Přejít na obsah

AAA Auto – Recenze & zkušenosti (Výkup aut)

Guest uriel

Doporučené příspěvky

Tak zas nie je to s tymi km celkom jedno. Napr. VW caddy 1.9D, ktory sme donedavna mali ako sluzobak bol super auto asi tak do 200tis, potom sa to zacalo sypat - servo, alternator, prevodovka, poruchy RJ, brzdy, tlmice ....... . Samozrejme prichadzalo to postupne a auto sa vzdy opravilo a jazdi veselo dalej, ale sype sa do toho celkom dost penazi. Momentalne ma nejakych 270tis km. To prostne neoklames -suciastky, ktore su vo funkcnom, pohyblivom, ulozeni sa opotrebuju a tam tie km hraju rolu. Ked sme kupovali OI AEEcko malo vtedy cca 5 rokov a nabehanych 80tis. Teraz ma 130tis a servisne naklady spojene s poruchami do teraz su, ked to prezeniem, 500€ (asi polovicu z toho tvori praca mechanika :) ). Silno pochybujem, ze keby som kupil AEEcko s 220tis a najazdil na tom dalsich 50tis budu naklady podobne. Nazor, ze treba kupovat podla skutocneho stavu auta a nie len podla km je pekny, a na 90% pravdivy, ale tie km su tam velmi dolezite.

Vždycky tam ty kilometry budu znát, auta se dneska nedělají, aby vydržela neomezeně dlouho, takže záleží kolik kamarád hodlá najet km, ale je možné, že se brzo dostane do stádia malé generálky.

Navíc ta jeho OI tedy za 4 roky najedzila 220 k km, to je 55 tisíc za rok, což je služná porce a je otázka, jak při tom nájezdu byla prováděná údržba.

Ale to už odbočujeme jinam, měl by jít zpět do Áček vysvětlit si to s nimi a rozhodně nesedět doma a rozdýchávat to.

Odkaz ke komentáři

no na druhou stranu jich tam taky pár skončilo i odtud, když je nikdo nechtěl v bazaru a vůbec to nebyly špatný auta, oni jsou velcí, nechci se jich v žádném případě zastávat, ale čím větší obrat, tím více problémů, garantovat najeté km snad nemůže nikdo, dost aut se dává do bazaru už stočených, proto já schovávám faktury se servisu, případně záznamy STK, kde se km uvádějí

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Budu se jen opakovat, AAA nejsou horší než kdovíjaký jiný autobazar, jen jsou velcí a vidět. Problém mají z 99,9% borci co přijdou do bazaru a řeknou jé to červené je hezké, zabalte mi ho. Ojetina nejde kupovat bez zkušeností, nebo přítomnosti zkušeného a vybaveného. Měl jsem od nich (nebo pro známé vybral) už cca deset aut, vždy se koupilo to co bylo zjistitelné, ani jednou žádná skrytá vada a to nemám VAG ani podobné, stačí pořádně prolézt, poslechnout... a km se dají odhadnout (je pravda že na tachometru bylo vždy míň)

Odkaz ke komentáři

Souhlas prodají těch aut tolik, že je to prostě více vidět. Já bych se tam bál koupit auto asi jako všude jinde. :huh: Prostě musíš být opatrnej.

A dle mých zkušeností zde na fórech v tak velkých autobazarech, ty km stáčejí převážně uživatelé :)

No pamatujete zde témata o stáčení. Kde to některým lidem přišlo naprosto v pohodě bo to dělá každý a budoucí kupec si to přeje a jinak by si to nikdo nekupil. :D

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Přidám svojí zkušenost s AAA.

Při vybírání auta bylo jednání super (možná to bylo i proto,že to bylo přes známého,který tam pracuje).

Když jsem si vybral auto a řekl,že ho chci,tak se to změnilo.Dlouho jsem čekal na zaplacení a potom jsem se musel skoro doprošovat,aby mi auto někdo vydal.

Jinak jsem s autem spokojený,žádné skrýté závady nebyly.Km sedí.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Laurinku jsem kupovala na začátku března v AAA. Původně jsem si jela prohlídnout úplně jiný auto, který jsem si rezervovala přes webovky, že mi ho přivezou ukázat. Situace se ukázala jako taková, že nejdřív prodejce, že nám ukáže auta, co tam maj. Než to přivezou. Pak z něj vypadlo, že aby to přivezli ukázat, musím složit kauci 2 tisíce, a pak si na to počkám, tak říkám, že jo, že ho chci vidět. Zřejmě jsem byla pánovi sympatická nebo co, tak začal číst z toho systému nějaký fakta - auto bouraný na šrot, řidič prase, nedopasovaný dveře apod. na to jsem mu řekla, že takové auto skutečně vidět ani nechci. Věděla jsem, co chci - OI, 1,9 TDI, 81 kW cena kolem stovky.

Tak jsem mu poděkovala, že se půjdem teda projít tím jejich parkem, a sama jsem si v duchu řekla, že půjdu pryč. Při procházení na nás pán zavolal, že zrovna přivezli jedno auto, je zasviněný, nevyčištěný, ale že se můžem projet, akorát to byl kombi, což jsem nechtěla, výbava L&K, kůži jsem taky nechtěla. Jenže po svezení jsem jaksi změnila názor a dneska si kůži nemůžu vynachválit vzhledem k tomu, že pořád tahám s sebou na cesty psy.

Jenže za něj chtěli 120k, to na moje finanční možnosti bylo moc. Po složení zálohy jsme měli den na rozmyšlenou, teda spíš večer. Ráno mi hned volali, jak jsem se rozmyslela. Řekla jsem, že ho chci, že přijedu v půl páté s penězma. Byla jsem přesná. Přišla jsem na tu jejich recepci, tam jsem se ohlásila, řekla co a jak a oni, ať se posadím. Tak jsem tam seděla a seděla a seděla, hodiny plynuly. Pak došlo na nějaké to papírování, a zase jsem čekala a čekala, zaplatila peníze a čekala a čekala. No vypadli jsme odtamtud asi v půl deváté večer. Čekání neskutečný, strašný protahování naprosto všeho. Budiž jim k dobru, že člověku přinesou aspoň kafe nebo čaj, ale tak je to úmorný. Viděla jsem snad všechny seriály, co za to odpoledne/večer běžely na Nově.

S autem naprostá spokojenost. Jako každá ojetina má svoje mouchy, myslím, že mi nic významného nezamlčely. Ve 180 došlo na výměnu rozvodů a toho všeho kolem. Prodali mi ho jako auto bez servisní knížky, servisní knížku perfektně vedenou jsem našla v šuplíku auta :-D. Zřejmě jak se to prodalo hned, co to přišlo, ani to neměli prolezlý a kdyby si ho prohlídli líp, nasadili by cenu tak o 20 tisíc víc. Byla k tomu i druhá originální sada alu kol. V květnu se mi stala "nehoda", že jsem vjela do díry a bouchla jsem do nějakýho chladiče oleje, tak to jsem musela vyměnit, to byla slušná položka v rozpočtu a jinak všechno v pořádku. Auto si moc chválím, má krásnou nízkou spotřebu, krásně jede, krásně táhne, prostě ho zbožňuju.

Pokud by to někoho zajímalo, můžu uvést i jméno seriózního prodejce, co mě odradil od té "bouračky", co jsem si vyhlídla na netu a upřímně mi přečetl, co si tam v systému o těch autech vedou.

Odkaz ke komentáři

Tak ja tedy take pridam zkusenost s ackama.

Tyka se to moji prvni Octavky. Tenkrat jsem prolejzal po netu bazary a sondoval co a jak kde. V ackach me zaujala jedna Octulka. Vypadalo to velmi slibne. Tak jsem si ji po netu zarezervoval ( s vidinou slevy az 10 000,- pri rezervaci :lol: ) a druhy den dopoledne jsem tam jel. Po sdeleni v recepci co chci se me ujal nejaky prodejce. Ten mi po chvilce hledani dotycneho auta sdelil, ze se strasne omlouva, ale ze auto je prodane :angry:

Zamackl jsem slzu a nasrany jsem se sel podivat na plac (byl jsem ale rozhodnuty, ze s timto jednanim se na ne vykaslu). Pri prohlizeni me samozrejme otravovalo nekolik pikoliku jestli potrebuji poradit atd. Kdyz uz me prudil asi paty pikolik, tak jsem si tedy rekl, nu coz, tak se alespon necim svezu. Jedna Octa mi tam padla do oka, tak jsem si ji nechal predvezt.Uz pri otevreni vika motoru jsem videl, ze tuhle nechci. Na prvni pohled bylo videt spatne udrzovane auto. Nicmene jsem se s nim svezl. No po te jsem ho samozrejme odmitl. Nabadal me do dalsiho, ale tam se mi nelibila motorizace. Uz jsem mel namireno k vychodu, kdyz tu nahle se objevila krasna stribrna Octulka, jeste na ni byly kapky vody z mycky. Hned jsem manika zarazil aby ji ani neparkoval na plac a sel jsem se s ni svezt. Od prvni chvile mi bylo jasny, ze tuhle si odvezu. Nenasel jsem na ni zadny zadrhel, byla v moc peknem stavu. Tak jsem ji koupil. Vyrizeni papiruu ale trvalo neunosne dlouho (presne jak pise tady prede mnou Morgaine). No a slevu jsem nedostal, protoze ta se tykala toho auta co jsem mel zarezervovany. No a to je vsechno....

Slouzila mi paradne, nemel jsem s nicim zadny problem (krome znamych drobnych bolistek Octavek, jako napr praskla ztahovacka oken, a podobne blbustky)

Kdyz jsem ji po peti letech provozu prodal, tak asi rok na to jsem mluvil s tim novym majitelem a i on byl s ni spokojen.

Cili shrnuti: s autem jsem byl nad miru spokojen, ale jednani nic moc.

Upraveno uživatelem luban
Odkaz ke komentáři

Ještě musím dodat, že volaj ze zákaznicklé linky kvůli každému prdu s odpuštěním, to bylo pořád hovorů. Pak mi ještě posílaj spamy na mail, ani netuším, kde ho vzali, nevzpomínám si, že bych ho někde vyplňovala, ale možná jo.

Doklady od vozu mi poslali asi za 3 týdny, ale čím mě naštvali, taková ta růžová kartička na emise byla k úplně jinému autu. Když jsem jí chtěla vyměnit, tak paní na infolince mi nebyla schopná k tomu nic říct, že neví, že se zeptá nadřízené a že mi zavolá zpátky. Když mi volala, tak mi řekla, že prý tu kartičku vůbec nepotřebuju, že si jí mám sehnat někde na STK novou a tu starou jim mám poslat poštou na nějaký kontakt, který mi nadiktovala. Z toho jsem teda odvázaná nebyla.

Při prodeji vozu k tomu člověku rovnou udělají povinné ručení, bez toho nenechají klienta odjet, shodou okolností Kooperativa, tak jsem paní upozornila, ať mi tam započítá ty bonusy 85 měsíců, najednou částka byla poloviční.

Odkaz ke komentáři

to je povinnost každého bazaru, sepisovat smlouvu o povinném ručení, ale dá se do 10 dnů zrušit a pak si můžeš zařídit pojistku kde chceš ty ;)

kartičku na emise opravdu nepotřebuješ, při příštích emisích ti vystaví novou ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

murder-nie si predajca,alebo vykupca,nedaj boze nejaky manager nahodou z AAA? :-) prepac,ale mi to tak pripada,odsral som si tam dost dlhu dobu aby som si dovolil povedat,ze cele AAA Auto je postavene na velkom odrbavani ludi,na Slovensku napriklad vlastnia aj Darex,v Cechach myslim ESA,alebo nieco podobne,ked nie aj vsetko,uz si to nepamatam,nie raz sme brali odtial vozi,alebo sme ich tam brali spat,mimochodom,slavny telemarketing co sidli v Prahe na cele s tou pizdou,uz si nepametam meno,som tam stravil na skoleni jeden cely den,keby ste tam sedeli 10 minut,tak by vam z toho bolo na grcanie,pri rozpravani s klientami nie raz si vypli mikrofon a sa medzi sebou rozpravali aky si curak,alebo debil a podobne,a ty chudaci co behaju vonku,resp.prvy kontakt,su obycajny chudaci,ktory sa k vam musia! spravat slusne,lebo za kazdu blbost maju hned strhnute peniaze,najvacsi hajzli sedia vo vnutry,oni urcuju ceny,oni vas natahuju o cas! kludne ich vittorio posli aj za mnou,este aj na tych stravnych listkoch v blave ma chceli odrbat ako ich zamestnanca,svine su to,ked som im doniesol podpisat vypoved,tak mi volal sam najvyssi z Prazskej centraly,cely bol dosrany aby som na nich neposlal inspekciu prace a ten belgicky trtko co bol v tedy v blave mi to nechcel podpisat,tak som im ju poslal,aj inspekciu,aj vypoved,a zrazu aj gastrace boli :-)

Odkaz ke komentáři

Neboj nejsem, pár lidí mě tady zná a vědí čím se živím, prodej aut to na 100% není. Jen tvrdím, že všechny bazary se chovají úplně stejně a holt u toho největšího je nejvíc vidět nějaká špinavost. Ano autobazar může za to, že vykoupí trošku na oko vylepší nějakou plečku a prodá ji jako super auto. Ale o hodně větší podíl na naletění má zákazník, který bez mozku koupil auto to červené, protože se manželce líbí. Opět se budu opakovat koupil jsem u nich několik aut a vždy byli v tom stavu jako jsem je kupoval, to že se někdo nechá ukecat, dotlačit do nevýhodné koupě je pouze šikovnost prodejce a blbost kupujícího. Nadávání na to jaký jsou tam nebo tam hajzlové, je zcela zbytečné, neznám případ kdy by jakýkoliv prodavač kdekoliv držel zákazníkovi u hlavy pistoli, že to prostě musí koupit, jinak ho zabije.

V době začátků AAA koloval v Praze příběh, že nějakej zákazník, koupil auto a cestou z bazaru mu na kolejích v Kobylisích upadl 10cm vysokej lavór kitu ze střechy. Sorry, ale vůl je zákazník, že si nevšimne, že má uvnitř o 10cm nižší střechu než venku....

K poskokům na ploše se nebudu vyjadřovat, jsou to stejní zoufalci jako třeba ochranka v supermarketech i když vlastně narozdíl od ochranky umí trošku používat mozek. Opět je nikdo nenutí dělat za takových a takových podmínek. Pokud jsem se někoho dotkl, tak se omlouvám, takový mám pocit...

Upraveno uživatelem Murder
Odkaz ke komentáři

tak podla mna do bazarov si chodi kupovat 95% ludi so ziadnymi neznalostami o autach a radsej si nechaju poradit(oklamat),lebo vsade citaju ze maju taku garanciu a taku garanciu,to ze si si ty kupil zopar aut a sa do toho rozumies,si prave jeden z mala,normalny clovek taketo veci neovlada,ide do bazaru aby tam kupil dobre auto,to je na tom najhorsie,ze na to vzdy doplatia len normalny ludia! ja som denne zo 40 ludi co tam doslo bezne oklamal 38 ludi,z ich nikdy neburaneho auta bolo vzdy burane,telemarketing im slubil 150tisic a ja som na mieste vykupil za 70tisic,a na predaji to bolo tak isto,atd,na moj zaludok to nie je,preto som odtial odisiel a som aj velmi rad ze som tam uz neni.cloveka ked nechaju vykvasit pol dna,alebo cely den,tak potom vecer uz podpise aj to co neni pravda

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Mno k AAA mam toto :

Koupil jsem od teto f. dve auta

Prvni Opel Vectra 1.7DI combi rv97 a naprosta spokojensot Auto mi slapalo cele dva roky co jsem ho mel

Protoze menim auto co dva roky tak jsem zase vlezl do AAA a koupil Octavku 1.9 TDI 81KW

Az na to ze jsem si nepohlidal hever, trojuhelnik atd jsem spokojeny autu nic nebylo vrnelo a ja spokojenost

Jde o to prijit auto prohlednout tak, ze odhrnete koberec v kufru tam se da poznat spousta veci, nechat se povozit, ale tak, ze si sednete za volant - rozjedu zabrzdim citim co dela volant, jak motor v zaberu atd atd

No a kdyz si vyberu (projedu i pet aut) tak po prijezdu domu odstranim VSECHNY nalepky co na aute od AAA jsou vc podkladu pro SPZ (ze by kvuli kradezi ? :-))

Takze ja spokojen

Upraveno uživatelem luban75
Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

ahojte, tak já teda taky přidám moji zkušenost z autobazarem AAA AUTO. Kupovali sme u nich 3 auta a jsou tři různé zkušenosti. Poprvé sme kupovali felicii. Vybírali sme na netu modrou krátkou, našli sme ji v olomouci bylo to v neděli v poledne. Ještě asi ve 14hodin volal borec že pro nás našel jinou kombíka na to sme řekli že ne tak nakonec že nám převezou auto do Brna.Tenkrát v otrokovicích pobočka ještě asi ani nebyla. Jelikož sme měli nepojízdné auto tak pro nás poslali řidiče který nás k večeru asi v 17 hodin přijel až domů. Dojeli sme a bylo nám řečeno že si máme vybrat na pobočce v brně jelikož auto z neznámích příčin nenastartovalo. Tak sme si vybrali jinou modrou na pobočce. Jelikož by nám nestačila akontace tak sme měli smůlu ani tahle modrá pro nás nebyla. Donesli nám teda vybrat tři felicie dvě červené a jednu bílou. Jelikož už bylo 11 v noci tak sme byli naštvaní unavení tak sme vybrali tu která měla nejmín najeto. Zvítězila bíla, jenže to sme ještě netušili že po sepsání leasingu s autem domů nepojedeme a už vůbec si ho ani neprojedeme. Auto sme viděli pod lampou dali jim 2000,- vzali si papíry od leasingu a odvezl nás domů řidič ve 2 v noci. Druhý den sme jeli pro auto. Jelikož v autě nebyla kapka benzínu tak okamžitě na benzinku tam sme natankovali a chtěli nastartovat. Felda nastartovala a hned chcípla, otec letěl do aaa a seřval je co mu to prodali. Přišel s technikem strřil tak klíček a auto v pohodě. K autu byly dva klíče jeden byl bez imobilizeru. Náhoda je blbec. Samozřejmě tvrdili že auto je nebouráno a km sedí. Doma jsme zjistili že auto bourané bylo a celkem slušně a stočené kilometry nejspíš byli taky. ( auto jezdilo 7 let majezdilo 240.000km a bez poruchy, lil se do toho benzín olej a měnily filtry ). Po téhle zkušenosti sme se přesto odhodlali koupit octavku opět v aaa. Zkušenost ? Úplný opak. Opět výber proběhl na netu byla to stříbrná čtyřkolka, pak volal borec z aček s tím že našel ještě lepší octávku v lepším stavu jen o 10000 dražší ale na levných dveřích je poškrábaný lak. Tak sme řekly že ji vezmeme. Po TELEFONU VYŘÍZEN ÚVĚR pro zálohu na převoz 2000 si PŘIJELI až DOMŮ za 3 dny auto přivezli na pobočku do otrokovic. Otec byl na chalupě v jeseníkách a vrátil se k večeru v neděli a hned jak přijel sme se jeli podívat na auto. Projeli sme ji podepsali úvěr a jeli domů. S mojí octou to bylo snad nejhorší. Výběr proběhl na netu. Vybraných sem jich měla si 20 a pokaždé než jsem dojela na pobočku tak už nebyly. Protiúčtem byla felicie jednou by za ni dali 25000 pak 10000 pak 15000 pokaždé jinak. Nakonec jsem jela do brna s tím aby spočítali leasing abysme hledali auto podle ceny kolik by nám prošlo. tak sme vybrali auto ale nelíbylo se jim že nemáme dva doklady totožnosti s fotkou. tak budiž ta octa stejně nestála za to. Jeli sme tam ještě jednou a na pobočce neměli nic a tak sem se zeptala jestli nemají ještě jednu octu co už mi řekly že není. Tak nakonec byla hned mi ji přivezli z Ostravy do brna zlý sen nastal když mi sdělili kolik mi dají za moji feldu. prej tak 1 korunu ve mě by se krve nedořezali. Tak sme jim řekli at si auto strčí někam a vrátí papíry a zálohu na převoz že od nich auto už nikdy nekoupím. No nakonec přišel vrchní manager prej něco vymyslí. Mezitím sme projeli octu ( byli sme spokojeni ale mouchy se našli ). Víte co vymyslel manager ? Že nám za feldu dají 5000,- a 5000,- nám dají jak dárek !!! POdepsalo se a odjeli sme domů. při přepisu byl problém jelikž nebyl doklad o tom že aaa jsou majitelem vozu ale to se vyřešilo. Takže naše felda se vrátila tam kde sme ji před 7 lety kupovali a odjeli sme octávkou. Octávky zatím jedou v pohodě. Na otcové už se měnilo brzdové obložení přední tlumiče jinak olej filtry a letos rozvody. A auto pořád v pohodě má najeto už 80.000km a nikde nás nenechala. Moje octavie má ješt snad na poruchy dost času. Vyměněny rozvody olej filtry a jezdí dál má najeto za rok 20000km. Při každé koupi jsem se modlila aby jezdili jako naše bývalá felicie 7 let bez opravy najeto 240000 jen olej filtry a benzín nic víc !!! Napsala jsem román jestli si to přečtete až dokonce tak zjistíte že dobré kusy jsou i v aaa auto ale někdy ta komunikace stojí za h*vno. Je to ale případ od případu někdo bude mít špatné auto někdo zase problémy při koupi ale v aaa auto jsou přece jenom nějaké záruky. Mě nestříkali ostřikovače světel a zadního okna, technik to profoukl a bylo to v poho. Přeju všem hodně najetých kilometrů bez jakéhokoliv problému, a vždy dorazili do cíle tak jak ste si to naplánovali. Dík za pozornost !

Odkaz ke komentáři

Tak já se "bohužel" musím přidat k těm, kteří s AAA Auto mají nějaké zkušenosti. Osobně jsem v tomto bazaru byl u koupě dvou aut a po první dobré zkušenosti (Fabia 1.4MPi), i když u ní odešlo čidlo teploty vody, jsem získal také tu špatnou. Špatná zkušenost se týkala nákupu mojí Octavie. Měl jsem jednu výhodu, auto jsem znal a měl jsem jej prověřené ve Škoda-Auto, takže jsem věděl, že je po operativním leasingu, bylo používáno jako manažerské a mělo měnění zadní levý blatník po nehodě, což mi vzhledem k opravě v autorizovaném servisu nevadilo, navíc si auto déle než tři roky nenechávám, takže kdyby něco, tak už ho mít nebudu. První problém nastal při výběru vozidla. Auto jsem si našel na internetu a jel jsem si pouze pro tohle (výbava, informace k dispozici, ...). Když jsem přijel na pobočku, tak mi pracovnící řekli, jestli nechci jiné auto, že tohle je v Plzni a bylo by to složité ho přivézt. Po třiceti minutách diskutování se konečně jeden sebral a jel pro něj. Pak jsem začal řešit úvěr a co mě nepřekvapilo, na internetu byla splátka 2500Kč na 60, nebo 72 měsíců, což už si nepamatuji. Když mi ale pracovnice bazaru předložila kalkulaci, tak jsem nemohl zareagovat jinak, než že mě chce okrást. Kalkulace na 72 měsíců byla 7500Kč, čemuž jsem nemohl uvěřit. Pracovnice bazaru na mě začala vytahovat, že ceny na internetu jsou přepočítávány z nových aut a v této je pojištění atd. Po hodně dlouhé debatě, když jsem se dvakrát rozhodl odejít, přišel manažer autobazaru a splátka na 60 měsíců byla 5000Kč, což se stejně nepřiblížilo slíbeným 2500Kč na internetu. Osobně toto považuji za lživou reklamu, ale znáte to, všude napíšou mraky textu malánkým písmem a jsou tak kryti. Poté přišlo nařadu hodně dlouhé čekání na to, než vozidlo z Plzně do Prahy převezou. Nikdy bych nevěřil, že cesta může trvat 5 hodin, ale bylo tomu tak. Po prohlídce auta, která proběhla k mé spokojenosti, jsem se rozhodl vůz koupit. Nevím, zda-li to byl dobrý krok, protože opět nastalo čekání, které nyní trvalo dvě hodiny. Při vyzvedávání vozu jsem se ptal, jak je to s technickým průkazem a bylo mi řečeno, že první musí udělat odhlášku a poté mi jej pošlou. Zde začíná druhá etapa problémů. Prvních 14 dní jsem toto vůbec neřešil a čekal na doklady. Vzhledem k tomu, že jsem potřeboval jet do zahraničí, tak jsem se začal po dokladech shánět. Dnes již nejsem schopen spočítat počet telefonátů a hádek s pracovníky call centra. Po třiceti dnech hádek, cest na pobočku mi bylo sděleno, že se doklady ztratily a že mi nechají vystavit nové. Toto trvalo dalších 14 dní až to nakonec vyústilo v můj požadavek na odstoupení od smlouvy. V tuto dobu vstoupil do hry manažer bazaru se kterým jsem se dohodl a nakonec se vše vyřešilo. Jediným výstupem pro mě je fakt, že už si v tomto autobazaru nikdy nic nekoupím. Auto mám více než rok a najezdil jsem přes 40 tisíc kilometrů naprosto bezproblémů. Kdybych o autě nevěděl všechny informace, tak bych to vzdal daleko dříve.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

saluckaf:To mate teda pěkne zkušenosti Lucko.. když semnou takhle někdo jedna a neni ochotní tak ho posilam někam....

tak my sme si vždycky prosadili svou. taky padalo hodně sprostých slov při koupi a to přímo na managera pobočky. I přes problémy se zatím vždy koupilo solidní auto. Kolikrát se ještě divím že jsme se opět přiklonili k aaa auto. Anmyslím si že kdyby se kupovalo další auto tak opět zavítáme tam přece jenom si myslím že je lepší kupovat v aaa auto než v nějakem bazárku u silnice.

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...