tom007 Odesláno Červen 8, 2016 Sdílet Odesláno Červen 8, 2016 Zdravím všechny, Pořídil jsem parkovací kameru ale potřeboval bych radu. Kameru jsem napojil a plus impuls do rádia napojil na světlo zpátečky.Radio přepne to je v pohodě.Ale pokud napojim i napájení kamery na světlo zpátečky tak zobrazuje a vše funguje dokud nenastartuji.Začne to blbnout a nějak se to ruší no prostě vše to přisuzují can busu.Nevite někdo o napájení které není pod kontrolou can busu nejlépe někde u zadních světel.Parkovaci senzory mám.Je to O2 předface. Dík za jakoukoli radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 8, 2016 Sdílet Odesláno Červen 8, 2016 Tak světla se po CANu fakt nepoktrolují.... být tebou tak použiju google... Ale poradím ti, že přímé napojení na světlo zpátečky je špatně, musí se tam něco přidat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 8, 2016 Sdílet Odesláno Červen 8, 2016 Už se ti tady řešilo...čti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom007 Odesláno Červen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2016 Dík za radu? No mě na maxidotu píše i poruchu konkrétní žárovky tedy alespoň na předních světlech a mlhovkách.Ostatní nevím,myslím že svítí jen žlutá žárovka na palubce tak to že mě to po nastartování nefunguje jsem přisuzoval tomu can bussu.Jestli se to řešilo tak jsem to nenašel? No jak se říká Dobrá ráda nad zlato. Ale i tak dik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 9, 2016 Sdílet Odesláno Červen 9, 2016 BCM/BSG si hlídá odběr v daném obvodu (doslova, jestli to něco žere), k žárovce CAN vedení není... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom007 Odesláno Červen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2016 Tak hotovo, Kdo by nevěděl jako já tak signál do rádia + naštěstí funguje ze světla zpátečky.Napajeni kamery jsem vzal z rozvadeče u motoru.Tam se dá dostat tak že se odmontuje baterka a nad pedály jekejsi poliš a tam je pruchodka.Ale asi to všichni tady ví tak to klidně smažte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom007 Odesláno Červen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 Tak už to zase nejede někdy jo někdy ne + od světla zpátečky chjo.Poraďte někdo nebo odkaz, kde se to řešilo nemůžu najít za stovku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladimír Vráb Odesláno Červen 18, 2016 Sdílet Odesláno Červen 18, 2016 Ahoj dnes som doinstaloval kameru aj s novym radiom a funguje vsetko. Pouzil som rele 12V ktore pre zopnutie napajania z radia pouziva prud zo spiatocky :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tachos Odesláno Červenec 13, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2016 tom007 mi se takhle chovaly domontovane led diody do svetel Okta2 fl. Bez motoru super po nastartovani skoro stroboskop vyresil jsem to v dlouhem kodovani BSG tusim bit 19 napajeni zarovek či zivotnost nebo tak nejak. Dal jsem to na bez dlouhe zivotnosti a maka to i po nastartovani normalne. Mozna to bude neco podobneho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DildoGripak Odesláno Říjen 24, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2016 Ahojte, mám obdobný problém ako kolega hore. Neviem jak to vyriešiť. Za link vopred ďakujem. Len pre istotu. Mám podobnú kameru ako na foto v prílohe (tá istá kabeláž, akurát že je samostatná, teda nie s led diodou pre špz). Ako som to zapojil? + na + cúvačky - na - cúvačky R do rádia na vstup kamery Vôbec netuším načo sú kábliky X a Y .......... Y som mal zapojený aj do rádia pri konektor kamery, ale bez zmeny... Kamera funguje len pri zhasnutom aute (kľúčik v polohe žhavenia), po naštartovaní sa signál stratí. Za každú radu vopred ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janny89 Odesláno Listopad 5, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2016 Zapojoval jsem takovou kameru brachovi do Passata. Rádio s Android. Mínus se zapojí na kostru a plus se připojí na "x" a u rádia se "y" připojí na kablik označený camera +. Rádio ma Canbus dekodér a bere si z něj info o zařazené zpátečce. Při zařazení zpátečky přepne radio na obraz kamery a pustí napětí na výstup camera + 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkyork Odesláno Březen 8, 2017 Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 zdravim potreboval by som rozlisit kbale z radia ktory je na co lebo prave potrebujem napojit ten cerveny kablik co je vyssie spominany ,,Y,, ako citujem z navodu: ,,signalny/zapaja +12v na zariadenie,,. tak a neviem kam sakra ide. Alebo ho netreba napajat a po nakodovani sa spusti kamera automaticky? dik za kazdu pomoc pridavam aj foto napajania radia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkyork Odesláno Březen 25, 2017 Sdílet Odesláno Březen 25, 2017 Takze ten kablik netrebalo zapajat stacilo to nakodovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.