Přejít na obsah

Kohyho RS

Doporučené příspěvky

To lakování mě nepřipadne moc moudrý ten odstín v životě netrefíš, a originál lampička sedí ke clonítkům a madlům je to taková šedo-matno-černá no..Nehledě na to že ti zmizí popisky a čudlíky se ti časem 100% ohmataj a barva zmizí..

Nic proti hydro a tvýmu stylu ale vůbec se mi to k sobě nehodí jak to máš..

Nojono kombajn je vyjmečný auto :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Z highperformance nerez s rezonátorem.. Nevíte někdo rozměry toho vlnovce? Je možný 55x120? V Etce to najde samozřejmě jen celej komplet ,chci dát původní downpipe do kupy at mi neleží v garáži rozbitej..

Upraveno uživatelem Kohyy
Odkaz ke komentáři

Záleží, kolik chceš vrazit do desek :)

<br />Jinak neodpružená váha 1kg je jako odpružených 4kg, takže na kolech se dá snížit hodně.

Mohl bys mi to víc vysvětlit, např. kde by se dala ušetřit nějaká hmotnost?

Např. kola mám Dezenty, váží myslím 9kg, desky vidím to na DSPF + Zimmermann Sport.

Odkaz ke komentáři

Včerejší porod byl po delším boji s přírubou úspěšný... Dnes mi přivezl svářeč výfuk zpět a probíhají přípravný práce.. Nakoupeno co šlo nové a zítra dopoledne zpět na auto - ikdyž sem mi vůbec nechce protože ten bordel bez downpipe je luxusní ale asi bych to dlouho nevydržel :D

post-49336-0-71131600-1486135318_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak hotovo montáž šla překvapivě rychle akorát až na motání se s momentákem u příruby :D Vlnovec byl prasklý asi delší dobu, protože ted je zvuk úplně jinde, je slyšet jen čistě koncovka, už není ani slyšet hvízdot turba který šel asi skrz těsnění přírubou, takže spokojenost. :)

Odkaz ke komentáři

Na otevření kapoty? Jednoduše,pružný spínač..stačila by 6ka díra do blatníku a skrz dát ten spínač, principově stejný jako si měnil u pedálu brzdy :) je jich mrak měl jsem to v plánu taky tak ale zase nepotřebuju aby mi to svítilo pokaždý, tak právě proto jen "manuálně"..

Odkaz ke komentáři

Tak i jiný řešení bez díry by se našlo.. chce se to je podívat no, určitě by se tam nějakej malej držáček dal udělat na ten spínač.. Jo bere to prd ale svítí to hodně což by mě ve dne na jaře a v létě opravdu štvalo :D Ještě když mám otevřenou kapotu celý pátek a sobotu na srazu ;)

Odkaz ke komentáři

10 kou husím krčkem na konci tlumení kapoty u vzpěr ven a pak podel bowdenu s lankem otevírání kapoty a pod blatníkem spolu s kabelem od zesilovače, husí krk mám trochu chycenej upínacím páskem ale na volno, takže si zajíždí a vyjiždí podle potřeby :) pak klasicky - na kostřící bod pod baterkou a + rozpojený vypínačem na + baterky .

Odkaz ke komentáři

Ty kráso tahat se dovnitř s vypínačem fakt už ne :D Moje průchodka je totálně plná :D Normálně v motoru vpravo vedle boxu s baterkou je to tam docela zakempený :P A hlavně je to hned po ruce když otevřu kapotu, dovnitř mě to dávat ani nenapadlo to je takový mimo mísu :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...