Přejít na obsah

Špatné řazení

Doporučené příspěvky

Ahojte z ničeho nic mi nejde zařadit trojka, spojka jinak funguje bezproblémů, 1,2 4 krásně, 3 a 5 musím na několikrát.

Zkoušel jsem to i s vypnutým motorem na místě a problém stejný. Jinak mohlo by to reakční vzpěrou motoru mezi nápravou a převodovkou? Už ji mám trochu chycenou.

dík moc naco se zaměřit

Odkaz ke komentáři

Ahojte z ničeho nic mi nejde zařadit trojka, spojka jinak funguje bezproblémů, 1,2 4 krásně, 3 a 5 musím na několikrát.

Zkoušel jsem to i s vypnutým motorem na místě a problém stejný. Jinak mohlo by to reakční vzpěrou motoru mezi nápravou a převodovkou? Už ji mám trochu chycenou.

dík moc naco se zaměřit

Můžeš mít zatuhnutý mechanismus na převodovce,já ho měl úplně rezatý a musel jsem to rozmazat,popřípadě ložisko v tom domku.....

Odkaz ke komentáři

Ahoj, já jsem měl taky ten problém, tak jsem vyměnil olej v převodovce a nezlepšilo se to. Tak jsem se kouknu na táhla a byly úplně volné. Sundal jsem čidlo zpátečky a pod ním je takový kalíšek co spíná to čidlo a ten je matkou dotažený na ty táhla. Matka je dohromady s takovou prohnutou podložkou a ta se časem vyrovnala a vznikla tam velká vůle. Oddělil jsem podložku od matice znovu ji prohnul a dal jinou matici. Ted to řadí jako nové. Taky možnost na kontrolu.

Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...