Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

co ziskam tim ze to udelam az po 1.11 ? odpovim si sam akurat tak nervy z toho najit diru v nejakem pneuservisu a v mem kalendari, takhle si zavolam a jeste mi daji na vyber. Navic Micheliny (aspon ty predni) uz to maji za sebou, takze na co cekat na nejakej problem NE !

Odkaz ke komentáři

Zatim jsem nic jinyho nenasel ale oni kluci dneska na srazu neco vycmuchaj. Byla tam tyden daval jsem ji ve ctvrtek a zpet taky ve ctvrtek. Zrovna sedim v servisu a resi ty zadni dvere prej jsou serizene dobre ze byly cele rozebrane a skla venku takze je chyba v tom vodorovnem spodnim tesneni. Tak uvidime.

Odkaz ke komentáři

Tak vidim ze sme na tom byli stejne, u zadnich dveri mi po prelakovani profukovali ty trojuhelniky ale na podruhe to taky opravili. Predni dvere ti dotahli a vse ok?? tak to dneska prubnu a ty prubnes moje, jestli to dela stejne, jestli jo tak si je necham taky pritahnout ok? :)

Odkaz ke komentáři

Ty jo tak to skoro nema cenu jezdit, jak to tak vidim, a to sem ted pisnul ze se stavim. No tak uvidim, mam to dneska zase nahrane z casem, tak kdyz hold nebudu stihat tak na to prdim. Rikal sem si ze posledni srazek na letnakach bych jeste dojel ale jeslti tam budou 4 auta tak to bude mrtvy.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...