Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

navrhnout kufr bych zkusil asi jednou a v lepsim pripade bych si u panicky uz neskrtnul hadam a v hosrsim pripad bych v kufru skoncil priste ja. :lol: :lol: :lol: :lool: :lool: :lool:

Ty boticky zni jako napad ale nevim jestli by to snesli, dam tam prvo planove deku

Odkaz ke komentáři

jar_da: hade :D :D :D

p2p: fotka neni a dam si sakra majzla aby nebyla :lool: :lool: :lool:

reindex,princes: az to bude hotovo komplet tak kdyztak sdelim co to prislo, ale jen jednotka vyhrevu dozadu, konzole pro umisteni ovladacu a ovladace vyhrevu vysli na 3000.

musim sehnat neco na osetreni te alcantary

rolbar: je to psis IT skladiste doplnene o garaz

IMG-20120226-00081.jpg

ja pouzivam od Sonaxu penu na alcantaru a je uplne v pohode, fleky nedela :-)

Odkaz ke komentáři

tak dneska probehne prvni kolo trhani alcantary v podani tri cokliku :wallbash: , jestli me naserou dam tomu nekde v nejake v zatocine a rozplesknu je o tapec :lool: :lool: i kdyz ten 4kg by me spis rozmlatil tapec

Ty jo, to sis měl dozadu koupit potahy. To bych asi nedal :rolleyes:

P.S. stačí když pojedeš jak jsme se potkali ve Farince a nejen že se rozplesknou, ale ještě Ti tu alcantaru poblejou :lool:

Odkaz ke komentáři

nevylezou, vcera to zkouseli zjistili ze je to na ne moc vysoko ze tam nedoskoci, mazane ja jsem tam nechal operky hlavy :lool: :lool: :lool: :lool:

takže nezbývá, než dopředu po středovém boxu, páničkovi na klíneček, možná bude ovládat i MF volant lol.gif

Odkaz ke komentáři

Se svolenim majitele TOPICU "ol@fova LUNArni elegance... individual aneb to nej z L&K a RS" se chci pochlubit monazi zpetnych zrcatek a blinku z FL O II na moji O II predFL... Vsechno funguje jak asi ma... :palec: Jenom dotaz.. jak Vam funguje sklapeni zrcatek FL O II...

Mel jsemtakovou predstavu ze po amknuti se sami skolpi a ne ze musim drzet klicek zamknuti cca 2s...

Pls jak to fach Vam...foto zitra...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...