Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

tak koukám že se již povedlo, vypadá to dobře, jsem zvědav na real provedení :P jinak narazník je best

co se týče té spodní štěrbiny tak tam přijdou 2 malé jišty, jsou tam uplně na kokot, prostě tu šterbinu uúplně ucpou a cena jedné je 520,- bez DPH (2ks) pomalu nejdražší věc co jsem na narazník dokupoval....

a jinak SPZ ti stejnou nikdo jako 3ks neuděla, bohužel.... leda v nemecku s jejich fontem :palec:

Odkaz ke komentáři

no premejslel jsem nad tim kdyz se podivas na fotku od kalice je videt ze by by to zabralo skoro 50% plochy kterou tam proudi vzduch coz mi pripadne dost navic se mi toci jen jedna sahara. Dalsi proti je ze spodni hrana te casti kde je SPZ neni naprosto rovna takze tam ta SPZ proste musi zustat a musi byt aspon minimalne presazena. Nebo tam napelim ten miniramecek na SPZ

Odkaz ke komentáři

Nazdar bando, vcera to bylo ok, trocha sem tapal pac sem se jeste z nikym mocka neznal ale bylo to OK. Jinak co se olafovyho narazniku tyce tak ja bych volil tuto cestu:

http://www.autosamolepky.cz/detail-2006108...-samolepka.html

Dle meho bude nejlip kopirovat krivky narazniku, a pak bude taky pekne vypadat, a jeste bych mozna sel do o malinko mensiho rozmeru nez klasika. ale to uz trocha zavani provokaci. Jen tu nerovnost mezi mrizkou a vrchem bys pak musel trocha poladit. Jinak to vypada dost dobre.

Tak se mejte a uz se tesim az se zase nekde slezem.

Odkaz ke komentáři

JJ, ta značka to kazí. Asi mám v garáži takový rámeček, který jsem sundal z manželčiného Kalosu (a myslím, že to tak má i Fabia I, a možná by to šlo i nalakovat, aby to splynulo s nárazníkem), tak ho vezmu zítra na sraz. Možná by se dal použít, když se trochu upraví. Dal bych tu SPZku tak nějak napůl na nárazník a napůl přes mřížku. To by mohlo vypadat dobře.

Odkaz ke komentáři
vydam se cestou renovace a lepsiho nalepeni soucasne RZ. Pokud by si to chtel nekdo v Malenovicich zkusit dejte vedet vezmu sebou silon a novej cervenej patex. Otazka je jak ta mrcha pujde vubec dolu.

to musíš sám, my nevíme jak tobě se to bude líbit :palec:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...