krysarr Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Doprdele! Dnes čistě náhodou jsem dával do auta zelenou kartu a zjistil že mi dnes propadli emise a 14.1. STK Ještě že zitra mám dovolenou ale čistě hypoteticky když mě zitra zastaví příslušnící tak platim?!? Je to tak? Včera na otočku HK - Praha a byla klika že jsem to stihnul.To se mi dlouho nestalo a doufám že se už nestane :( Ja bych se toho az tak nebal ;) Auto mam prihlaseny 30.4. a na STK uz jezdim v srpnu, vetsinou mi to trochu utece, tak se to postupne natahlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Jooo dokad se neco nestane, je to sranda, ale ve chvili kdy pak jezdis v aute bez technicke a neco se stane uz to takova sranda neni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 To chování na stk, je síla. Já už si to nechávám dělat od servisu na to nemám nervy. To jsou takový kurvy, ty jsi zákazník a oni se chovají jak hovada. Úředník z razítkem je hrůza, ale soukromník z razítek ještě větší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 NA to je jednoducha odpoved. Priste bez na jinou STK... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 (upraveno) STK je skoro na každém rohu. Jezdíval jsem na ME+STK do Horoměřic, slušný přístup, svého času mi tam našli poněkud rozhozenou geometrii na desetileté Felicii - technik povídá, že prý mám pěkné auto ve výborném stavu a ať si to nechám někde seřídit a tím to skončilo.Poslední dvě ME+STK jsem byl v Řepích na Karlovarské (mám to přece jenom blíž) - odvezdám doklady a klíče a jdu si číst noviny. Doposud žádný problém. Upraveno Leden 13, 2015 uživatelem Pawouk01 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 (upraveno) U nás má chlap problém s málo oranžovejma blinkrama... Upraveno Listopad 9, 2015 uživatelem Martty23 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 No pěkně.. Tak to abych raději zajel někam jinam, i když jsem měl v plánu v únoru jet s octou právě tam.. Tak možná trochu naseru ty v Boskovicích :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 STK je skoro na každém rohu. Jezdíval jsem na ME+STK do Horoměřic, slušný přístup, svého času mi tam našli poněkud rozhozenou geometrii na desetileté Felicii - technik povídá, že prý mám pěkné auto ve výborném stavu a ať si to nechám někde seřídit a tím to skončilo. Tam jsem jezdil taky, byl tam takovej starej chlápek a ten byl v pohodě naprosto seriozní přístup. Jenže pak jsem tam narazil na vola a ten mi tak zavařil to byl takovej čurák, že už mě tam nikdo nikdy neuvidí, mají tam levnou naftu, ale ani tankovat tam nehodlám. Totální bojkot. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 Za mě Trilobit Tuklaty . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 Tak u Trilobita uz me nikdo neuvidi, hrozny smejdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 (upraveno) U mě to loni proběhlo hladce, žádný kecy, žádný komplikace, prohlídka se staženýma oknama. Upraveno Leden 14, 2015 uživatelem Morgaine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 Ja byl na technicky jednou v zivote, protoze me zajimalo, jak takovy zarizeni vlastne vypada. Byl to festival ztracenyho casu, nejdriv jsem cekal pred vratama, pak za vratama, pak v cekarne, pak u auta, pak zas v cekarne, celkem asi ctyri hodiny zivota splachnuty do zachoda. Takze od ty doby to nechavam v servisu, at to 'nejak zaridej' a vubec to neresim, nevidim duvod se tim zabyvat. Nejlepsi to bylo s Citroenem pred 15 lety, to jsem si znamky na SPZ lepil sam... ale to ted uz asi moc nejde...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 tak to nevím kam jezdíš, já tam nikdy nebyl déle jak hodinu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 No prave ze nejezdim uz nikdy... Tohle bylo jednou, nekde mezi Vypichem a Brevnovem, nejakej Renault... no omyl proste no, ale kdyz existuje sluzba, ktera to zaridi, neni duvod tim ztracet cas a dohadovat se s nejakejma dementama, jestli jedno svetlo sviti o centak niz nebo vejs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 (upraveno) no musíš si najít takovou, kde přemýšlí mozkem. A minule jsem se s nimi rozprával, že ty emise stojí totálně za houby, když to měří na volnoběh a pracovník STK, no my to máme zakázano říkat od státu, ale je to pravda. určitě je proto služba souhlas, pro servis to je jeden z nejlepších kšeftů STK :D mě jednou vyhodili za to, že sem měl naprasklou mlhovku na vleku a že neodráží dokonale a takovýhle keci, od tý doby sem se tam neukázal. Upraveno Leden 14, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 STK + EM je na max. 1hod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 Jak kde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 já mám stk od práce 50m, přesto tam posílám kolegu, dělá tam jeho kamarád, páč pro mě je to ztráta času a nechci se potýkat s arogncí a mocí "nýmandů" ......... byl sem osobně na technický 1x v životě, čekal sem cca hodinu a předemnou byl starší pán, cca 60 let, měl voňavou felinu a zavolali si ho na dílnu, když vylezli z dílny, šel si k okýnku rozměnit....... proč asi? bylo mi ho líto a viděl sem na něm tu bezmoc a zklamání............. jinak včera ráno v půl 8 auto odvezl a když šel z práce, vyzvedl - skt hotová, lehké závady a to koroze rámu a koroze zadních kotoučů, věřím, že kdybych tam byl já, tak neprojdu................ jedná se o druhé auto v rodině, poprvé za poslední rok se dostalo mimo město právě včera na stk, nájezd od minulé stk 5tkm, jeho průměrná rychlost je asi 25km/h, takže zadní kotouče zreznou celkem rychle:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 Jsem ještě nezažil STK, kde by se nemuselo čekat. Jsem první u vrat nic se neděje, třeba hodinu. Pak přijede další auto, vrata se otevřou a technik ukazuje, že má jet to auto, co přijelo po mně. Já zase čekám...Neposledy STK v Praze Čimicích. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 Tak nevím kam to jezdíte. Já jezdím do jedný prdele u HK a tam je to na pohodu. Ani arogance tam moc není jak tady píšete. Je to v Sověticích. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 Asi si tam aroganci nemůžou dovolit, aby tam vůbec někdo přijel, když píšeš, že to je někde bokem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 No a začal jsem tam jezdit poté, co byl v Černé za Bory na emisích totální kokot a právě byl arogantní a ještě se tam muselo čekat. No tak jim prostě nedám vydělat a jedu tam, kde nejsou úplní kokoti a nemusím čekat. Oni tam nedělaj žádní ajnštajni a ani nikterak schopní jedinci, takže není důvod jim trpět nějaké móresy. Lidi si to dělaj sami, že se neseberou a nejedou raději jinam. Asi si tam aroganci nemůžou dovolit, aby tam vůbec někdo přijel, když píšeš, že to je někde bokem. JJ, proto jsem si je vybral na netu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 Máš pravdu. Plno STK hřeší na to, že tam ti lidé prostě přijedou. Kdyby ve velkým šli zákazníci jinam, asi by se chytili za hubu. Ale zajet si třeba pár kiláků se lidem asi nechce no, i když ten klid by jim za to stál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 1, 2015 Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 Kam na STK v Asii? Doporučíte někdo něco? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Už byl někdo na nové STK? Lepěji se prázdné bílé známky? U mě zatím proběhla silniční kontrola bez odlepené zelené známky a bez problému. Co říkali dopravácí na silnicí že horší případ když ji někdo špatně strhne a poškodí RZ.Tam pak můžou dát pokutu za poškozenou značku.A ted babo rad co je menší zlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Mě včera řekli, že bílý na přelepování nejsou a nechali mi tam starou zelenou. Asi jí sundám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 To bych chtěl vidět umělce, kterej strhne emisní známku tak, že značku poškodí natolik, aby to bylo na pokutu..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 (upraveno) Taky mě to napadlo. Leda jí vystříhnout nůžkama na plech . Upraveno Květen 1, 2015 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 (upraveno) Hele ono stačí prý poškodit ten bílý povlak(barvu) na RZ.Neni to z mé hlavy ale je fakt že tam ta zelená známka drží jako svině! Vždy ji jakoby odřezávali ostrým nožem na emisích. Upraveno Květen 1, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Tak to by dostalo pokutu 100 procent aut v CR.......snad jsem jeste nevidel auto, ktery by tam nemelo vryp od technika z STK. Teda vlastne jo, ja to vzdy sundaval sam, jelikoz vim, co je to za prasata. Hele a ted me napada, kdyz ti na predni znacku vlitne kaminek, tak udela stejnou neplechu. To je taky na pokutu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.