p2p Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Ja dneska investoval do new stracu... origos vcetne koncovek a 168 Kc origos WV... Tobe uz to stira Ondro good nebo si to jeste nepromazal... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Brzo to promazneme, WDcko tam nechci davat ono i vysusuje. Tata tikal ze ma nejakej special silikonovej olej primo z SA kterej mu dali kdyz vrzalo neco v zadu za sedackama tak cekam nez pojedu k nasim. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Nebo si kup suchy teflon ten je vecny... stoji cca kilco... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 tema brzd uzavreno, nakonec jsem je nekoupil. Jsou v bazaru pokud by mel nekdo jinej zajem. Nakonec jsem naznal ze kombinovat to by mohlo byt nebezpecne, dokupovat zadek at ze superba nebo z varakce RSku zbytecne drahe. Prispel k tomu i nazor pana Pentadiuse o vyssi neodpruzene vaze a mozna kvuli tomu ma taky RSka vetsi prumer tlumicu. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Ja dneska investoval do new stracu... origos vcetne koncovek a 168 Kc origos WV...Tobe uz to stira Ondro good nebo si to jeste nepromazal... 168,- Kč to je cena za co? Sada AeroTwinů stojí asi 3x tolik, ne? tema brzd uzavreno, nakonec jsem je nekoupil. Jsou v bazaru pokud by mel nekdo jinej zajem. Nakonec jsem naznal ze kombinovat to by mohlo byt nebezpecne, dokupovat zadek at ze superba nebo z varakce RSku zbytecne drahe. Prispel k tomu i nazor pana Pentadiuse o vyssi neodpruzene vaze a mozna kvuli tomu ma taky RSka vetsi prumer tlumicu. :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 to je cena za origos gumicku do aero twin, ktere lze koupit samostatne v VW prodejnach (skoda pry ne) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Myslel jsem si to. Vyplatí se to kuchat a měnit? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 tot na vkusu kazdeho soudruha 2x180 Kc za gumicky nebo 600 + postovny za sadu na OII Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Jasně. Kdyby to bylo za obě dvě 180, tak neřeknu, ale 2x180 vs. 600 už není takový rozdíl. Navíc to ramínko se taky časem unaví. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 No jo ale Misaku ty aerotwiny za 6-ti kilo nejsou urco VW nebo skoda... nemas jistotu jake gumy tam budou a jak budou stirat... moje zkusenost bud origos nebo nic.. ja sel cestou origos stiratek i s koncovkama... a to mam 2 lete auto... Jo a jeste jsem pouzil zbytek na zadni sterac... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Môžeš tu dať fotku ako to vyzerá a pod akým názvom sa to kupuje v servise? btw. čo som čítal aj mám skúsenosti, že gumu by bolo potrebné meniť každý rok, pretože potom už stiera naprd netvrdím, že sa tým riadim, ale majú pravdu Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Tak hlavně asi záleží na nájezdu a podmínkách, ve kterých člověk jezdí. Ale je fakt, že to moc nevydrží, obzvlášť když jezdí člověk "v bordelu" a pořád stírá v podstatě bláto. Teď vlastně ani nevím, kdy jsem to měnil, ale asi po cca dvou letech. Vždycky si toho všiml technik při servisce, že to šmudlá jak prase...já na to většinou do té doby kašlal, však ono to nějak setře ;) Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Môžeš tu dať fotku ako to vyzerá a pod akým názvom sa to kupuje v servise? btw. čo som čítal aj mám skúsenosti, že gumu by bolo potrebné meniť každý rok, pretože potom už stiera naprd ;) netvrdím, že sa tým riadim, ale majú pravdu Včera jsem TADY klukům dával fotku jak to vypadá a napsal jsem tam i číslo dílu. O kousek níž je i odkaz na návod jak to vyměnit. Podle mě jednou za čas stačí vyměnit jen tu gumu. Není třeba kupovat celé stěrače .... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 No jo ale Misaku ty aerotwiny za 6-ti kilo nejsou urco VW nebo skoda. jsou Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 No jo ale Misaku ty aerotwiny za 6-ti kilo nejsou urco VW nebo skoda... nemas jistotu jake gumy tam budou a jak budou stirat... moje zkusenost bud origos nebo nic.. ja sel cestou origos stiratek i s koncovkama... a to mam 2 lete auto... Jo a jeste jsem pouzil zbytek na zadni sterac... :P :D Buď se daj koupit přímo ty s "nálepkou" Škoda, které dodává Bosch, nebo o 200 Kč levnější origo Bosch bez nálepky Škoda:-) btw. čo som čítal aj mám skúsenosti, že gumu by bolo potrebné meniť každý rok, pretože potom už stiera naprd :( netvrdím, že sa tým riadim, ale majú pravdu Už jsem slyšel i doporučení měnit je každý půlrok - před zimou a po zimě, ale myslím, že hodně záleží na podmínkách a frekvenci používání jak píše Jirka. Když vidím, že stíraj naprd, tak je vyměním, a obvykle ty plus mínus dva roky vydrží. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 relativne velky ty kola vypadaj Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 (upraveno) 20" ? :) Upraveno Březen 12, 2011 uživatelem Dakie necituj předchozí příspěvek! Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Velký a nelíbí, zůstaň věrnej těm Omanytům :) Mrkáš taky na vw-club do bazaru? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 mrkam a nejsou a na ebay bud drahy nebo potluceny Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 20" ? :) Vypadaj nejmíň jak 19" :-D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 kdyz si zvetsite obr pisou 18" ale mozna je tam moc zvetsili. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Trošku moc, vím jak vypadají 18" kola na autě a Ty taky, ne?! Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 samozrejme ze vim, vybiral jsem v tom konfiguratoru na alcaru kola ktery budou vypadat nejvetsi. Sam taky urcite vis ze nektery kola dost opticky zvetsi kdyz lem nebo vnitrky jsou cerny. Si to tam projdi a uvidis. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Vím Ondro, ale stačí se podívat na blatníky a je jasné, že tohle není jen o optice a vnímání těch kol. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 allcar ten ma ten konfigurator uplne na pikacu... Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 no vypadá to minimálně na 19" na tom konfigurátoru bejt tebou Ondro tak hledám omanyty na těch to bude super :) máš tam samý origo díly byla by škoda tam plácnout nějaký obyč kola... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 souhlasím... Omanyty sou poptaný... během příštího týdne ten známej bude v D, tak se Ti po nich podívá... tak zkus vydržet.. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky