Přejít na obsah

zkušenosti s STK 2016

Doporučené příspěvky

Ale né...tak jako záleží, na koho narazíš. Když to bude dobrej borec, tak to řešit nebude. Ale když to bude nějakej puntičkář, tak se v tom může pitvat. A že to je věc, která je vidět na první pohled :angry: Osobně bych to řešil na jistotu přes známýho, tam člověk ví, na čem je a že nenarazí na blbce. Ale to je věc každýho, samozřejmě. Ostatně nic se ti v podstatě stát nemůže - maximálně to neuděláš a zaplatíš to znova, co už.

Odkaz ke komentáři

Olaf: tak tohle si napsal presne :smich: nejhorsi, co tam s tim autem muzou udelat, vocasove :smich: taky premyslim, ze to pri dalsi kontrole poresim nejak jinak. To my tam mame jste takovy kreteny, ze kdyz prijdes na radu, tak ti vynada, proc nemas zahraty auto, ze si ho mel nechat bezet na volnobeh :smich: i kdyby tam bezelo dva dny, tak se nezahreje :angry:

Odkaz ke komentáři

připrav se, že budeš ukazovat rezervo, xenony na kolečko máš smolíka, nevím jestli máš ostřikovače

já se přiznám dobrovolně, technická mě stála 2500,- neřešil jsem nic (kola, snížení, folie, lékárničku, diody)

Odkaz ke komentáři
emise to si uzij kamarade, za prve jsem zvedav jak to budou merit ten tvuj duplex a uz se priprav na zvuk hificaru vytoceneho par sekund na krev do omezovace, ja osobne emise delal na dalku.

ach ta nafta  :angry: ,

Romane, dá se něco pořešit, jezdím na STK do M-Silnic, kolečko na xeny nikdo neřešil, folie jsou od Hradeckého co je u nich v objektu  :smich: , kola máš dobrý a na duplex jsou zařízený, na emisích se tam k autu chovají normálně (čti lidsky)

Odkaz ke komentáři

Moje zkušenost za mnoho technických kterými jsem prošel a popř sledoval kolegy a známé je tato:

U 1. technické (po 4 letech) pokud nenajde vyslovený průšvih - nebrzdí to o desítky% na každé straně jinak a pod tak nehledají "problémy" a projdete hladce....

s každou další technickou hledají víc a víc problémů a neprojdete i za to, co by na 1.technické prošlo.... prostě staré auto nemůže být v pořádku ani kdyby bylo a musí se vykázat činnost a něco najít... Většinou jsou slušný a dají to na ty tři měsíce či kolik to je...

Odkaz ke komentáři

souhlasim s tim, ze na tom aute musi zakonite neco najit, bylo to u kazdyho auta, se kterym jsme tam byli. Jen s moji Octavii po nejakych 6i letech nic nebylo a technik tomu neveril, ani najetym kilometrum. Tak to se mi stalo prvne, aby mi ohledne stavu auta nerekl ani jedno spatny slovicko.

Odkaz ke komentáři

Romane s STK si hlavu nelámej myslím, že projdeš bez problémů. Na okna máš kartičku a stejně to nikoho nezajímá

(neznám nikoho z okolí kdo by kvůli tomu neprošel), kola máš origo a pokud se bojíš kvůli Xenonům, tak se stav ke mě a já ti půjčím klasický světla (jedny se mě válejí ve sklepě), překódování je samozřejmostí, tak jako navrácení do původního stavu a rovnou si u nás můžeš tu technickou s emisema bez problému udělat ;)

Odkaz ke komentáři

No nevim, děda s 13 let starým Japoncem procházel bez ztráty kytičky všechny technický, takže o tom "za každou cenu něco najít" bych pochyboval.

Přesně tak.To se takhle nedá brát.Tři roky staré auto Ti zničim tak že technickou neprojde ani náhodou-brzdy,kotouče,řízení wink.gif

Jenže to uvádite extrémní případy... jistě nové auto dokážu zrasit během hodiny tak že ani nedojede na technickou a stejně tak můj otec se 16 let starou Nexii garážovanou a na tacho 52 000km když přijel na technickou tak se tam slezli a očumovali to že je snad lepší než z fabriky a prošel prvním tahem....

Jenže s takovýmito auty tam pojedete? ne pojedete s běžnejma autama která sice vědomě nerasíte, ale při +-30 000 ročně je na nich každej rok znát. Ti technici to maj v oku a čím je auto starší tím ho posuzují přísněji....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...