Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

tema brzd uzavreno, nakonec jsem je nekoupil. Jsou v bazaru pokud by mel nekdo jinej zajem. Nakonec jsem naznal ze kombinovat to by mohlo byt nebezpecne, dokupovat zadek at ze superba nebo z varakce RSku zbytecne drahe. Prispel k tomu i nazor pana Pentadiuse o vyssi neodpruzene vaze a mozna kvuli tomu ma taky RSka vetsi prumer tlumicu.

Odkaz ke komentáři
Ja dneska investoval do new stracu... origos vcetne koncovek a 168 Kc origos WV...

Tobe uz to stira Ondro good nebo si to jeste nepromazal...

168,- Kč to je cena za co? Sada AeroTwinů stojí asi 3x tolik, ne?

tema brzd uzavreno, nakonec jsem je nekoupil. Jsou v bazaru pokud by mel nekdo jinej zajem. Nakonec jsem naznal ze kombinovat to by mohlo byt nebezpecne, dokupovat zadek at ze superba nebo z varakce RSku zbytecne drahe. Prispel k tomu i nazor pana Pentadiuse o vyssi neodpruzene vaze a mozna kvuli tomu ma taky RSka vetsi prumer tlumicu.

:D

Odkaz ke komentáři

No jo ale Misaku ty aerotwiny za 6-ti kilo nejsou urco VW nebo skoda... nemas jistotu jake gumy tam budou a jak budou stirat... moje zkusenost bud origos nebo nic.. ja sel cestou origos stiratek i s koncovkama... a to mam 2 lete auto... Jo a jeste jsem pouzil zbytek na zadni sterac... :blink::huh:

Odkaz ke komentáři

Tak hlavně asi záleží na nájezdu a podmínkách, ve kterých člověk jezdí. Ale je fakt, že to moc nevydrží, obzvlášť když jezdí člověk "v bordelu" a pořád stírá v podstatě bláto. Teď vlastně ani nevím, kdy jsem to měnil, ale asi po cca dvou letech. Vždycky si toho všiml technik při servisce, že to šmudlá jak prase...já na to většinou do té doby kašlal, však ono to nějak setře ;)

Odkaz ke komentáři
Môžeš tu dať fotku ako to vyzerá a pod akým názvom sa to kupuje v servise?

btw. čo som čítal aj mám skúsenosti, že gumu by bolo potrebné meniť každý rok, pretože potom už stiera naprd ;) netvrdím, že sa tým riadim, ale majú pravdu

Včera jsem TADY klukům dával fotku jak to vypadá a napsal jsem tam i číslo dílu. O kousek níž je i odkaz na návod jak to vyměnit.

Podle mě jednou za čas stačí vyměnit jen tu gumu. Není třeba kupovat celé stěrače ....

Odkaz ke komentáři
No jo ale Misaku ty aerotwiny za 6-ti kilo nejsou urco VW nebo skoda... nemas jistotu jake gumy tam budou a jak budou stirat... moje zkusenost bud origos nebo nic.. ja sel cestou origos stiratek i s koncovkama... a to mam 2 lete auto... Jo a jeste jsem pouzil zbytek na zadni sterac... :P :D

Buď se daj koupit přímo ty s "nálepkou" Škoda, které dodává Bosch, nebo o 200 Kč levnější origo Bosch bez nálepky Škoda:-)

btw. čo som čítal aj mám skúsenosti, že gumu by bolo potrebné meniť každý rok, pretože potom už stiera naprd :( netvrdím, že sa tým riadim, ale majú pravdu

Už jsem slyšel i doporučení měnit je každý půlrok - před zimou a po zimě, ale myslím, že hodně záleží na podmínkách a frekvenci používání jak píše Jirka. Když vidím, že stíraj naprd, tak je vyměním, a obvykle ty plus mínus dva roky vydrží.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...