_neo Odesláno Květen 31, 2016 Sdílet Odesláno Květen 31, 2016 Ahoj, mám takový problém. Ze zadní sedačky mi nejde vytáhnout hlavová opěrka. Z levé sedačky při sklopení jde vyndat ale z pravé nejde. Jde vysunout na max. ale pak tam na něco narazí a dál nejde takže jí nelze uplně vyndat. Není tam někde nějaká pojistka? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Květen 31, 2016 Sdílet Odesláno Květen 31, 2016 Žádná pojistka tam není, jen ta klasika na jedné tyčce, co se musí smáčknout. Ale zespoda jí nic nedrží. Buď pořádně zaber a ono to něco udělá, nebo budeš muset rozčalounit zadek opěradla a mrknout tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZdenaH Odesláno Květen 31, 2016 Sdílet Odesláno Květen 31, 2016 Jak pise KaJe. Jen na zamacknuti v cernem krouzku, ktery je na sedacce a taky je potreba tahat rovnomerne a v ose 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Květen 31, 2016 Sdílet Odesláno Květen 31, 2016 Jednou jsem ji také nemohl vytáhnout, ale nakonec šla i s tou pojistnou vložkou. Nasadit jde zpět v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Červen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2016 Pojistku mačkám, ale mám pocit že právě ta pojistka se malinko pojebala :) zdá se mi že je uplně volná nevrací se. Vypadá to že se rozsypala a teď to kvůli ní nejde vyndat. Zkusím to jak píše Radas, vyndat to i s tím plastovým držákem s pojistkou a podívat se na to .. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.