Přejít na obsah

BadySův krteček TSi ´09

Doporučené příspěvky

tak konečně po všech těch servisních úkonech dnes byl trochu času pověnovat se i očistě vozu. Kola přezuty a hned musím říct veliká spokojenost, co do výkonu (úbytek) se toho moc nestalo, gumy nehučí (super) a i celkově se to na těch 18" chová velice dobře a komfortně. Pustil jsem se taky do rozleštění té odřeniny předního nárazníku a musím říct, že po asplikaci všech 3 leštěnek od 3M zůstalo opravdu pouze jen odřenyni na základ, ty malé se všechny ztratily, takže velká spokojenost

no a nějaká malá ochutnávka konečného vzhledu dnes u neználkovic garage párty, myslím že ty kola vcelku sednou... :palec:

DSCN2911.JPG

DSCN2913.JPG

DSCN2915.JPG

DSCN2914.JPG

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska na salónu omrknul novou Fábku combi po liftu, no docela jsem se zděsil (na fotkách se mě to líbilo) ale asi si zvyknu, co mě moc nevoní jsou od kapoty moc useknuté ty světla, ale prostě jen první dojem, jinak v interiru nové rejdio, nová řadička, ta padne moc hezky do ruky a i vzhledově je moc fajn a nové jsou i budíky, taky povedený.

06042010415.jpg

06042010416.jpg

06042010417.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

pak následovala konečně oprava klimatizace né a né fungovat, no aby ne, když byl ohnutý pin v konektoru klimakompresoru.... moje vina... bohužel to jinou než vizuálni kontrolou nešlo a když jsem vytahoval ven cívku kompresoru, krásně mě vyletělo do ksychtu 5bar chladiva G134 ;) naštěstí jsem se při té ráně tak sebou trhnul, takže naštěstí se mě nic nestalo :lol: :)

po zapojení už následovalo dodání nového chladiva a otestování systému chlazení na 20bar. Vše maká jak má,takže zase vnitřně spokojen

Jinak malá reklama pro Vysočinu.... doplnování Klimatizace Břeta Matějíček, 100% machr na chlazení :(

25042010461.jpg

25042010462.jpg

25042010464.jpg

Odkaz ke komentáři

no a dnes cesta domů a na D1 kamion co převážel dřevo z lesa " nechápu že todle může jet po dálnic" z návěsu mu vylétl "kamínek" nasledovála rána a pak koukám co to chytlo a ono..... mlha v řiti ;)

tak si říkám otlučený už to mám dost, už by to mohlo skončit :(

25042010460.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...