boukic Odesláno Září 11, 2011 Sdílet Odesláno Září 11, 2011 Ale TL mi nikde jen kvůli zapsaní nedají nebo nepučí. Tak jak toho s těmi Lunami docílil? Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 11, 2011 Sdílet Odesláno Září 11, 2011 tak, že si ho seženeš a prosím tě, neptej se jak Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Září 11, 2011 Sdílet Odesláno Září 11, 2011 No to vim taky, to mi napadlo i bez tebe, ale já prostě nemám možnost ho někde sehnat. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 11, 2011 Sdílet Odesláno Září 11, 2011 a co chceš tedy slyšet? kam si pro něj máš dojet? tak si kup kola co TL mají a máš po problému, pořád se ptáš, že nechápeš postup, tak ti to napíšu polopatisticky a najednou je panáček chytrej,tak když to víš, tak jednej Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2011 na tomto odkazu naleznes tri oficialni postupy jak muzes legalne dostat rozmer disku a pneu do VTP, vcetne akreditovanych dovozcu kol a vzoru TL. Nevim jake disky mas a jestli se ti podari najit TL s presne stejnymi parametry nebo ne a pak budes muset doufat v tom ze to na STK prehlidnou. TL jsou akreditovani dovozci vetsinou ochotni prodat i bez nakupu kol (treba ztrata, nebo koupe ojetych a bez TL, ...) Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Září 11, 2011 Sdílet Odesláno Září 11, 2011 No konečně pořádná rada, moc ti děkuju. Já mám zatim Pegasy, ty dám na zimu, takže budu muset obstarat nový letní komplet. Postupně pracuju na vzhledu RS a přemýšlím co dát na léto za kola. Nejjednodušší by byly koupit Pallasy, ale lákají mě ty tvoje Luny nebo Neptuny. Vím že by bylo jednodušší koupit nějaký neoriginální 18" kola s TL, když mě na OII sedí jenom origo kola. Takže ty jsi ten TL od nějakého dovozce koupil a nechal si zapsat Luny? Takže mám zkusit kontaktovat některého z dovozce, aby mi prodal TL a ten potom vzít na úřad a tam mi to zapíšou? S tím TL mi prodá i ty další potřebné dokumenty? Protože samotný TL nestačí jak jsem se dozvěděl. Je mi jasný že mám furt takový blbý otázky, ale s tímhle nemám vůbec žádný zkušenosti, tak se snažím z těch lidí co to úspěšně zvládli dostat co nejvíc informací. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 11, 2011 Sdílet Odesláno Září 11, 2011 anebo konečně číst to co už tu je, máš to tam komplet: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=652&st=0 Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 11, 2011 Sdílet Odesláno Září 11, 2011 na tomto odkazu naleznes tri oficialni postupy jak muzes legalne dostat rozmer disku a pneu do VTP, vcetne akreditovanych dovozcu kol a vzoru TL. když zrovna nenarazíš na úředníka, který "ví" naprostě přesně co a jak jde zapsat a nějaký typový list ho naprosto nezajímá :/ Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2011 uz jsem to nekde psal bordel nad bordel Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 12, 2011 Sdílet Odesláno Září 12, 2011 voe ja myslim ze 007 by potreboval vic cist nez se ptat proste koukni kdo prodava kolem tebe alcaracky kola, na jejich konfiguratoru si naklikej svoje auto a kola se stejnymi parametry jako pegasusy a rekni jim ze si ty kola co sis naklikal koupil bazarovy a nemas Tl, oni ti ho udelaji, kdyz budou remcat, muzes jim dat prachy. to je vse cok tomu potrebujes, TL ti potvrdi na STK technik typu K a jedes to zapsat na urad nic vic nic mic proboha, kdyby tady o tom nebylo X temat a jedno vyveseny tak bych to chapal, ale takhle to nechapu Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2011 tak dve automobilove z "dovolene" Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 23, 2011 Sdílet Odesláno Září 23, 2011 Ty cece.... krasa... myslim ty hory... mazec... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2011 chvili se mi to valelo v mobilu a dneska jsem si vsiml, takze uz jsem pres magickou BKD hranici Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 29, 2011 Sdílet Odesláno Září 29, 2011 krásné A do kolika ji ještě budeš krmit? Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 29, 2011 Sdílet Odesláno Září 29, 2011 dojede to ještě v sobotu do Litomyšle? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2011 tim si prave nejsem jist Petre, jestli radsi nepojedeme soplikem, ten ma preci je min nalitano Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 29, 2011 Sdílet Odesláno Září 29, 2011 co se děje v sobotu, bych se možná přijel podívat , potřebuju najezdit pár km nebo se z toho potento Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 29, 2011 Sdílet Odesláno Září 29, 2011 kámoš co dováží vína tak má u Litomyšle vínochutnání :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2011 jardo ted uz se z toho nevykroutis domluvime se na miste setkani, minimalne budu muset snist neco pred akci takze hodinovej pokec u jidla pokud nebudes chtit pit vinko urcite bude. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 29, 2011 Sdílet Odesláno Září 29, 2011 paráda , vínko se bude dát koupit? budu řídit, takže konzumace asi nepůjde, přijedu 1+0 Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 trosku pridavame aby to Lubo nemel tak lehky 201 111 Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 jj, do Litomyšle dojela, ale už jsou na ní ty km holt vidět - zaprášená, kola vepředu černý, sem tam kousek rzi odpodává a tak Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 zaprasena, to jsi ji nevidel po te ranni projizdce pro vino jak byla rosa a za tou vasi fobii se tak prasilo no hruza. Kola vepresu a i vzadu uz jsem vcera oplachl a uz nejsou v barve antrazit, kousek rzi asi upadl definitvne pac jsem zadnej vcera nevidel. JInak ta cerna strecha to byl fakt napad nad napady, dyt na tom je vsechno videt. Jam muze nekdo mit cerne auto na neco jineho nez na lesteni ? Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 buď v klidu, ta bílá střecha není nic praktičtější .... Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 MOzna spatny dotaz ale jak teda dopadla ta tvoje strech... je uz gooooood nebo pujde dolu...B) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky