Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Vymena celniho skla v Autoglass AUTOSKLO, Brno Spitalka

Objednan na 14:30, prijel jsem na cca 14:20. Technik hned u me, najelo se autem na dilnu, zkontroloval jestli maji sklo ktere je potreba. Oznamil mi ze se lisi od toho co maji predepsane ze maji pouzit ( coz je spravne jelikoz mam okno z faceliftu kvuli destovemu snimaci, to ze je ze superba jsem zjistil az pozdeji a jeste se k tomu tak trosku bohuzel vratime ) ale samozrejme maji skladem takze zadny problem.

Prinesl mi predavaci protokol vozidla do opravy vysvetlil nechal procist, podepsal jsem. Po chvili jsem dostal jeste k podpisu protokol pro pojistovnu popisujici stav a poskozeni skla. S maximalni tabulkovou cenou pojistovny pro vymenu (cca 6640 Kc). Byl jsem dotazan jestli vim ze kryci plast kabelaze k destovemu senzoru se upravovan, rekl jsem ze o tom vim ze je to dodelavane.

Zeptal jsem se jestli muzu byt pri odstranovani skla z auta rikali ze jo ale ze je dobre mam bryle ze se obcas neco ustipne a ze by bylo nemile kdyby se mi neco stane ale ze jo, ubehlo asi 10 minut a prijimaci technik rika tak se pojdme podivat na to vyriznuti, aj kolega uz to ma venku.

Tak jsem videl jen sklo venku a jak odstranuji stare lepidlo z karoserie aby mohli polozit nove sklo, dalnicni znamku prej zaridi. Pak se me zeptali co s folii strechy co tam mam, ze nove okno nemusi sednout uplne stejne jako to predchozi a muze prosvitat puvodni barva strechy. Tak jsem navrhl reseni a v pohode.

Je 15:10, hodina a dvacet minut do konce otviraci doby a soucasne doby kdy ma byt auto ready. Byl jsem dotazan jestli si nedam kafe, pana uz jsem predem odmenil davkou dobrejch vtipu. Kouknu na dilnu a sklo uz je na aute.

O par minut pozdeji prichazi prvni vazny problem, ano je to ten destovy senzor z superba. Drzak senzoru ktery uz je nalepen z vyroby na skle je drobet jiny nez ten pro superba. Takze panove mi vysvetlili ukazali opet jsme se dohodli na reseni ktere nakonec misto odlepeni drzaku ze skla a nasledneho lepeni toho co bylo na mem poskozenem skle to preslo v upravu krytky kabelaze vedouci k snimaci. Opsal jsem si cislo krytky kdybych ji potreboval nekdy objednat v neupravene provedeni ale nepredpokladam to.

Je 15:35 technik mi ukazuje jak krytku upravil a ze to ani neni poznat, souhlasim. Dostavam kafe a datlim posledni udalosti do PC.

15:46 na mem aute prave zavreli predni kapotu, ze skla odstranili prenaseci uchyty a fixacni pasky.Hadam je to asi konec praci. Ze by problem se snimacem byl posledni ? Snad jo.

15:50 po domluve jsem si pujcil cistici prostredek a papirove uterky abych ocistil sterace od pripadnych zbytku soli nebo cehokoliv co by mohlo ublizit sklu, mel jsem to udelat driv ale co uz, jen se to hur dela na aute.

15:54 byl jsem dotazan na zpusob platby s tim ze auto bude k odjezdu bude ready 16:10, jsem prekvapen ze driv, ale snad panove vedi co rikaji a auto stejne skonci hned po dojezdu domu v garazi.

16:10 Demonstrace funkcnosti senzoru a kontrola prelepeni dalnicni znamky, finalni prelesteni skla.

16:18 auto je venku, platim 5737 Kc a jsem spokojen, davam kazdemu neco malo navic za snahu, nejspis i za kafe z jejich vlastnich zasob, zadam je jestli muzu zanechat na pultu letacky OC a rikam ze je doporucim na clubovem foru za jejich pristup a kvalitu odvedene prace. Celou dobu kdyz nejsem u auta sedim na relativne pohodlne sedacce pripojenim na jejich WiFi a nic mi neschazi.

Odkaz ke komentáři

Hezký, moc hezký, jen ty poslední slova " a nic mi neschází" ..... mám věřit? biggrin.gif,

P.S. proč pořád vidím toho pejska zarytého v sedačce a couvajícího do opěradla lol.gif, pro ostatní - nehulím, Ondra a další účastníci

zájezdu vědí smile.gif

Jo a nemam kamarady...:prcprc:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...