Lancelot Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Měl jsem přes měsíc propadlou STK a nebyl žádný problém, nikdo se na nic neptal, nic neřešil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 No, na STK to nikdo resit nebude. Jedinej, kdo to bude resit je Policie kdyz te zastavej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Jde vyloženě o silniční kontrolu a pak o to kdyby náhodou byla bouračka tak to je pak s celou parádou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 tak trochu taky přidám .. žádná ochranná lhůta není .. ono je praxe je taková ,že když má někdo stk do třeba 10.4. tak při kontrole policie vás upozorní ,že vám tento měsíc konči stk a jede se dál .. takže taková tolerance.. když vás lapnou po měsíci propadlou stk tak už to záleží na orgánu .. sám sem se setkal stím ,že řekli noo máte to propadlé tak šup šup ... a nebo pan zmrdeček .. hmm tak platíme .. takže je to jen o lidech. Ale když se něco stane jako třeba nehoda .. tak to je problém .. pojištovna je schopna dát od toho ruce pryč i když je propadlá o pár dní .. to je problém ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 tak naše druhá Octavie II se včera byla podívat na STK a prošla bez jediné závady RV 2007, najeto 75t km ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Jeste k tomu, jak tady nekdo psal, ze se muzou kouknout do pc a zjistit. Tak tu technickou konkretne zjistit nemuzou, protoze jsem se zrovna predevcirem bavil se znamym, co dela dopravaka v tech civilnich oktavkach I(modra,cervena barva) a nemaji zadny pristup k velkemu technickemu prukazu, takze ani rozmer kol si nemuzou overit, ja myslel, ze muzou...ale tim lepe pro nas, kdyz ne Jinak urcite zadna ochranna lhuta neni no ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Technickou si normálně vylustrujou.Když mi blbě vylepili známky na úřadě po koupi auta tak sem jezdil rok se známkama který byly propadlý ale technickou sem normálně měl.Samozřejmě mě za ten rok asi 3x stavěli a pokaždý si ověřovali jestli tu technickou mám nebo ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Tak je mozne, ze maji nekde kolonku technicke, nicmene do VTP nahlednout nemuzou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Tak to nevím zda jsou dopráváci všude v ČR jiný ale u nás si to normálně ověřujou i přez velký technický průkaz zda ten rozměr kol,technickou atd. to auto má :)) asi s tím neumí pracovat každej policajt no :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Hmm, me se prave taky zdalo, ze takovou moznost maji, tak jsem se ho na to schvalne ptal. No co na to rict, ze by policajt? Fakt nevim teda, kde je pravda nebo jestli je to dle vybavenosti krajskych vozu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Tyhle věci zjišťují vysílačkou u operačního, ten si to tam vyjede na pc a vidí všechno. Pokud mají sami přístup do systému zjišťují si to sami, např. nehodáři, passaty apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Přesně tak ;) Vše se dá v terénu dohledat jak píše Lancelot popř.odeslat žádost na magistrát Odbor dopravy a pak následně toho dotyčného předvolat(když se třeba konkrétně bavíme o velikosti kol které jsou zapsány ve VTP).Aspon tak to funguje v HK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Chlapi: mám normálně okno...mužou mě vyhodit z STK když mám gumy na hraně? Zimaky jsou cca 4,5mm.(u Fabie) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Neměli by, protože tam ještě vzorek je. Ale vždy to záleží na troubovi, kterej tam bude dělat kontrolu. Já mám Octu dneska na technický a už jsem dostal vyjebáno za velkou klubovou nálepku na čelním skle. V nejhorším případě půjde dolů a po TK nalepím novou 8) A přitom nezasahuje do stírané plochy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Honzo, kam jezdis na STK? Nejezdis pred Rostoklaty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 pokud mají zimáky 4,5mm, není důvod tě vyhodit....zákonem stanovený limit zimního obutí v zimním období je 4mm pokud není nasněženo, námraza, led, nebo se neočekává sněžení, můžeš přijet i na letních kolech v zimním období 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Honzo, kam jezdis na STK? Nejezdis pred Rostoklaty? NN, teď jsem byl v Hostivaři. Vždy tam s nima BYLA rozumná domluva. Dneska jsem tam byl naposledy - chtěli mě vyhodit za klubovou nálepku na čelním skle; prý brání výhledu. Když jsem mu ukázal servisní polohou stěračů, že nikterak nezasahuje do stírané plochy, byl jsem málem vynesen se zuby v dlani. Že je prý nemám poučovat Na podvozek taky čučel, ale okomentoval to slovy "...alespoň jste nekoupil nic levnýho..." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Já mám právě špatnou zkušenost u Trilobita, hrozný k...ti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 to jejich říkání si o uplátek je až moc okaté někdy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Nechci poucovat, ale neni to taky nekdy o bezpecnosti a dodrzovani vyhlasky. On Vam technickou da a neco se stane a jeho budou popotahovat jak mohl dat technickou autu co nesplnovalo podminky. Skuste se na ti podivat z druhe strany a to se nebavim o zrizovatelovi techicke... tlaci na techniky aby neprisel o licenci atd... tech duvodu co muze byt za tim proc delaji co maji poradne a dle zakona je vic... tot mojeyslenka na zamysleni... :p u nas kdyz chces mit klid das to do servisu a zaplatis o 200 kc vic a technickou dostanes ale jenom s mene vaznimy nedostatky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 tak jasně, že nepustím auto, které je prorezlé skrz naskrz, má vymlácené čepy, sjeté gumy, nesvítí mu světla a od PRVNIHO pohledu ohrožuje ostatní... o tom žádná myslím spíš ty klubové nálepky na čelním skle apod... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 ještě k tomu komentáři na STK; nedávno - je to tak měsíc - jsem měl dost nevybíravou a šťouravou kontrolu PČR. Vše co okomentoval na STK zajímalo taky policii. Papíry od podvozku si prohlídli, mrkli pod auto zda je to opravdu uvedený typ (+ kontrola předních jednotek na který je při vytočení kola dobře vidět) a nálepku taky zkoumali. Když jsem jim ukázal (stejně jako technikovi na STK) pomocí servisní polohy stěračů, že nápis nikterak nezasahuje do stírané plochy, tak byli spokojení. Okomentovali to slovy, že u toho lepení někdo přemýšlel Na jednu stranu komentáře technika chápu, ale když se člověk podívá na další auta, která tam ve stejnou chvíli byla, tak moje bylo s přehledem v nejlepším technickém stavu. Ale zase je to pro ně "upravený" auto, na kterém přece něco k nalezení být musí... Ale jinak s tím přísnějším režimem souhlasím, protože fakt dokážou vyfiltrovat dost vraků, který nemají na silnici co dělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 Já byl na STK v prosinci a málem jsem neprošel kvůli foliím na sklech....že prý od letoška budou mít PČR homologované měřáky. Na předních bočních sklech mám právě folie a to jim vadilo...nakonec jsem to ukecal. A to mám průhlednou folii, která zatmavuje jen 2%. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 já musel folie sundat, koupil jsem to už s nima, bazarník tvrdil že to není problém prý v pohodě projdou, mají homologaci .. jo hovno s octem :) bazarník lhal až se mu od huby prášilo, žádná homologace :) Při evidenční kontrole mě na to technik upozornil, že folie jsou černý jak bota a určitě neprojdou ať si je radši sundám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 Pro tyhle případy si pořídím ještě levé čiré okno, pravé už mám a vždycky před STK je nechám prohodit, než abych sundavala folie. Letos to sice ještě ukecám, ale za dva roky už budu praktikovat tohle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 Mě to sundal jeden známej a přišlo mě to na 200,- takže jsem to radši nechal sundat než abych řešil nějaké problémy s s těmi co mi chtějí pomáhat a chránit mě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 Mě právě sundání stálo 400 a lepení asi 2000 na dvě okna. Cajti mě sice stavěli, ale kvůli kontrole zimních gum, světel a alkoholu v dechu, nezkoumali však okna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysak44 Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Jaká je teď cena STK a Emisí 1.9 tdi. Čeká mě to tento měsíc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Technikcá 750,- Emise:780 ,- takové ceny jsou u nás Ústí n/L 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysak44 Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 díky, to by měli být asi všude stejné ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.