Luk.ass Odesláno Září 9, 2016 Sdílet Odesláno Září 9, 2016 smirglem o zrnitosti mam dojem 150 nebo tak nejak a pak klidne i jemnejsi.uz si to nepamatuju,ale tech zmolku se zbavis tak,ze to nikdo pak nepozna.jen teda alcantara je blba v tom,ze za cas to udela zmolky zase.ale dela se to uplne bezne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Září 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2016 Luk.ass: děkuji vyzkouším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Září 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2016 Jako ze salonu:) solidní humač z toho tekl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Září 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2016 Ciimaa: Děkuji, ale radost netrvala dlouho :) Když jsem přijel domu, chtel jsem přišroubovat kryt, otevřu kapotu a motor totálně zasranej od oleje. Volam kámošovi a ať teda přijedu, zjistilo se, že to teče přes to těsnění. Akorát že na mou octu, jde koupit pouze komplet. Takže volačka kamarádovi. Nakonec úplně nové a bude snad klid. Na Jarově řekli 3500.- raketa.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Září 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2016 Tak jsem koupil na lítání po Praze, a zaroven na zimu Cordobu 1.4 44 kW. Je to takové auto na všechno. Octa se hreje v garazi. Nalestena, pripravena. Nevim jestli budu vubec prezouvat. Bohužel, A6 se zatím, najít nedaří. Hledám skoro už půl roku... EDIT: nevíte prosím někdo, co je to za kola? Chci tam sehnat ty krytky do těch kol.. Přidávám nějaké foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Září 21, 2016 Sdílet Odesláno Září 21, 2016 Myslim ze jde o kola znacky Titan Odesláno z mého GT-S7710 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Září 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2016 Kenny: Super! Jsou to presně ty kola. Tak ted jen sehnat nejake krytky, uvidíme jestli tam budou pasovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Září 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2016 Tak jsem včera vytáhnul Octu na menší výlet. Když jsem přijel, ještě jsem ji trošku navoskoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Září 26, 2016 Sdílet Odesláno Září 26, 2016 v kufru máš solidní zabezpečení proti krádeži :D jednou si ho taky koupím k baráku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Září 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2016 v kufru máš solidní zabezpečení proti krádeži :D jednou si ho taky koupím k baráku Díky :) je fakt ze ona si to hlídá neskutečně jak majetek tak me:) . Ovčaci jsou super!! Je to ještě štěně ted ji budou tři roky. Hledal jsem teda jen papírovou, nakonec jsem jel az nekam do Bruntálu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 29, 2016 Sdílet Odesláno Září 29, 2016 Takový zabezpečení je opravdu super :D Jinak doma máme taky už druhého ovčáka a jsou to super psi, další bude pravděpodobně zase ovčák. Vždy jsme měli fenku a nynější je vlkošedá, oba rodiče jsou s papírama, se kterýka se chodilo po výstavách, ale naše fenka je bez papírů, protože bylo ve vrhu hodně štěňat, což je dobře, protože jsme chtěli psa bez papírů ;) . Jinak ve 3 letech už dávno není štěně... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Říjen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2016 Konny: díky. Máš asi pravdu ze už je dospělá, dáváme už dospělé granule:) Mám již, druhou ovcandu a vím že ovčák bude vždy. Jsou neuvěřitelně inteligentní. Cordoba maka:) Octa se hřeje v garazi:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Říjen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2016 Bude zimní údržba:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Říjen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2016 Včerejší pokec s kamarádem:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Listopad 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2016 Opět troška kosmetiky:) Octa je nakonec prezuta na zimní + alu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Listopad 25, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2016 máš pěknou sbírku přípravků,jen teda nejsem zastáncem zrovna kosmetiky sonax,ale pokud ti vyhovuje,tak je to dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 4, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2016 Já bych Sonax neodsuzoval...v některých testech vůbec nedopadl špatně, dokonce i porazil Meguiars. Musím ten test najít, ale rozhodně není Sonax tak špatný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Prosinec 4, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2016 jasný,ale jak jsem psal - nejsem jen zastáncem a pokud mu vyhovuje,tak cajk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 5, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2016 Sonax BSD je dost dobrý přípravek ... chtěl jsem tím udělat auto našich, ale nakonec jsem ještě zkusil jinou metodu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Prosinec 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2016 Luk.ass: Ja jsem vyzkoušel maguiars a to mi přijde extra shit. Samozřejmě oproti chemical guys to je úplně něco jiného. Třeba želva co jsem měl také možnost mi přijde na stejné úrovni jako Sonax. Když máš leštenku přímo na barvu auta - ty velké zelené. Tak je to fakt pecka. Když to ovapkujes krásné to stéká a auto se fakt krásně leskne. Ten aplikator od sonaxu je take super dobre se s nim dela. Dám sem foto Octavky. Ketys: povídej. Kosmetika a detailing mě docela bere. Jakou metodu? Surfman: našel by jsi to prosím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 8, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2016 Ahoj Badde :) na svoje auto ještě dopatlávám vosk do Autoglymu, ale Golfa od našich se mi nechtělo tak pracně řešit, 2 vrstvy apod :D takže jsem po celý proceduře (umyti, ironx, clay, 2 stupnove leštěni menzerna fg400 a pak sf2500, odmasteni ipou) nahodil CarPro HydrO2 (https://www.detailingpro.cz/p/carpro-hydro2) a musím říct, že skoro po 4 měsících to na tom autě pořád je ... já jsem taťkovi říkal že to v listopadu (po 3 měsících) znova nahodíme, ale umyl auto a normálně to ještě fungovalo :) i teď měl na střešě zmrzlý kapky ještě :D ... a hlavně to má člověk na autě hned, ne jak s tím voskem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Prosinec 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2016 Ketys: autoglym je super! O tom carPro HydrO2 jsem slyšel. Funguje na výbornou :) uz jsem objednal :) Kluci: chci se zeptat kdo ma pojištěné auto komplet: tzn živel,havarijní,krádež, atd. atd.... proste komplet. Posíláte také fotky auta? Jsem u české mám komplet vsěchno a chtějí po mě fotky auta - boky, předek, zadek, palubka a km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Prosinec 11, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2016 Badde, mam u CSOB vsechno a fotil si to primo pojistkovak kdyz sjednaval pojistku. Dneska je to docela obvykle... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinVike Odesláno Prosinec 11, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2016 Já dělal před rokem u české pojištovny O1 rs komplet havarijka, živel, krádeš, vandalismus a fotky nebylo potřeba :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Prosinec 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2016 Ozi, to jsem právě také slyšel, že je to "standartni" . Jenže žádný z kamarádů o tom neslyšel. Nikdy to potřeba nebylo... Martine, ani to nechtějí dodatečně doložit? Co mám právě kamarádku ktera se mi stara o auta,tak mi psala že to chtějí doložit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 11, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2016 Musíš dodat 9 nebo 10 fotek, včetně VIN, to by ale kamarádka měla vědět. Je to normální postup, pokud si děláš havarijko. Nebo se obrať na obchodního zástupce ČP a ten ti to zařídí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Prosinec 11, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2016 Pokud delas havarko, tak je to bezny, hlavne pokud chces i vandalismus. Pojistovny se tim chrani jak auto vypada. Ja posilam fotky kazdy rok jak se auto meni a dovybavuje a treba na Columbus kdyz ho dodelas do O2 tak chteji i fakturu z autorizaku, aby ti to vubec pojistili. Fotky jsem dokladal u 4 poslednich aut kdyz jsem chtel havarko. A bylo to tusim CSOB, CP i Kooperativa... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 11, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2016 mám havarko od KOOP a fotky chtěl jen u auta mladší 5 let, měl jsem jednu pojistnou udalost a vse v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinVike Odesláno Prosinec 11, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2016 ani dodatecne fotky nechteji. az tam budu mit cestu kolem se na to schvalne optam. aby me pak neposlali nekam az mi nekdo utrhne zrcatko :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.