Loesh Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Přeji hezké středeční ráno,tak už ani mě se nevyhnula ta nepříjemná věc a přestal mi svítit mi xenon v pravém světle. Protože tohle je moje první auto s xenony, tak jsem se chtěl zeptat, jak se má řešit výměna.Zvládnu to udělat sám, nebo radši do servisu? Mají se vyměnit xenony jako pár, nebo stačí vyměnit ten, který nesvítí? Na kolik vychází xenony cenově? Díky moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 (upraveno) ahoj já sehnal tu D2S od philipsu za 500 a návod na výměnu je tu,zmákneš to sám http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=22425 je lepší vyměnit oba a ted se omlouvám přehlíd sem se todle je návod na oktávii 1 leč u těch dvojek to bude podobný akorát se tam jen jinak vyndavá světlo a je jinej typ xenonu :) Upraveno Březen 2, 2016 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Loesh Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Nový xenon stojí 500? Někde jsem slyšel, že stojí kolem 4000 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Může být KO výbojka nebo i trafo... - Octavia II má výbojku D1S - cenově na netu určitě seženeš okolo 7-9 stovek za kus (výrobci osram, philips) - trafa jsou 2 typy (velka kostrka a SLIM od Osramu) - cenově starší kousek se pohybuje okolo 1000-1500,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mircim Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 zalezi z kade ho zohanas :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.