Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Ahoj, nečetl jsem celou konverzaci, ale z posledních jsem se dočetl, že snad chceš spojit horní část neFL nárazníku s dolní částí FL RS nárazníku. Pokud to tak je, tak to bude teda pecka! To se vsaď, že tě pak budou kluci následovat, ale předtím budeš mít výjimečný unikát.

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jarni servis vymena prednich kotoucu a desek. Taky jsem to nechal technika ridit, aby mi rekl jak se to auto chova hlavne na pricnejch nerovnostech . Rekl ze zadek vy/ustreluje, prohlizel to cele jak jen to slo nic nenasel, ze podle nej neco zacina byt volne na zadnim hornim rameni a ze se to jeste vic projevi, ze mam zkusit zajet na STK na zarizeni ktere meri vuli v napravach. Na zaklade toho co mi reknou, ze se na to podiva vic az bude minit tlumice, coz je dalsi vec, PP zacina tect. Takze komplet vymena. Chtel jsem taky, aby mi namontoval zkraceni drah z Audi TT. Ja ho mam od nekoho kdo to koupil a myslel si ze to da na OI, tam mu to bohuzel neslo tak mi to prodal. Bohuzel, mi to asi prodal (pokud jsem to nezapomel v te velke krabici ve ktere to doslo) bez te koncovky na kterou se nasadi jedeno to tahlo, takze vymena nebyla provedena.

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jako uz s zeleznou pravidelnosti po par km vice pod plynem po 8000 km po garancce a Lunarka si rekla o 5W-40, asi ji ten aral chutna. Zatim jsem to vyresil otevrenim kapoty a vicka. DO 100 km si rekne znova a tu uz ji doleju. Jinak brzdy zacinaji byt funkcni a tak uz se tesim na letnacky a naktere vyvedene zatociny

Odkaz ke komentáři

Nechceš poslat fotku? Taky se nemůžu dočkat!

Nárazník jsem sundával z auta taky poprvé a myslel jsem, že je to těžké, ale je to úplně v pohodě. Jak psal Jarda, pár šroubků je pod kapotou, pár v podbězích. Já jsem měl ještě šroubky pod světly (musel jsem sundat světla) a pak ještě zespoda od země je ještě pár šroubků a ještě 2 za spodní mřížkou. Nejlepší je podívat se na ten sundaný nárazník, kde má dírky a tam pak musíš hledat šrobky na tom nárazníku, co máš na autě. Kdybych to teď dělal, měl bych to za půl hodinu sundané i nasazené, fakt je to v pohodě. Nakreslil jsem ti přibližná místa, kde jsou ty šroubky.

post-507-1270637033_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

za 9 minut ho razim vyzvednout, zkusim to hned nejak vyfotit vedle auta, uvidime jestli to bude stacit na uspesnou fotomontaz, pokud ne tak ted o vikendu zkusim oddelat ten soucasnej a prilozit udelat fotky aby mohla probehnout vizualizace a vratim puvodni. Pak se rozhodnu jestli se mi to libi na tolik abych v tom pokracoval dal a narval dalsi prachy do toho abych to dotahl a nebo to prenecham nekomu k dotazeni, pac jako naklady i s vymenou zadniho se muzou dostat az k 15 000 Kc

Odkaz ke komentáři

Mam to v aute, dle meho nazoru nehorazna pecka. Klidne z tech Vasich aut muzete udelat seriovky a vratit pohary, nemate sanci

Moc se mi libi nez jsem pro nej jel mel jsem urcite pochybnosti jestli to dotahnout ted uz ne.

Odkaz ke komentáři

Tak samozrejme ze trochu prehanim. Doufam, ze az tak moc lidi me napodobovat nebude pac bych rad aby to byl jediny original. Navic pri tehle nakladech se jim vyplati prestavba rovnou na FL.

Fotku udelam pokud to ten debil mobil nejak pobere, ale prvne ji dam Vojtovy at to da do laku auta, pac ten naraznik je ted dvoubarevnej a svar je videt.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...