sklopený na motor :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2017 Nový Blow Job ventil a pár podložek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Únor 16, 2017 Sdílet Odesláno Únor 16, 2017 Tenhle z e-bay jsem měl taky, ale poslal jsem ho zpět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2017 Nefungoval ti? Mě připadá zatim v pohodě, budík žádný abnormality neukazuje.. Akorát si ještě pohraju s tim nastavením co to udělá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Únor 16, 2017 Sdílet Odesláno Únor 16, 2017 Na pístku má gumičku a tak si myslím, že nemůže těsnit a bude tahat falešnej vzduch přes trumpetku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2017 Zítra na to kouknu, no každopádně ted sem to byl testnout a jsem velmi spokojen časy 0-100 kmh 0-150kmh 100-150kmh jsou +- desetinka stejné.. pružnost 3stupen 70-150kmh taky stejná jako s uzavřeným forge 007.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Březen 5, 2017 Sdílet Odesláno Březen 5, 2017 Ahoj, mal by som na teba prozbu, vedel by si mi povedať hrúbku predného stabilizátora na náprave ? prípadne odmerať prosím. Bol by osm ti vellmi vďačný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.