Přejít na obsah

BadySův krteček TSi ´09

Doporučené příspěvky

já zas nemám tak hrubé zrno, mám novej lak :)

ba ne, mám z toho vítr, tak nejdříve na nečisto na starých dveřích apod.... ale ty pasty super, na všech je návod jak je použít, jaké otážky leštičky atd, pecka.... a hlavně za luxusní peníze :)

Odkaz ke komentáři
a dnešní parkování 5minut než se mladá převlékla....řiká pojd nahoru, at tu nečekáš, OK, přijdu zpět a pozdrav kterej mě stál kurev a kurev.... až ho chytnu, tak ho zabiju

foto nahoře o jeden post :facka:

Za to bych taky vraždil. Teď v pátek mi taky nějaký bezohledný debil udělal důlek do dvěří. Lak je ok, ten se vyleští, ale ten důlek by se musel zevnitř vytlačit, tak mě to taky sere, že nové auto už musí mít takto viditelnou vadu.

Odkaz ke komentáři
já zas nemám tak hrubé zrno, mám novej lak ;)

ba ne, mám z toho vítr, tak nejdříve na nečisto na starých dveřích apod.... ale ty pasty super, na všech je návod jak je použít, jaké otážky leštičky atd, pecka.... a hlavně za luxusní peníze :rolleyes:

Jsem zvědav jak to zvládneš. Já mám taky takovou "hezkou" vzpomínku na nějakého idiota z Mar. Hory na zadním nárazníku. Tak to třeba budu taky řešit podobně ...

Odkaz ke komentáři

Upřímnou soustrast s tím nárazníkem Bade. Ten pocit znám velice dobře. Nejhorší je vždycky to, že borci ujedou a ty nemáš komu nakopat prdel. :rolleyes:

Jinak až to napastuješ, chci vidět výsledek. Myslím, že TDíčko bude potřebovat po zimě podobnou kůru ;)

Libor - V tvém případě to samé, jsou to bezohledné howada - kor když máš novou káru. Jsem zvědavý, jestli teda najdeš něco v OV co se toho Smart Fixu týče.

Odkaz ke komentáři

zaleštit něco pujde, ale stejěn to bude vidět když je to do podkladu, tak už jsem se s tím holt smířila jednou to přelakuju, až toho bude vícero...

jinak hlavně leštičku chci na naše domaci OI, ty už to potřebujou, todle ma přecejenom relativně novej lak ještě na těch 4400km ujetých :D

a nějaká novinka na autě objednal jsem nové šprcku na kolca, tak jak to doleze, přiští týden, tak přezouvám :lol:

Odkaz ke komentáři

Tak dneska PPL dovezlo krtkovi šprcky, tak jsem nelenil a hned je nechal nazout, no snad budou slušet, taková decentka si myslím :palec:

kdo nezná tak ALU kola THEMISTO 18" ze Supa II a pneušky nejaká new ZEETEX HP102 225/40/18 tak a ted si jen přát netrefit ty lavory na cestách :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...