coptman Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 Ahoj chlapi, prosím potřebuji poradit. Na mém RS mi začala kapat hadička (zpuchřelá), které slouží jako přepad "vody" zpět do expanzní nádobky. Nevíte prosím, jaké je označení této hadice a kde se dá koupit? Našel jsem X hadic od chladiče, jen tuto jednu potvůrku najít nějak nemůžu :-( . Ve skoda-dily.cz ji nemají v nabídce, ale mohli by ji objednat prý za 2190 Kč :-O , to je nějaká šílená cena ne? Vždyť i přívodní hadice ke chladiči, které jsou větší nestojí ani polovinu ceny. Zasílám i fotku motoru, kde jsem hadici zvýraznil. Děkuju Vám moc za pomoc, hledám jak vůl a prostě to nemůžu najít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Leopard Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 Díl má číslo 1J0121444EF a cena je skutečně kolem 2 tis., Být tebou použiji klasické palivové ha dičky. Já jsem nahradil obyč. z autokelly a je po problému. Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 Přesně tak, kup nějakou určenou pro vedení paliv. Průměr je mám pocit 8mm. Já mám také ty z Auto Kelly, jen jedna mi praskla po 2 měsících. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 myslite, ze hadica pre vedenia paliva je teplotne odolna teplote chladiacej kvapaliny ? nemyslim si... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Leopard Odesláno Červenec 3, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2016 Max teplota než začneš vařit je kolik 114°C? Uz se ti nějaká guma rozvarila? A za 50kč za metr ji klidně za dva roky výměním. Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červenec 3, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2016 Já konkrétně na tomhle místě mám teda silikonovou Samco (odolnost do 200°C). Pro ten silikon je chladící kapalina agresivní, to je pravda, ale v tu chvíli jsem jinou neměl a je na dobrém místě, takže hlídat ji není problém. Jinak sehnat teplotně odolnou palivovou hadici rozhodně není problém... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coptman Odesláno Červenec 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2016 Chlapi moc Vám děkuju za odpověď. Volal jsem i kamarádovi, jeho táta je automechanik a říkal, že se tam ty palivové hadice dávají běžně, koupil jsem 2 metry za stovku v místním obchodě s autodíly a ušetřil jsem 2 litříky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.