Ol@f Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 ja to pochopil tak ze si zaplatil emise bokem pac nechtel motor co ma nalitano 230T trapit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 + asi kvůli rozvoďáku taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 no to asi pac to je cca 10tkm pred predepsanou vymenou ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luka Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Přesně tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Tak v pátek frčím na to STK bez připravy a tak jsem zvědavej jestli projdu na poprvé... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 to projdes uplne v pohode, Romane jediny, co ti muze vadit, jsou folie, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 to projdes uplne v pohode, Romane jediny, co ti muze vadit, jsou folie, ne? Těžko říct.Na folie mám kartičku a atesty ale prej to by mělo být napsané i ve VTP.Uvidíme...budu informovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Roman: tak jestli mas karticku a atest, tak bych jen zasel na urad a za 50 Kc to tam nechal zapsat, ale ty ted asi nemas moc casu, vid... ale jinak ohledne nejakych mechanickych dilu na aute strach nemas, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Tak jasně.Auto o dopadnoutje staré 3 roky a nepředpokládám větší problémy.Mělo by to dopadnout.V nejhorším tam přehodim klasicky halogeny misto xenonu a bude to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Neboj Romane to zvladnes... sks to a jestli budou delat pupiky tak prehodis svetla co mas v garazi a budes mit klid a bude te to stat o 50 KC vic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 - xena na tvrdo - system mlhovek na denni sviceni jako face - na maxiku mi vyskakovala chyba pytle (kvuli prerusenemu dratku) a nasel bych tam asi vic veci ale vse naprosto v pohode.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Ovi: tak jasně.Záleží na přístupu jednotlivce jestli mě chápeš...co člověk to jiný přístup 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Roman: tak si vezmi na STK par novych mobilu, nejaky ten pc a rozdavej to tam, vzdyt bude Jezisek a uvidis, jak to pujde vsechno samo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Ovi: tak jasně.Záleží na přístupu jednotlivce jestli mě chápeš...co člověk to jiný přístup jasny... kor kdyz je to jeste znamej vid ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Právě jsem se vrátil z STK Jako naschval mi rupla žárovka v pravém obrysovém světle ;) pár hodin před STK... Jinak folie absolutně neřešili a na xenony se borec jen divil že se Škodovka vrací na ovládání na kolečko na což jsem mu řekl že asi pochopili že to nemá moc valnej smysl ta dynamicka regulace... :lool: Největší pozdvižení měli z duplexu na který se přišla podívat pomalu i jejich uklízečka Takže na dva roky mám klid a pokoj :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Vida a to bylo strachu jake byly emise ;) Ja ze svym take prosel bez straty kyticky,jen mi dosteloval svetla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Maros: s těma světlama si taky hrál ale podle mě to ještě vic rozprcal než seřídil...ale já to chápu-chtěl byt trošku duležitej asi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 jj,je to mozne.Hraje machra a .................... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 J se docela divím že do ted tam neprosadili kamrový systém...to by VŠICHNI MĚLI PO PTÁKÁCH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 To ani ne...akorát by se zvedla cena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 To ani ne...akorát by se zvedla cena ;) Cena se zvedá bez tak každý rok pomalu Jinak toto už je moc: http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/navigace-n...e-kontrole.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Kocourkov hlavně mě dostal nárzor "odborníka" "Z hlediska bezpečnosti je požadavek techniků naprosto správný, jsou to ale trochu žabomyší války,“ řekl dopravní expert Pavel Kuchálik. Ano z hlediska bezpečnosti je lepší když se řidič furt sklání na navigaci někam do klína třeba. A nebo má na klíně nejlíp mapu rovnou. A taky: "Podle platných legislativních předpisů smí být navigace umístěna na čelním skle, ale tak, aby co nejméně bránila ve výhledu řidiči,“ říká mluvčí ministerstva dopravy Karel Hanzelka. Podle odborníků na technickou kontrolu ale držák nebo navigace na čelním skle brání ve výhledu vždy. "Špatně je to všude v zorném poli řidiče, prakticky na celém předním skle,“ vysvětluje technik STK Stanislav Klimeš. Ale Hanzelka říká tam kde brání co nejméně a né že nemůže bránit. Tady je někdo idot. ;) Všude to funguje jen u nás je zase problém. Navigace je jednoznačně krok k bezpečnosti. Člověk může lépe sledovat situaci než koukat a hledat kde mám odbočit atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Tak vždycky se najde nějakej debil, kterej se blbě vyspí a prudí. Ale ve výsledku má smůlu, protože s tím nic nenadělá...jen se člověk nesmí nechat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m_tsch Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Jsem měl vždy za to, že za zornou plochu se bere část skla, kterou stírají stěrače... nebo něco takového alespoň říkali v autoškole. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 m_tsch: ano, tak to je, ale přeci si nebudu dávat navigaci do úrovně sluneční clony spolujezdce :) Jinak já byl minulý týden na technické s fabkou a taky pohoda, podle mně to nemá žádný význam, když mi týpek tvrdil, že silentbloky mám nové, což není pravda :). Navíc u novějších aut je to opravdu formalitka, a přijde mi to co dva roky zbytečné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m_tsch Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Tak každý auto má stěrače jinak, ale třeba v levém rohu to mají snad i fabie z výroby, mě celkem pobavil ten šašek co to cpal na palubku a jěště ty kecy kolem toho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdsamct Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 ted jsem koukal na stranky www.mytocz.cz je tam celkem pekny video jak se pripevnuje a hlavne kam ta krabicka co snima prujezdy kdo si myslis ze primo zorneho pole tak ma pravdu, kouknete se pak je celkem divny ze toto tam byt muze a navi ne, dvoji metr funguje svude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 m_tsch: ano, tak to je, ale přeci si nebudu dávat navigaci do úrovně sluneční clony spolujezdce :) Jinak já byl minulý týden na technické s fabkou a taky pohoda, podle mně to nemá žádný význam, když mi týpek tvrdil, že silentbloky mám nové, což není pravda :P . Navíc u novějších aut je to opravdu formalitka, a přijde mi to co dva roky zbytečné. jestli on třeba nemyslel nové provedení víme, oni jsou totiž jinačí :lool: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 a co když bude před předním sklem a přitom nebude držák přilepenej na předním skle? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 ted jsem koukal na stranky www.mytocz.cz je tam celkem pekny video jak se pripevnuje a hlavne kam ta krabicka co snima prujezdy kdo si myslis ze primo zorneho pole tak ma pravdu, kouknete se pak je celkem divny ze toto tam byt muze a navi ne, dvoji metr funguje svude nejspíš bude mít schvalovací značku i na umístění, podobně by jsi mohl polemizovat o dálniční známce, jinak já mám třeba přímo vymezené místo na předním skle od výrobce auta a to vedle zpětného zrcátka resp. dešťáku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.