Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Kdybych jel v tydnu delali bysme urcite jen tu jednu listu pred spolujezdcem, a to bych neprijel driv nez v 5 odpoledne. Jestli delat ty dvere v tomhle pocasi pokud to mas tak komlikovane s tou garazi to nevim, pac v tehle zime ty plasty pujdou dolu pa pikacu. Klidne ty dverni listy odlozim na Kveten, ale zbytek auta bych chtel mit slozenej.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se pred neco malo vic jak dvema hodinama vratil od Juraje, moooc sikovnej clovicek. Vrele doporucuju paradni domluva luxusne odvedena prace. Ramecek kolem radia jsme nacvakli uz u Juraje, nasadil jsem ramecek okolo radicky a vlozil popelnik jen tak na zkousku v garazi. Zitra to budu muset pridelat, peklo bude pridelat listu pred spolujezcem a kastlik. Mnohokrat jsem videl jak se vytahuje vypinac svetel ale nedokazal jsem to udelat.

Probirali jsme s Jurajem i jestli pujde folie na ten difuzor a nejspis ne nebo aspon to nebude vypadat idealne, je tam moc ostrejch ohybu, slo by to udelat pri pouziti karbonove folie, kterou lze diky vzoru napojit.

Jedna rychla mobilova z garaze

IMG00004_20110122_2134.jpg

Odkaz ke komentáři
klid musim se popasovat s tim kastlikem a ti vypinacem svetel

tenhle vypinac svetel mi tam bude fungovat ze jo az dodelam destak ?

Ahoj nečetl jsem celé vlákno a tak nechcu plašit, ale ten vypínač je pro Superb a ten má jiný rámeček (kroužek) okolo a nepasuje do Octavie, sám jsem ho kupoval a přišel na to. U mě byl problém v tom, že sem před tím měl obyč. vypínač bez mlhovek a tím pádem sem ho nemohl použít (nesedí popisky) a tak sem sehnal druhé vypínač určený pro Octavii (ten bez chromu) a kroužek vyměnil. Pokud to všechno víš tak sorry.

Upraveno uživatelem Hush
Odkaz ke komentáři

No já jsem to řešil před 2 měsíci a mám Face OII. Vypínač je stejný, ale kroužek jiný, vypínač tam nejde zasunout celý - vyčnívá ven.

Obědnával jsem ho tady http://www.skodateile.cz/index.php?pg=prod...5%BE%C3%A1rovky s tím, že to je na Octu II a pak až to došlo, tak to nepasovalo, když jsem mu volal do shopu, tak me řekl, že je to pro Superb a musí se vyměnit ten kroužek.

Upraveno uživatelem Hush
Odkaz ke komentáři
hliník vypadá moc pěkně :palec: jinak ten vypínač s auto má kolega v OII FL LaK, takže do OII se určitě taky dělá.. ale jestli pasuje do předFL fakt netuším..

To jsem mu psal, do OII se taky musí dělat.

Jinak folie pěkná práce, ale podle mě opravdu tmavé, ale to je asi jen o zvyku z RS.

Odkaz ke komentáři

Tak pro vsechny co si mysli ze Ondra to ma pekne.... :palec: Je to rozhodne lepsi na fotkach nez ve skutecnosti. Ten potah je pekne udelany ale kvalita na 3M nic moc... Ja si to do auta urcite nedam.. je to hnus velebnosti... A ted vsichny do mne... ze jo Ondro :palec:

Odkaz ke komentáři

Zdar panove vypada to pekne, na to ze je to nalepena folia je to mooc pekny. Hlinik je jak v Jeti, mel sme moznost ho prubnout a vypada to stejnavo, jen bych rekl ze Jeti ho ma trochu svetlejsi.

Zhrnuto podtrzeno pekna prace, peknej vzhled takze u me palec nahoru. Kdybych nevedel kolik je to prace to rozdelat a udelat si jinou barvu, vrhnu se do predelavky taky ale volil bych ted asi cernou lesk a pak by se videlo jeslti do toho nejakej airbrush nebo jen cerna lesk. :palec: Hold stribrnou uz sem si okoukal.

Odkaz ke komentáři

Tak a pujdu s pravdou ven..

Na zivo to vypada jeste lip nez na fotce... ondra si tam dal mavsi hlinik mne by se asi zdal lepsi ten svetlejsi... ale je to otazka vkusu...

Misaku jestli si tam das karbon bude to taky bomba... za mne prace 100 % a material 100% barva hliniku 80% jinak je to bombaaaaaa

Odkaz ke komentáři

myslis PolarFis ? tam uz neni co resit, pokud nas nebude deset navic ted s tim listem tech motorovek co neukazuji tlak turba to bude jeste horsi hadam ze tvoje TFSi taky nebude pac proc by mel mit G V GTI jinou motorovku nez RS

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...