Přejít na obsah

OII Combi

Doporučené příspěvky

4 vrstvy ze zhruba 20-25cm :) zadek

a 3 vrstvy předek, ze vzdálenosti jakš takš stejné. :D

Ale ted se mi to zdá opravdu máloo, takže večer asi opět spacák v garáži :D ono se to nezdá ale od 4 jsem to dělal do 7, abych neměl žádný roh ostrý, ale kulatý :D

Upraveno uživatelem Stackle
Odkaz ke komentáři

Měl jsem to taky takhle, ale jakmile svítilo v létě sluníčko zrovna na zadek, tak jsem se bál o prdel aby mě bylo vidět při blikání. Policie nic, většinou jsem byl zastaven v noci, takže všechno blikalo jak mělo :D. Teď mám fl a zacernil jsem jen Céčko a viditelnost fajn a nebojím se už o zadek za světla :D a na TK si toho céčka nevšiml, nechal jsem rozsvícení a nic nebylo poznat ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

uprimne, ja v tomto nejsem objektivni, ale kdyz uz chces mit 18" kola, mel by si mit i kvalitni pneu.

Nexen co pisou kluci je pro me na hranici, ja mam ted na jednom aute na leto ContiSport5 a na druhem Dunlop SP SportMaxx. Sice se rychleji sjedou a nejsou levne, ale mam jistotu, ze jsou kvalitni...

Odkaz ke komentáři

N8000 je určitě dobrá volba, pokud nejezdíš jako magor bez mozku tak i když obuješ čínu za pár korun tak v běžném provozu nepoznáš rozdíl, maximálně tak hlučnost.Osobně mám najeto 60 tisíc na gumách Wanli a všichni "zkušení" tvríd že jsou to gumy na zabití, nezdá se mi že bych se za těch 60 tisíc na nich zabil :D drží krásně na suchu, nehučí, na mokru lidi píšou že jsou hroší ale nepřišlo mi :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...