mischicka Odesláno Říjen 12, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2016 Nemám teď u sebe návod, ale nedá se citlivost nastavit v menu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 14, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2016 V menu maxidotu tato položka není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MrZ Odesláno Říjen 18, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2016 Nemám teď u sebe návod, ale nedá se citlivost nastavit v menu? Ja to mam v menu Vozidlo na radiu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 21, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2016 Já to tam zběžně zkoušel hledat a nenašel.(V OII to nastavuji přes PolarFis) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pava Odesláno Říjen 22, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2016 Na páčce ovládání stěračů je takový malý přepínač, tím se to nastavuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Říjen 25, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2016 Připadá mi, že mi přestaly fungovat automatické stěrače. Podle hustoty deště se mi dřív samy zrychlovaly či zpomalovaly. teď jedou pořád stejnou rychlostí. Páčku mám v první poloze nad nulou. Je chyba ještě jinde nebo je chyba v automatice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AlesJ Odesláno Říjen 27, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2016 nevyplo se ti to náhodou v nastevení v infotainmentu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Říjen 27, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2016 zkusím propátrat, ale tahle možnost se mi zdá jako málo pravděpodobná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MrZ Odesláno Listopad 15, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 zkusím propátrat, ale tahle možnost se mi zdá jako málo pravděpodobná Stlačte tlačidlo CAR → Nastavení → Zrcátka a stěrače. Stěrače - nastavenie stieračov Automatické stírání za deště - aktivácia/deaktivácia automatického stierania predného skla počas dažďa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Listopad 16, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2016 Jo jo, toto jsem měl v infotainmentu nastavené, tak jsem zkusil zelenou fajfku zrušit, vyklikat se zpět, vypnout zapalování, zapnout zapalování, proklikat se do nastavení stěračů, zafajfkovat automatické stěrače a čekat na déšť. Po nějaké době pršelo, stěrače rychlost měnily, tak asi vše opět funguje jak má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 16, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2016 V manualu je napsano, ze citlivost se nastavuje na pacce sterace(kolebkovy prepinac) Me to funguje pouze v poloze 1.Pokud je packa v poloze 0 tak to nereaguje Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Listopad 16, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2016 to souhlasím, v poloze 1 fungují stěrače na automatiku, v poloze nula jsou stěrače vypnuté. Teď na zimu je dle mého asi vhodnější nechat stěrače vypnuté, protože sníh a led by na stěračích urval gumičky, pokud by byly přimrzlé a zaplo by se zapalování. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.