p2p Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Dovolim si malou napovedu.... je to z Deutschland... Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 co to tam je na tom kříídle??kurnik!!! asi sednu do auta a zajedu do brna z ostravy to dam za hodinku a pul!! Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Deutschland, Deutschland über alles Je to vůbec něco z fotky, nebo je jen ilustrační a je to něco co není vidět? Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Clonítka(proti slnku) na okná? Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 nove stk? kua co to je :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 co to tam je na tom kříídle??kurnik!!! asi sednu do auta a zajedu do brna z ostravy to dam za hodinku a pul!! na kridle je tusim kousek izolacky a kafe :lool: :lool: :lool:, jen jestli ti to ted lip nebrzdi nez jede Je to vůbec něco z fotky, nebo je jen ilustrační a je to něco co není vidět? ano je to na fotce Clonítka(proti slnku) na okná? ee nic takoveho nove stk? kua co to je :D stk je do 3/2013 Navi v palubce..?? ee nic takove nalepená RZ uz bylo davno davno Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Není tam něco v třetím brzdovým světle? Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 zatmavené brzdové světlo!!! jinak už nevím Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Místo znaku samolepka..?? Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 (upraveno) nová ploutvička, nebo křídýlko a nebo je jen umytá, ale pivo stejně nepiju :D Upraveno Duben 1, 2012 uživatelem pentadius Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 jina barva difuzoru? ee dif uz je dlouho cernej Dálniční známka...B) ta uz je tam tak dva mesice Není tam něco v třetím brzdovým světle? zatmavené brzdové světlo!!! jinak už nevím Panove Garett a Bazy na to nejdou spatne, ale treti brzove svelo prijde na radu az pozdeji zatmavene neni a uz x let je pres nej OC samolepka Místo znaku samolepka..?? ee nejaké LEDky? ledky budou jen na SPZ a az za tyden cca nová ploutvička, nebo křídýlko a nebo je jen umytá, ale pivo stejně nepiju :D ne, ne, vcera byla spianava relativne, ale jdi ty brepto Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Nové brzdy? Už fakt neviem :D Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Jak jsem psal je to do dojce.... a je to videt... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 wrccko hele ty mas v mem PC nejakyho trojana ze vis ze jsem ted resil asi hodinu a neco, jestli se vyplati koupit komplet RS brzdy co jsou ted v bazaru (mam ready nove kotouce a desky na 260mm tedy na muj zadek a myslim si ze pripadnej prodej mejch starejch brzd by me moc nezachranil kdo vi jestli by je vubec nekdo chtel) a proc sakra mi pripada ze trmen na 345mm brzdy u superbu vypada ze je to jednopistek? Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Je to ten "prúžok" v strede skla pod anténou?? Alebo je to odraz Trojana u teba nemám no :) Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 wrccko taky jsem ten proužek pod anténou na skle zkoumal, ale jako odraz to nevypadá Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 mezi 3 brzd. světlem a anténkou je na skle taková tečka nebo co to je .... jj to jsem s wrcckem myslel Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 se na to zitra rano podivam ale to je asi odraz Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Tak to potom vidím na 1.apríl a zvýšenie návštevnosti alá Romariooo :rolleyes: :rolleyes: Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Muzu se zarucit za Ondru ze to neni prvni april... je to opravdu na aute a je to videt... zatim nikdo neuhodl... PS: jinak to krasne auto vedle je moje... Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Originál zadní lampy..?? Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 2, 2012 Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 a proc sakra mi pripada ze trmen na 345mm brzdy u superbu vypada ze je to jednopistek? protože je... ale i tak změna 312 na 345 je mooc dobrá Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky