romariooo Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Ahoj chlapi.Zakládám toto téma jelikož mám jit za 14 dni na STK a zajimalo by mě kdo už tam byl s dvojkovou Octávii??? Mám na mysli třeba konkrétně folie na které mám kartičku a atesty pak xenony na kolečko :lool: Díky všem za názory a zkušenosti v terénu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 napis Lugovi... ten byl nedavno. folie, xeny, kola... a ma to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 a co já ... měl jsem rez, tekl olej a co, mám to a dodnes všechno opravený :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Když to budeš mít po známosti, tak tam pomalu ani nemusíš jezdit :lool: Jinak seriózně bych tam být tebou ani nejezdil...stejně ti to neprojde a akorát s tím budeš mít lítání a vyřizování :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Když to budeš mít po známosti, tak tam pomalu ani nemusíš jezdit :lool: Jinak seriózně bych tam být tebou ani nejezdil...stejně ti to neprojde a akorát s tím budeš mít lítání a vyřizování :) Proč mysliš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Proč mysliš? bud to uplatis nebo to neudelas... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Ale né...tak jako záleží, na koho narazíš. Když to bude dobrej borec, tak to řešit nebude. Ale když to bude nějakej puntičkář, tak se v tom může pitvat. A že to je věc, která je vidět na první pohled Osobně bych to řešil na jistotu přes známýho, tam člověk ví, na čem je a že nenarazí na blbce. Ale to je věc každýho, samozřejmě. Ostatně nic se ti v podstatě stát nemůže - maximálně to neuděláš a zaplatíš to znova, co už. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Kolik to ted vůbec stoji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Já jsem tam byl letos na jaře a byla tam taková guma že mi akurát rozštelovala světla,vůbec nevěděl čím to seřídit.Platil jsem z emisema 1000,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Proč mysliš? Protože máš zadní faceliftové světla. Které na předfacelift nepatří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Protože máš zadní faceliftové světla. Které na předfacelift nepatří Má pravdu, přecedo!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Protože máš zadní faceliftové světla. Které na předfacelift nepatří To mě nenapadlo má někdo ještě nějaky lepší a hodnotnější postřehy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Hrozně velký kola, dyk tam patří 15tky na to!!! To vůbec nemůže jet ani zatáčet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 emise to si uzij kamarade, za prve jsem zvedav jak to budou merit ten tvuj duplex a uz se priprav na zvuk hificaru vytoceneho par sekund na krev do omezovace, ja osobne emise delal na dalku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Olaf: tak tohle si napsal presne nejhorsi, co tam s tim autem muzou udelat, vocasove taky premyslim, ze to pri dalsi kontrole poresim nejak jinak. To my tam mame jste takovy kreteny, ze kdyz prijdes na radu, tak ti vynada, proc nemas zahraty auto, ze si ho mel nechat bezet na volnobeh i kdyby tam bezelo dva dny, tak se nezahreje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 připrav se, že budeš ukazovat rezervo, xenony na kolečko máš smolíka, nevím jestli máš ostřikovače já se přiznám dobrovolně, technická mě stála 2500,- neřešil jsem nic (kola, snížení, folie, lékárničku, diody) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 snizeni musis taky resit na STK? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 když nezajedeš ani na válce, tak ano (čti, že to mám tak nízko, že to prostě nezajede) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 emise to si uzij kamarade, za prve jsem zvedav jak to budou merit ten tvuj duplex a uz se priprav na zvuk hificaru vytoceneho par sekund na krev do omezovace, ja osobne emise delal na dalku. ach ta nafta , Romane, dá se něco pořešit, jezdím na STK do M-Silnic, kolečko na xeny nikdo neřešil, folie jsou od Hradeckého co je u nich v objektu , kola máš dobrý a na duplex jsou zařízený, na emisích se tam k autu chovají normálně (čti lidsky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 připrav se, že budeš ukazovat rezervo, xenony na kolečko máš smolíka, nevím jestli máš ostřikovače já se přiznám dobrovolně, technická mě stála 2500,- neřešil jsem nic (kola, snížení, folie, lékárničku, diody) Docela dobré řešení Jardo: ozvu se Ti a dáme řeč...děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 Ja byl na STK a v pohode....mam folie co tam byt nemuzou,xena na kolecko a nikdo nic nerikal,ale jak uz bylo psano...narazis na poctivce a mas smulu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 Moje zkušenost za mnoho technických kterými jsem prošel a popř sledoval kolegy a známé je tato: U 1. technické (po 4 letech) pokud nenajde vyslovený průšvih - nebrzdí to o desítky% na každé straně jinak a pod tak nehledají "problémy" a projdete hladce.... s každou další technickou hledají víc a víc problémů a neprojdete i za to, co by na 1.technické prošlo.... prostě staré auto nemůže být v pořádku ani kdyby bylo a musí se vykázat činnost a něco najít... Většinou jsou slušný a dají to na ty tři měsíce či kolik to je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 No nevim, děda s 13 let starým Japoncem procházel bez ztráty kytičky všechny technický, takže o tom "za každou cenu něco najít" bych pochyboval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 souhlasim s tim, ze na tom aute musi zakonite neco najit, bylo to u kazdyho auta, se kterym jsme tam byli. Jen s moji Octavii po nejakych 6i letech nic nebylo a technik tomu neveril, ani najetym kilometrum. Tak to se mi stalo prvne, aby mi ohledne stavu auta nerekl ani jedno spatny slovicko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 No nevim, děda s 13 let starým Japoncem procházel bez ztráty kytičky všechny technický, takže o tom "za každou cenu něco najít" bych pochyboval. Přesně tak.To se takhle nedá brát.Tři roky staré auto Ti zničim tak že technickou neprojde ani náhodou-brzdy,kotouče,řízení ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Romane s STK si hlavu nelámej myslím, že projdeš bez problémů. Na okna máš kartičku a stejně to nikoho nezajímá (neznám nikoho z okolí kdo by kvůli tomu neprošel), kola máš origo a pokud se bojíš kvůli Xenonům, tak se stav ke mě a já ti půjčím klasický světla (jedny se mě válejí ve sklepě), překódování je samozřejmostí, tak jako navrácení do původního stavu a rovnou si u nás můžeš tu technickou s emisema bez problému udělat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Aldo: díky ale já ty původni halogeny ještě mám taky a nemá cenu je ani prodávat.Když mě vyhodí tak si je přehodim a pak opačný postup ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 No nevim, děda s 13 let starým Japoncem procházel bez ztráty kytičky všechny technický, takže o tom "za každou cenu něco najít" bych pochyboval. Přesně tak.To se takhle nedá brát.Tři roky staré auto Ti zničim tak že technickou neprojde ani náhodou-brzdy,kotouče,řízení wink.gif Jenže to uvádite extrémní případy... jistě nové auto dokážu zrasit během hodiny tak že ani nedojede na technickou a stejně tak můj otec se 16 let starou Nexii garážovanou a na tacho 52 000km když přijel na technickou tak se tam slezli a očumovali to že je snad lepší než z fabriky a prošel prvním tahem.... Jenže s takovýmito auty tam pojedete? ne pojedete s běžnejma autama která sice vědomě nerasíte, ale při +-30 000 ročně je na nich každej rok znát. Ti technici to maj v oku a čím je auto starší tím ho posuzují přísněji.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luka Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Byl jsem na STK v květnu.Emise jsem zaplatil...Při 230tis jsem to nechtěl riskovat a jinak technickou mi sám řekl ať projedu rovnou až na konec že to nemá cenu prolejzat:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Byl jsem na STK v květnu.Emise jsem zaplatil...Při 230tis jsem to nechtěl riskovat a jinak technickou mi sám řekl ať projedu rovnou až na konec že to nemá cenu prolejzat:-) A kdybys na těch emisich nebyl a nezaplatil to?...mysliš že bys neprošel díky tomu velkému nájezdu kilometru? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.